reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czy to było poronienie?

😱😱😱
Nie wierze….
Co trzeba mieć w głowie żeby wstawiać takie zdjęcia na forum . No bez obrazy …
ale oglądanie czyiś skrzepów nie należy do najprzyjemniejszych….
Już nie wspomnę ze ktoś za tym grzebał w klopie 😬🤯😳

reklama
Ja nie wiem co to jest, ale No ja poroniłam ciąże w 10 tygodniu i wyszła za mnie kula wielkosci pomarańczy ale nie widziałam tam dziecka , tylko czerwona jednorodna kulę..

Wiem przez co przeszłaś bo poroniłam w 11 tygodniu. To co ze mnie wyszło było właśnie takie duże. A nie to, co nam tutaj pokazują.
No i jest o wiele więcej krwi…

nie żartuje, niby miałam okres i a wychodzi mi na 8 tc .
pierwszą ciążę przeszłam beż żadnych innych objawów tylko brak okresu .

Skoro masz takie wątpliwości - abstrahując już od tego czy są absurdalne czy nie - nie pomyślałaś, żeby zbadać poziom bety zanim wyłowisz zawartość swojego klopa i wrzucisz obrzydliwe zdjęcia do internetu? Juz byś dawno miała odpowiedz na swoje pytanie.

Współczuje. No tak, krwi jest dużo , ja moja „kule” tez wzięłam w rękę bo nie wiedziałam co zrobić, ale nie robiłbym zdjęć do internetu, tylko po lekarza dzwoniła. Pojechałam karetka do szpitala w tamtej sytuacji..
Autorka była u lekarza z tym?

Współczuje. No tak, krwi jest dużo , ja moja „kule” tez wzięłam w rękę bo nie wiedziałam co zrobić, ale nie robiłbym zdjęć do internetu, tylko po lekarza dzwoniła. Pojechałam karetka do szpitala w tamtej sytuacji..

Najpierw trzeba na forum napisać. Lekarz przy okazji.

reklama
Wiem przez co przeszłaś bo poroniłam w 11 tygodniu. To co ze mnie wyszło było właśnie takie duże. A nie to, co nam tutaj pokazują.
No i jest o wiele więcej krwi…

Edit. Dopiero widze jakie to jest małe, wielkosci paznokcia …. Toc niewiem gdzie tam widzisz twarz i oczy …
Pardon za podwójnie odpisanie ale nie mogę na aplikacji usowac a tu jestem zalogowana raz

Do góry