Ewuuu
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powinnas miec zakres na wyniku ,ale myślę że jest okDziekuje slicznie !! Teraz tylko czwartek dla sprawdzenia czy ladnie rosnie.. rzekomo od dnia pierwszego dnia miesiaczki w zeszlym miesiacu ktora mialam 15 pazdziernika to okolo 4 tydzien czy beta jest ok?
No ciazy nie ma ,ale powtorz moze po 48 hTaki wynik bety dzisiaj ...Zobacz załącznik 1199133
No ciazy nie ma ,ale powtorz moze po 48 h
Być może to biochemia bylaLekkie brązowe plamienie już jest na podpasce. Na powtórną betę to już chyba nie ma po co iść. Zamierzam teraz kolejny krok wykonać pójść do ginekologa zasięgnąć porady, opini. Pewnie badanie usg, ewentualne monitorowanie cyklu i być może leków do tego. Nadal mam te testy które robiłam. Te paskowe już wyrzuciłam(te pierwsze) a resztę mam zachowaną.
Ladna lreseczksDziewczyny a ja test z dzisiaj z przed chwila ... jutro z rana od razu beta !!
jestem w takich emocjach .. ze nie wiem co powiedziec.. odpuscilam juz serio... a tu takie rzeczyLadna lreseczks
Zwykle tak bywa , ja tez zaszłam dopiero jak odpuściłamjestem w takich emocjach .. ze nie wiem co powiedziec.. odpuscilam juz serio... a tu takie rzeczy
Zwykle tak bywa , ja tez zaszłam dopiero jak odpuściłam
[/QUOT
teraz tylko oby wszystko bylo dobrze
GratulacjeDziewczyny beta 125 !