reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy ten test jest pozytywny?

carsiemel

Zaangażowana w BB
Test wykonany rano pokazał tak bladą kreskę, że nawet nie widać jej na zdjęciu, więc test wyrzuciłam. Wieczorem zrobiłam kolejny i taki wynik. Czy możliwe żeby wieczorny test pokazał pozytyw? Oba test o czułości 10.
IMG_20221020_180944.jpg

reklama
Test wykonany rano pokazał tak bladą kreskę, że nawet nie widać jej na zdjęciu, więc test wyrzuciłam. Wieczorem zrobiłam kolejny i taki wynik. Czy możliwe żeby wieczorny test pokazał pozytyw? Oba test o czułości 10.Zobacz załącznik 1455154
Ten wygląda typowo na pozytywny, zrób jeszcze jeden lub betę dla pewności;)

Test wykonany rano pokazał tak bladą kreskę, że nawet nie widać jej na zdjęciu, więc test wyrzuciłam. Wieczorem zrobiłam kolejny i taki wynik. Czy możliwe żeby wieczorny test pokazał pozytyw? Oba test o czułości 10.Zobacz załącznik 1455154
Ja zawsze miałam takie słabe testy zależy od stężenia zrób sobie też bete zawsze też upewnia bardziej ale tu jak najbardziej na tak 🙂🙂

Tak. Możliwe. U mnie wieczorem testy byly ciemniejsze.
Rano kolejny i tylko sie utwierdzisz. Ja lubilam robić 2.różnych firm

reklama
Do góry