reklama
Dariuszka90
Fanka BB :)
faktycznie...po zdjęciu krocza byłam przekonana że to już jest level hard ale to nie wiem jak nazwać...level master
Magdalena9090
Zaangażowana w BB
OMG wyglada jak pijawka jakas bleeeee
MyszkaMiki30
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
DarkAsterR
Ja nie wiem co to jest, ale No ja poroniłam ciąże w 10 tygodniu i wyszła za mnie kula wielkosci pomarańczy ale nie widziałam tam dziecka , tylko czerwona jednorodna kulę..
Wiem przez co przeszłaś bo poroniłam w 11 tygodniu. To co ze mnie wyszło było właśnie takie duże. A nie to, co nam tutaj pokazują.
No i jest o wiele więcej krwi…
coca
nie żartuje, niby miałam okres i a wychodzi mi na 8 tc .
pierwszą ciążę przeszłam beż żadnych innych objawów tylko brak okresu .
Skoro masz takie wątpliwości - abstrahując już od tego czy są absurdalne czy nie - nie pomyślałaś, żeby zbadać poziom bety zanim wyłowisz zawartość swojego klopa i wrzucisz obrzydliwe zdjęcia do internetu? Juz byś dawno miała odpowiedz na swoje pytanie.
Współczuje. No tak, krwi jest dużo , ja moja „kule” tez wzięłam w rękę bo nie wiedziałam co zrobić, ale nie robiłbym zdjęć do internetu, tylko po lekarza dzwoniła. Pojechałam karetka do szpitala w tamtej sytuacji..
Autorka była u lekarza z tym?
wierzewmarzenia5
Wyglada na pęcherzyk ciążowy
coca
Współczuje. No tak, krwi jest dużo , ja moja „kule” tez wzięłam w rękę bo nie wiedziałam co zrobić, ale nie robiłbym zdjęć do internetu, tylko po lekarza dzwoniła. Pojechałam karetka do szpitala w tamtej sytuacji..
Najpierw trzeba na forum napisać. Lekarz przy okazji.
reklama
Współczuje. No tak, krwi jest dużo , ja moja „kule” tez wzięłam w rękę bo nie wiedziałam co zrobić, ale nie robiłbym zdjęć do internetu, tylko po lekarza dzwoniła. Pojechałam karetka do szpitala w tamtej sytuacji..Wiem przez co przeszłaś bo poroniłam w 11 tygodniu. To co ze mnie wyszło było właśnie takie duże. A nie to, co nam tutaj pokazują.
No i jest o wiele więcej krwi…
Edit. Dopiero widze jakie to jest małe, wielkosci paznokcia …. Toc niewiem gdzie tam widzisz twarz i oczy …
Pardon za podwójnie odpisanie ale nie mogę na aplikacji usowac a tu jestem zalogowana raz