reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam z poranną kawka bez niej ciężko się rozbudzić a obiecałem sobie że będę wcześnie się kladla spać i jak zwykle nic z tego nie wyszło dobrze że już weekend
A zapowiada się gorąco bo już jest ciepło
Madzienka Lenka już sporo waży

reklama
ale pusto:shocked2: prowadze monolog sama ze sobą:-)

Dzień dobry w ten piękny słoneczny dzionek...Lenka niedawno wstała na mleczko po całej nocce, więc pewnie na razie o śnie powinnam zapomnieć:-D

Dzisiaj idę złożyć podanie o dodatkowy macierzyński...rany za dwa tygodnie kończy mi się ten podstawowy a moja niunia jeszcze taka malutka, nie umiałabym jej teraz zostawić i wrócić do pracy

miłego dnia

O jak fajnie ze juz w piatek ten tydzien minal mi wyjatkowo szybko....

Dzisiaj po pracy mam fryzjera a wieczorkiem kolezanka wyciaga mnie na miasto....:-pmielismy jutro jechac do rodziców w odwiedziny do P siostrzenicy ale wybierzemy sie w niedziele bo mamy zaproszenie na odpust;-)i obiad do babci......

A tak poza tym to ok M zrobil sie mamusiowy i ma faze na przytulanie i zeby mamusia wozila Go do przedszkola a B robi sie maly łobuziak:-Dkolejny raz zrobilam probe zapisania sie na zaaaaległe szczepienie i jak tylko chce sie na nie zapisac to B robi mi sie niewyrazny i wlasnie zaczal kaszlec:baffled::dry:mam nadzieje ze nic mu sie nie rozwinie.....

Gon1a buziaczek dla M z okazji urodzin!!!!!!
2 latka matko mój B zaraz bedzie mial drugie urodziny:szok:
Madzienka dobrze ze szczepienie poszło bez płaczu dzielna Lenka...czas jest bezlitosny i ucieka za szybko.....
Sunday tak M jezdzi juz na dwóch kólkach tylko musi opanowac jeszcze ruszanie i zatrzymywanie.....
Anaconda jak wizyta????wziewki odstawione?????
Talia udanego urlopu.....
Motylla jak rozmowa gdzie sie starasz o prace?????
Mandziula czy ja dobrze kojarze ze chrzciny macie juz w niedziele...jesli tak to miłego i pieknego dnia Wam zycze....
Mariolcia mój B "smiga" na takim jezdziku nie ma az takiej fascycacji jak M miala ale jak siadzie to rozwija imponujaca predkosc:-D:-D

Nie mam pomysłu na wakacje czas by moze o tym pomyslec ale kurcze tak mi sie nie chce nigdzie jechac:baffled:

Miłego dnia Wam zycze....

My już po odwiedzinach w pracy, Lenka chichotała do każego kto ją zaczepił..w drodze powrotnej pospała, podanie złożyłam po poniedzialku następne o kolejne 2 tygodnie i o urlop rodzicielski i do lutego spokój

Marzenka zdróweczka dla B i udanego weekendu..

Mariola ja na razie mam roczny macierzyński więć o wychowawczym nie myślę...

Misia jak Natalki oczka? Wy jutro piknikujecie?

aha, nie jestem na bieżąco ze zmianami :)
ja to miałam półroczny jeszcze.

z Oliwierkiem byliśmy na spacerku na piechotkę, w sklepie puszczał oczka do pani kasjerki :)
mam nadzieję że padnie spać zaraz :))

Witam,

Eliza wszystkiego najlepszego z okazji imienin:-):-)

Talia trzymam kciuki za testy...daj znać jak one wyszły:tak:
A Michał z Natalią po prostu ładnie ze sobą się bawią, wczoraj rysowali kredą po chodniku i nie miałam jak tego uwiecznić:-(

Madzienka waga Lenki w sam raz:tak:. i brawo za odwagę na szczepieniu:tak:,pływacie dzisiaj? Jak tak to miłego pluskanka życzę:-)

Marz zdrówka dla Bartka:tak:

Mariolcia i jak, Oliwer szybko padł na drzemkę?

Sunday, Iwonka, Patlysia co z wami, czemu nie odzywacie się?

M szybko zasnął, taki był wymęczony spacerkiem...ja popijam kawusię i delektuję się torcikiem truskawkowym, mniam rozkosz:rolleyes2:

Ostatnia edycja:
Madzienka o widzisz ty to na bieżąco ze stroną UKS23:tak:, ja to nawet bym nie wiedziała że zajęcia mogą być odwołane, zapominam tam zaglądać:zawstydzona/y:
Niom, jedziemy dzisiaj...jutro imprezka imieninowa mojej mamy a w niedzielę festyn u siostry i nawet siostrzeniec ma wystąpić na scenie:-D, czarno ten występ widzę:-p

reklama
Do góry