Ewuuu
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powinnas miec zakres na wyniku ,ale myślę że jest okDziekuje slicznie !! Teraz tylko czwartek dla sprawdzenia czy ladnie rosnie.. rzekomo od dnia pierwszego dnia miesiaczki w zeszlym miesiacu ktora mialam 15 pazdziernika to okolo 4 tydzien czy beta jest ok?
Dzisiaj usłyszałam od mojego, że mam metaliczny zapach z ust, taki jakbym zjadła cebulę lub czosnek [emoji2960][emoji848][emoji848] nic takiego nie jadłam w ostatnim czasie. Nawet kopytka zrobiłam tym razem na życzenie całkowicie bez cebulki podsmażanej. Hmm i teraz tak sprawdzałam hasło metalicznego posmaku w ustach. Czy któraś z Was będąc już na wczesnym etapie ciąży miała taki posmak/zapach? Zaczęłam się teraz nad tym zastanawiać [emoji1]Możesz pójść o dowolnej porze dnia Nie trzeba być na czczo
Moja przyjaciółka, ma 5 dzieci, i ona mówi że nie musiał testu robic , zawsze jak miala metaliczny smak w ustach to woedziala ze ciazaDzisiaj usłyszałam od mojego, że mam metaliczny zapach z ust, taki jakbym zjadła cebulę lub czosnek [emoji2960][emoji848][emoji848] nic takiego nie jadłam w ostatnim czasie. Nawet kopytka zrobiłam tym razem na życzenie całkowicie bez cebulki podsmażanej. Hmm i teraz tak sprawdzałam hasło metalicznego posmaku w ustach. Czy któraś z Was będąc już na wczesnym etapie ciąży miała taki posmak/zapach? Zaczęłam się teraz nad tym zastanawiać [emoji1]
Ja mialam razDzisiaj usłyszałam od mojego, że mam metaliczny zapach z ust, taki jakbym zjadła cebulę lub czosnek [emoji2960][emoji848][emoji848] nic takiego nie jadłam w ostatnim czasie. Nawet kopytka zrobiłam tym razem na życzenie całkowicie bez cebulki podsmażanej. Hmm i teraz tak sprawdzałam hasło metalicznego posmaku w ustach. Czy któraś z Was będąc już na wczesnym etapie ciąży miała taki posmak/zapach? Zaczęłam się teraz nad tym zastanawiać [emoji1]
Ja sama tego nie wyczułam, nie rozpoznałam nawet Nie mam testów już do zrobienia . Nie mam też teraz przez najbliższe dni możliwości pojechać do laboratorium, bo jest w zupełnie inną stronę niż jeżdżę do pracy. A w pracy od rana do 20 i wszystko w biegu po skończonej pracy. Poczekam te parę dni jakoś wytrzymam i pójdę po te Facelle i pewnie Clearblue cyfrowy. Już jestem tak ciekawa.... uschnę z ciekawości do poniedziałkuJa mialam raz
No i może dobrze bo jesli to ciaza to beta Ci urosnie i bedzie lepiej widacJa sama tego nie wyczułam, nie rozpoznałam nawet Nie mam testów już do zrobienia . Nie mam też teraz przez najbliższe dni możliwości pojechać do laboratorium, bo jest w zupełnie inną stronę niż jeżdżę do pracy. A w pracy od rana do 20 i wszystko w biegu po skończonej pracy. Poczekam te parę dni jakoś wytrzymam i pójdę po te Facelle i pewnie Clearblue cyfrowy. Już jestem tak ciekawa.... uschnę z ciekawości do poniedziałku
Biel az razi dla mnieHej dziewczyny a ja mam pytanie za kolezanke bo ja mam zdanie ze to test9wa kreska a ona ze widzi cien... co Wy o tym myslicie? Dla mnie negatyw
hahah dokladnieBiel az razi dla mnie
Tu nic nie ma ,bielHej dziewczyny a ja mam pytanie za kolezanke bo ja mam zdanie ze to test9wa kreska a ona ze widzi cien... co Wy o tym myslicie? Dla mnie negatyw