reklama
Zakolorowana
Fanka BB :)
Możliwe
Sylwanka89
Wyglada na pozytyw
Lubiekluskikladzione
Ten wygląda typowo na pozytywny, zrób jeszcze jeden lub betę dla pewnościTest wykonany rano pokazał tak bladą kreskę, że nawet nie widać jej na zdjęciu, więc test wyrzuciłam. Wieczorem zrobiłam kolejny i taki wynik. Czy możliwe żeby wieczorny test pokazał pozytyw? Oba test o czułości 10.Zobacz załącznik 1455154
Hejcia
Ja zawsze miałam takie słabe testy zależy od stężenia zrób sobie też bete zawsze też upewnia bardziej ale tu jak najbardziej na takTest wykonany rano pokazał tak bladą kreskę, że nawet nie widać jej na zdjęciu, więc test wyrzuciłam. Wieczorem zrobiłam kolejny i taki wynik. Czy możliwe żeby wieczorny test pokazał pozytyw? Oba test o czułości 10.Zobacz załącznik 1455154
FitMum
Tak. Możliwe. U mnie wieczorem testy byly ciemniejsze.Test wykonany rano pokazał tak bladą kreskę, że nawet nie widać jej na zdjęciu, więc test wyrzuciłam. Wieczorem zrobiłam kolejny i taki wynik. Czy możliwe żeby wieczorny test pokazał pozytyw? Oba test o czułości 10.Zobacz załącznik 1455154
Rano kolejny i tylko sie utwierdzisz. Ja lubilam robić 2.różnych firm
Jutro wybieram się na beteTak. Możliwe. U mnie wieczorem testy byly ciemniejsze.
Rano kolejny i tylko sie utwierdzisz. Ja lubilam robić 2.różnych firm
reklama
Jasne, chociaż wynik dostanę pewnie dopiero w poniedziałekDasz znać?