Ewuuu
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powinnas miec zakres na wyniku ,ale myślę że jest okDziekuje slicznie !! Teraz tylko czwartek dla sprawdzenia czy ladnie rosnie.. rzekomo od dnia pierwszego dnia miesiaczki w zeszlym miesiacu ktora mialam 15 pazdziernika to okolo 4 tydzien czy beta jest ok?
no az ciekawa jestem coz z tego sie wykluje , ja mialam dzis dostac.. ale peewnie jutro dostane. Koniecznie daj znac jak wynik. trzymam kciukiMiałam mieć według aplikacji 2.11, a wg drugiej 4.11 . Dzisiaj pokazuje mi, że jest dzień opóźnienia. Jutro jadę zrobić badania do laboratorium i w tym też bete hcg
no az ciekawa jestem coz z tego sie wykluje , ja mialam dzis dostac.. ale peewnie jutro dostane. Koniecznie daj znac jak wynik. trzymam kciuki
jasne przebadaj sie to waznie.. Kiedy nie moglam zajsc 4 miesiace postanowilam przebadac tarczyce, no i szczescie ze to zrobilam wyszla niedoczynnosc i hashimoto. Hormony plodnosci mam idealne. Wszystko w normie owulacja tez jest.. chyba ta blokada w glowie. Niby odpuszczam ale gdzies to siedzi czlowiekowi. Trzymam mocno kciuki ale nie nastawiaj sie. Ja zrobilam bete po tescie 2 kreskowym i wylam jak glupia .. az moja mama nie potrafila mnie uspokoic.. Teraz plus taki ze juz nie placze, ide w dobrym kierunku i mocno wierze ze sie uda .za pol roku koncze 29 lat czas najwyzszy..Z jednej strony jak te testy robiłam i na 4 jakąś bladą kreske wypatrzyłam, a ten dzisiejszy elektroniczny pokazał minus, tak mi się przykro zrobiło, poczułam taki wewnętrzny zawód... nie wiem co ta beta wykaże. Mam zamiar zrobić jutro bętę, sprawdzę wynik. Przeczekam ten tydzień (kto wie może miesiączka przyjdzie w tym tygodniu[emoji53]) i planuje zapisać się do ginekologa prywatnie i sprawdzić hormony, badanie zrobić. Może na początku faktycznie był ten hormon, a po paru dniach zaczął spadać [emoji852] Stresuje się tą będa i jednocześnie nie mogę się doczekać wyniku.
jasne przebadaj sie to waznie.. Kiedy nie moglam zajsc 4 miesiace postanowilam przebadac tarczyce, no i szczescie ze to zrobilam wyszla niedoczynnosc i hashimoto. Hormony plodnosci mam idealne. Wszystko w normie owulacja tez jest.. chyba ta blokada w glowie. Niby odpuszczam ale gdzies to siedzi czlowiekowi. Trzymam mocno kciuki ale nie nastawiaj sie. Ja zrobilam bete po tescie 2 kreskowym i wylam jak glupia .. az moja mama nie potrafila mnie uspokoic.. Teraz plus taki ze juz nie placze, ide w dobrym kierunku i mocno wierze ze sie uda .za pol roku koncze 29 lat czas najwyzszy..
Nie zalamuj sie.. moja ginekolog powiedziala ze NA SPOKOJNIE... zaznaczyla to 3 razy.. mowi do mnie ze jeszcze 30 nie ma.. takze wrzycmy na luz cieszmy sie zyciem, nie ma co sie ograniczac. Ja wiem ze ciezko przeszlam przez to tez nie raz.. glowka do gory nie nastawiajmy sie. Sciskam Cie mocnoJa za miesiąc kończę 28lat. Wiek też mnie stresuje, dobija... miałam tą radość, iskierke w oku po tych poprzednich testach. Po wczorajszym opadła, byłam zdziwiona może niesłusznie, a wbiłam sobie do głowy "Tak udało się, spokojnie bez stresu przecież tego chciałaś" a dzisiaj nie mam wcale humoru, wyczekuje jutra chociaż chyba nie ma najmniejszego powodu do radości
No wlasnie glowa do góry jakies badania porob bedzie dobrze❤Nie zalamuj sie.. moja ginekolog powiedziala ze NA SPOKOJNIE... zaznaczyla to 3 razy.. mowi do mnie ze jeszcze 30 nie ma.. takze wrzycmy na luz cieszmy sie zyciem, nie ma co sie ograniczac. Ja wiem ze ciezko przeszlam przez to tez nie raz.. glowka do gory nie nastawiajmy sie. Sciskam Cie mocno
No wlasnie glowa do góry jakies badania porob bedzie dobrze[emoji173]
Moze to być juz wartość spadkowaTaki wynik bety dzisiaj ...Zobacz załącznik 1199133
Moze to być juz wartość spadkowa