reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

kolejny piękny dzień....kocham wakacje!!!!
rano trochę pozałatwiałam spraw....odwiedziłam olimp...kupiłam mojemu współlokatorowi z kanapy prezent bo dzisiaj świętuje.... a z chwilkę jadę do koleżanki której już nie widziałam bardzo długooooooooooo

misia teraz właśnie szkarlatyna panuje....u Czarka w przedszkolu też.... na szczęście jego nie dopadła....zdróweczka dla dzieciaczków

iwonka powodzenia w zakupie rowerków....

sunday, justynka jak tam po Bugi....?????

miłego dnia

reklama
Witam.:-)Wczoraj wzielam sie za prasowanie i wszystko poprasowalam:-D:tak:, kolejna tura prasowania jak wyschna ubrania:tak:. Teraz ide sie przejsc do sklepu z chlopakami, przed chwila Krystek podszedl z chusteczka do Radka i wytarl mu pupe, mowiac pupa wytarta:-D
Justyna, Sunday, Normatywna: Dziekuje za spotkanie w Bugii:tak:
Normatywna: Sliczna masz core i jak wyrosla od ostatniego razu co ja widzialam:tak:
Sunday: Fajna ma dzidzie twoja kolezanka:-)
Misia: O masz, duuuzo zdrowka podsylam:tak:

Witajcie, my po szaleństwach w Bugi. Maks był zachwycony, mineły wieki jak go tam nie było, w końcu się wyszalał i bardzo grzecznie wyszedł- jak przystało na dużego faceta :-) Wracałam z bólem serca do domu,na samą myśl o ścianie i o kładzeniu na nią gipsu :-( ale jakież było moje zaskoczenie,gdy weszłam do domu,, do pokoju M a tam 3/4 ściany zaszpachlowane :-) tata był i to zrobił. Zrobiłby całą tylko gipsu mu zabrakło... jutro dowiezie i będzie po najgorszej jak sądze robocie. :-) Kochany...:tak:

Motylla ale Ci chłopaki wyrośli!!! Jak Radzio i jego nosek?
W imieniu koleżanki dziękuje, wiem że jest słodki!!!tak, tak...

elza szkoda,że nie dotarłaś....
udanego spotkania

iwonka super,ze jeszcze tylko dzisiaj i wolne :-)

misia szkarlatyna?współczuje... oby długo nie trwała... zdróweczka a dla Ciebie wytrwałości:tak:

Justyna dziękuje za kawkę, ale niepotrzebnie...

normatywna muszę Ci powiedzieć, że aż mnie ścisneło jak zobaczyłam Natalcie!!! Super masz dziewczyne!!! Oby tak dalej:tak::tak::tak:

aneta a na Ciebie mam bata!!!!!!!!!!!

Witam,
Ja również dziękuję za pogaduchy w Bugi:-)

My dotarliśmy do domku na czternastą...zahaczyliśmy z Ewą jeszcze ciuszka, lody i frytki:-), M mimo zmęczenia nie chciał poleżeć tylko siedział na balkonie i bawił się...a ja pomyłam okna i poprałam firanki i w między czasie smażyłam naleśniki...I zaraz lecimy na rowerek:-)

Anetka jeszcze raz wszystkiego naj naj dla waszej 3-latki:-)

Iwonka w przyszłym tygodniu też masz pt wolny??
Znaleźliście jakieś mebelki dla Cypka?

Sunday temat kawy zakończony!!:-p
Wspaniałego masz tatę:tak:

Motylla nowa fryzura rewelacyjna, pasuje ci:-)

Misia
zdrówka dla Natalii!!!

Eliza wszystkiego najlepszego dla męża:-)

Witajcie.

Ja nie dotarłam do Bugi :-( niestety, moje panny zaspały, Karola spała do 10.30 :szok::zawstydzona/y: Ola wstała po 9, no i stało się jak się stało.

Justynka dzięki wielkie za życzenia, przekazałam Oli :tak:

sunday :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a jak po rozmowie? mają jakąś pracę dla Ciebie?

Motylla u mnie też już poprasowane, 4 prania :szok: teraz mi 2 wyschły i też czekają na żelazko :sorry2:

elza wszystkiego najlepszego dla męża, nosek Karolinki już ok, nie ma śladu, cała zakrzepnięta krew już wyszła :tak:

iwonka jak już kupisz rowery to daj jak możesz znać, sama też szukam dla siebie, bo Paweł ma, ale chcielibyśmy jeździć całą rodzinką :happy2:

misia ojejku, zdrówka dla dzieciaczków :tak:

Zmykam do sprzątania, samo się nie zrobi :-( a szkoda :-p

Dzieciaki juz spia, wiec na chwile zagladam:-).
ale jakież było moje zaskoczenie,gdy weszłam do domu,, do pokoju M a tam 3/4 ściany zaszpachlowane :-) tata był i to zrobił. Zrobiłby całą tylko gipsu mu zabrakło... jutro dowiezie i będzie po najgorszej jak sądze robocie. :-) Kochany...:tak:

Motylla ale Ci chłopaki wyrośli!!! Jak Radzio i jego nosek?
Z noskiem lepiej:tak: probowal odkleic plasterek ale mu sie nie udalo. Jak nie bedzie drapal to mu sie szybko zagoi:tak: Superowego tate masz:-)
Aneta: Wszystkiego najlepszego dla Oli:tak:

Witajcie...mi coś ostatnio dni między palcami uciekają...jak mam dwie dziewczyny w domu to czasu brak....

Aneta buziak dla Olci....

Sunday, Justyna, Normatywna super ze wypad do Bugi udany....
Sunday ale super niespodziankę tata Ci zrobił...

Iwonka udanego weekendu...
za rowerami możesz rozejrzeć się na związkowej, chyba willex nazywa się ten sklep...

Misia zdróweczka dla maluchów....

Elizka odpoczywaj odpoczywaj i korzystaj z wolnego....

my jutro od rana wymieniamy okno więc pora zmykać spać
spokojnych nocek

Witam
Dawno mnie tu nie było chociaż podczytuje od czasu do czasu
Byłam międzyczasie na wyjeździe służbowym i jjakiś nie miałam czasu żeby pisać, a w pracy dzieje się dużo więc też ten czas zakryte nie ma kiedy taczki załadować teraz aktualnie poluje na książki do szkoły a pod koniec m-ca jedziemy nad morze chociaż nie wiem czy bbędę miała urlop
Fajnie że mialyscie spotkanko w Bugi może i ją kiedys się zalapie
Misia współczuję choroby,sxkarlatyna?
Sunday chyba najgorsza robota przed wami zacieranie ścian pyli się strasznie i wszędzie

Witam się piątkowo
iwonka07 my niedawno kupiliśmy przez Internet, tak jak piszesz w tym Decathlonie to jakaś porażka z rowerami.
misia współczuję szkarlatyny:rofl2: Zdróweczka dla Was.
Super że udało Wam się spotkanie w Bugi, ale jakby mogło być inaczej w takim towarzystwie...
sunday fajnie że tata Ci pomógł przy remoncie...
aneta82 ale Ci fajnie że tak długo córcie śpią, ja się cieszę jak w niedzielę pośpią do 7:tak:
gon1a a gdzie nad Morze się wybieracie?
Ja już po pracy, na dzisiaj koniec-wreszcie wolny wieczór a nie w papierach:confused2: Kubuś w domu więc wesoło mam z dwójką, ciągle coś się dzieje,Wiki coś mi kaszle:confused2: ale nafaszerowałam ją lekami i zobaczymy co będzie...Zupka się gotuje, ziemniaczki też więc niedługo obiad...Teraz dzieciaki oglądają bajkę to chwilę spokoju. Miłego popołudnia.:-)

reklama
Witajcie,
Pogoda nam się zmieniła ale to dobrze przynajmniej dla mnie...trochę odpoczniemy od upału, deszczyk podleje roślinki i w końcu w piaskownicy odzyskamy mokry piasek...bo wczoraj to już nie miałam z czego robić babek;-)
My już po spacerku z Normatywną i Natalcią:tak:i zakupach w Lidlu...kupiłam Michałkowi okularki do pływania...są bardzo fajne.

Sunday kciuki za DZIŚ zaciśnięte:-):happy:

Iwonka
zapomniałam ci odpisać jeszcze że nie prowadzam M do przedszkola...w lipcu jest ono zamknięte. Pani dyr mówiła ze spotykamy się we wrześniu więc chyba nie przewidziała oswajania dzieci z przedszkolem...a ty prowadzasz Cypka?

Madzienka co się stało że okno wymieniacie?? I jak już jest nowe zamontowane?

Antuanet zdrówka dla Wiktorii:tak:

Karlita wszystkiego najlepszego z okazji imienin:-)

Do góry