jasani
Fanka BB :)
Ja nie pisałam nic o chorobach genetycznych. Radzę czytać ze zrozumieniem.Czyli choroby genetyczne dzieci, to wina rodziców, bo do poczęcia doszło podczas złego ułożenia planet?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie pisałam nic o chorobach genetycznych. Radzę czytać ze zrozumieniem.Czyli choroby genetyczne dzieci, to wina rodziców, bo do poczęcia doszło podczas złego ułożenia planet?
Ja nie pisałam nic o chorobach genetycznych. Radzę czytać ze zrozumieniem.
Jeżeli coś wpływa na genetykę, to chyba na choroby genetyczne równieżWpływa na hormony a co za tym idzie i na genetykę. Napisałam,że tak tylko gdybam. Nie wiem czy to prawda,ale ja nie odrzuciłabym tej teorii.
Nie znam się na genetyce. Poza tym jak już zacytowałaś mój post to napisałam,że to moje gdybania. Niekoniecznie zgodne z prawdą.Jeżeli coś wpływa na genetykę, to chyba na choroby genetyczne również
Nie musisz się ze mną zgadzać. To tylko teoria. Rzeczywiście to forum jest coraz lepsze. Same alfy i omegi. Znają się na wszystkim. Jesteś trochę za krótko na tym forum aby wiedzieć wszystko.O ja... To forum serio jest coraz lepsze, jak nie babka, która czuje moment zapłodnienia i "wysunięcia" zarodka, to inna która charakter człowieka łączy z układem planet w czasie poczęcia lub piecze placki zgodnie z fazami księżyca
Czekam niecierpliwie na kolejne perełki
Oooo a to ciekawe, rozumiem, że Ty przez to, że jesteś tu dłużej to wiesz więcej? Nie wiedziałam, że przez bycie tu nabywa się jakaś tajemną wiedzę Ale jeśli to jest ta wiedza, o której wspominasz w swoich wypowiedziach to ja jednak podziękuję za takie wtajemniczenieNie musisz się ze mną zgadzać. To tylko teoria. Rzeczywiście to forum jest coraz lepsze. Same alfy i omegi. Znają się na wszystkim. Jesteś trochę za krótko na tym forum aby wiedzieć wszystko.
Zawsze możesz nie czytać i nie komentować. Skoro nic mądrego nie ma się do napisania to lepiej tego nie robić. Twoja wypowiedź nic nie wniosła. Pokazała tylko,że nie jesteś Alfa i omega.Oooo a to ciekawe, rozumiem, że Ty przez to, że jesteś tu dłużej to wiesz więcej? Nie wiedziałam, że przez bycie tu nabywa się jakaś tajemną wiedzę Ale jeśli to jest ta wiedza, o której wspominasz w swoich wypowiedziach to ja jednak podziękuję za takie wtajemniczenie
O to, to, proponuję się zastosowaćZawsze możesz nie czytać i nie komentować. Skoro nic mądrego nie ma się do napisania to lepiej tego nie robić.
Nie wiem co Was tak boli w moich wypowiedziach. Ani ja nie mam dowodów,że tak jest ani Wy nie macie dowodów, że tak nie jest. Jeżeli jest coś czego nie widać to nie oznacza,że tego nie ma. Nie doczekasz się rozwinięcia myśli. Już to pisałam. Jesteś kolejna, którą czyta wybiórczo?O to, to, proponuję się zastosować
PS. Nigdy nie uważałam się za alfę i omegę, wręcz przeciwnie Dlatego też czekałam, aż rozwiniesz swoją myśl na temat tego jak hormony wpływają na genetyke, układ planet na charaker, a faza księżyca na ciasto. No ale się pewnie nie doczekam, no szkoda