reklama
Miazolinka
Fanka BB :)
Według mnie to plamienie implantacyjne. Test ewidentnie pozytywny. Gratuluję
S
Szka
Gość
jeżeli test wyszedł pozytywny to nie może być to plamienie implantacyjne, proszę nie pisać takich głupot. Podstawowa wiedza. Po zagnieżdżeniu beta hcg wytwarza się w ciągu 48h, więc jeżeli masz plamienie i pozytywny test to proszę skonsultuj się z lekarzem.Według mnie to plamienie implantacyjne. Test ewidentnie pozytywny. Gratuluję
frez.ja1987
Dokładnie. Ja bym jeszcze z betą zrobiła progesteron.Test jest pozytywny ,a plamienie nie jest implantacyjne ,zrob bete I do lekarza sie umiw jak najszybciej
Fado123
O tak ,masz rację, to przeciez od tego moze byc plamienieDokładnie. Ja bym jeszcze z betą zrobiła progesteron.
Lekarz powiedział mi że to plamienie implantacyjne, beta wyszła mi dzisiaj 55. Przeszłam już jedna ciążę biochemiczna, obawiam się że tym razem będzie tak samo. Mam dopiero 25 lat i nie rozumiem w czym może być problem, a mam wrażenie że lekarze traktują mnie jak wariatkę, bo za wcześnie robię testy. Czy po dwóch ciążach biochemicznych warto zrobić jakieś badania, proszę o jakieś wskazówki w czym może być problem
Kakussska93
również zmieniłabym lekarzaOd kiedy najpierw wytwarzana jest beta, a dopiero później plamienie implantacyjne? Jeżeli lekarz mówi takie rzeczy, to ja bym zmieniła lekarza
frez.ja1987
Ja także.Od kiedy najpierw wytwarzana jest beta, a dopiero później plamienie implantacyjne? Jeżeli lekarz mówi takie rzeczy, to ja bym zmieniła lekarza
reklama
Monia182
Aktywna w BB
Dokładnie, jeśli test wyszedł Ci pozytywny to na pewno nie jest plamienie implantacyjne. Kiedy ja wykonałam pierwszy test był wtorek rano, wyszedł negatywny, popołudniu dostałam delikatnego plamienia, tego nawet nie można było nazwać krwią. Następnego dnia było czysto, a kolejnego znowu takie lekko różowe plamienie. Już wiedziałam wtedy, że coś jest nie tak, bo w tym czasie powinnam mieć okres. Następny test wykonałam w sobotę i ten wyszedł dopiero pozytywny. Plamienia już wtedy nie było.Od kiedy najpierw wytwarzana jest beta, a dopiero później plamienie implantacyjne? Jeżeli lekarz mówi takie rzeczy, to ja bym zmieniła lekarza