reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciąża bliźniacza ?

Hej , byłam tydzień temu u ginekologa podczas badania poza oznajmieniem że jestem w ciąży powiedział mi że widzi podwójną owulację i jest zbyt wcześnie by widzieć coś więcej (5tydzien +2 dzień) . Powiedzial ze za miesiąc się dowiem czegoś więcej na wizycie . Czy jestem w ciąży bliźniaczej ? Ta myśl nie daje mi spokoju

Załączniki

• 9715727D-84DD-421E-8F96-AF1E0C7EEEF5.jpeg
    9715727D-84DD-421E-8F96-AF1E0C7EEEF5.jpeg
    245,9 KB · Wyświetleń: 357
reklama
Skoro lekarz powiedział, że jest zbyt wcześnie to skąd my mamy wiedzieć czy to ciąża bliźniacza czy nie? Poczekaj ten miesiąc i wtedy się dowiesz.

A badałaś progesteron? 😀 przy bliźniakach jest wysoki ja miałam 98 😛
Niby jest wczesnie, u mnie było widać w 6 tc i pare dni, to tez zależy od sprzętu i oczywiście realnego wieku ciąży.

A badałaś progesteron? 😀 przy bliźniakach jest wysoki ja miałam 98 😛
Niby jest wczesnie, u mnie było widać w 6 tc i pare dni, to tez zależy od sprzętu i oczywiście realnego wieku ciąży.
To mi sie z tym progesteronem zupełnie nie sprawdziło. Bo ja miałam progesteron 17 przy bliźniaczkach

reklama
To mi sie z tym progesteronem zupełnie nie sprawdziło. Bo ja miałam progesteron 17 przy bliźniaczkach
O wow! To pierwsze słyszę, No to widać na naturę nie ma zasady :D ale kurczę myśle ze przy dwujajowych to dwa ciałka żółte…myślałam ze jest logika w tym wysokim a tu widać różnie :) No to może wysoki może być wskazówka 😀

Do góry