Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wygląda na szarą kreskę fabryczną. Koniecznie do powtórkiHej. Zrobiłam test z porannego moczy 2 dni przed okresem. Czy to pozytyw? Zdjęcie na żółtym tle po czasie.
Kurczę, szkoda. Bo to jeden z pierwszych testów i chyba zbyt szybko się ucieszyłam. Myślałam że to fabryczna jednak chciałam wierzyć że to ciążaWygląda na szarą kreskę fabryczną. Koniecznie do powtórki
Nadal jest nadzieja Ale koniecznie powtórz test, albo idź na betę z krwi (tu pewność będzie już 100%)Kurczę, szkoda. Bo to jeden z pierwszych testów i chyba zbyt szybko się ucieszyłam. Myślałam że to fabryczna jednak chciałam wierzyć że to ciąża
Po 4 minutachA kreska wyszła od razu, czy dopiero po po 4 minutach.
Dziś idąc do pracy kupiłam w aptece test. Jednak on nawet linię testową ma blada. Jutro mam dzień spodziewanej miesiączki. Muszę poczekać.Nadal jest nadzieja Ale koniecznie powtórz test, albo idź na betę z krwi (tu pewność będzie już 100%)
Tutaj nic nie widzę niestetyDziś idąc do pracy kupiłam w aptece test. Jednak on nawet linię testową ma blada. Jutro mam dzień spodziewanej miesiączki. Muszę poczekać.
Jasne nie ma co się nastawiać zbyt szybko. Wrócę za miesiącTutaj nic nie widzę niestety
Zależy też jaka miały czułość te testyJasne nie ma co się nastawiać zbyt szybko. Wrócę za miesiąc