reklama
takie dni to ja lubię.... po 1. piękna słoneczna pogoda bez deszczu a po 2. nie było dzisiaj H i taki spokój dzieci jakieś takie spokojniejsze...
zaraz po pracy zabrałam Cz na dwór na hulajnogę i chyba ze 4 godz szalał na dworze dlatego tak późno do Was zaglądam....
Jutro już idzie do przedszkola bo w domu świra dostaje...
antuanet my chodzimy do przychodni Farmed na koryzonowej...
gratuluje nowego siostrzeńca ciociu...
motylla jak tam po rozmowie????
madzienka dziękuje Czaruś jeszcze pokasłuje ale zdecydowanie mniej...koniec zwolnienia jutro idzie do przedszkola
iwonka kciuki zaciskam za jutrzejszy egzamin
zaraz po pracy zabrałam Cz na dwór na hulajnogę i chyba ze 4 godz szalał na dworze dlatego tak późno do Was zaglądam....
Jutro już idzie do przedszkola bo w domu świra dostaje...
antuanet my chodzimy do przychodni Farmed na koryzonowej...
gratuluje nowego siostrzeńca ciociu...
motylla jak tam po rozmowie????
madzienka dziękuje Czaruś jeszcze pokasłuje ale zdecydowanie mniej...koniec zwolnienia jutro idzie do przedszkola
iwonka kciuki zaciskam za jutrzejszy egzamin
U mnie też dziś pięknie jeszcze tylko jutro "wykańczam" swoich Klientów i wracam w piatek do domu. Macie widzę takze pogodę sprzyjająca wychodzeniu z domu.
Elza fajnie popołudnie za Wami, nie ma to jak dziecko ma szanse wyszaleć sie w przedszkolu
Antuanet dobrze ze u Was wszystko po staremu Trzymaj sie prcusiu
Motylla trzymamy kciukasy!!!
Misia fajny urlop Wam się zapowiada
Justyna te Twoje przetwory co tradycja to tradycja mniam mniem
mykam spać bo raniutko juz pracuję, KOLOROWYCH ....
Elza fajnie popołudnie za Wami, nie ma to jak dziecko ma szanse wyszaleć sie w przedszkolu
Antuanet dobrze ze u Was wszystko po staremu Trzymaj sie prcusiu
Motylla trzymamy kciukasy!!!
Misia fajny urlop Wam się zapowiada
Justyna te Twoje przetwory co tradycja to tradycja mniam mniem
mykam spać bo raniutko juz pracuję, KOLOROWYCH ....
anaconda27
styczniówka2006
Witajcie dziewczynki :-):-)
Jakoś czasu mi brakło od poniedziałku na kompa ale staram się Was chociaż podczytać
Dzisiaj mam wolne i zaraz jedziemy z Mają do pulmonologa, trzymajcie kciuki żeby Maja miała odstawione już całkiem wziewki
Miłego dnia życzę
Was wczoraj a mnie dzisiaj deska do prasowania zaprasza do siebie
Jakoś czasu mi brakło od poniedziałku na kompa ale staram się Was chociaż podczytać
Dzisiaj mam wolne i zaraz jedziemy z Mają do pulmonologa, trzymajcie kciuki żeby Maja miała odstawione już całkiem wziewki
Miłego dnia życzę
Was wczoraj a mnie dzisiaj deska do prasowania zaprasza do siebie
gon1a
Fanka BB :)
Witam
Madzienka oj tak u mnie to samo pierze się szybko a samo pracować się nie chce
Motylla jak po rozmowie?
Anaconda napisz co i jak po wzięcie? Kiedy nas odwiedzasz?
Mandziula widziałam Cię wczoraj na Naleczowskiej przy przejściu jakbyś stała blisko bym się zatrzymała a coś w wózku poprawialas
Ją dziś mam gości więc nic w domu nie zrobię Maciusia chrzestny ma przyjechać bo nie wiem czy wiecie skaczylismy 2 latka w niedzielę był tort i prezenty
Pozdrawiam cioteczki
Madzienka oj tak u mnie to samo pierze się szybko a samo pracować się nie chce
Motylla jak po rozmowie?
Anaconda napisz co i jak po wzięcie? Kiedy nas odwiedzasz?
Mandziula widziałam Cię wczoraj na Naleczowskiej przy przejściu jakbyś stała blisko bym się zatrzymała a coś w wózku poprawialas
Ją dziś mam gości więc nic w domu nie zrobię Maciusia chrzestny ma przyjechać bo nie wiem czy wiecie skaczylismy 2 latka w niedzielę był tort i prezenty
Pozdrawiam cioteczki
Witajcie ale cieplutko na dworze...marzenie;-)
Anaconda powodzenia na wizycie i czekamy nadobre wieści...
Elizka oby dzisiejszy dzień by też tak spokojny...
My dzisiaj ruszamy na szczepienie, zobaczymy ile waży mała
Anaconda powodzenia na wizycie i czekamy nadobre wieści...
Elizka oby dzisiejszy dzień by też tak spokojny...
My dzisiaj ruszamy na szczepienie, zobaczymy ile waży mała
Justyna2729
Witam,
Ho ho ho jak tu pusto
My jak zwykle już po spacerku w bardzo miłym towarzystwie:-), tylko żałuję że aparatu nie wzięłam...
Normatywna proszę prześlij mi foty z wczorajszego i dzisiejszego szaleństwa naszych maluchów
Talia kto został z Gabi jak ty byłaś na szkoleniu?
Szczęśliwej podróży do domku
Iwonka tak mamy biegówkę z Decatlona:-) M jazdę ma już opanowaną...na pierwszym spacerku załapał o co chodzi;-)
Trzymam kciuki za egzamin...wierzę że bez kłopotu poradzisz sobie na nim
Anaconda jak po wizycie?
Madzienka powodzenia na szczepieniu
Zmykam do kuchni, kupiłam truskawki więc trzeba je na coś przerobić;-)
Ho ho ho jak tu pusto
My jak zwykle już po spacerku w bardzo miłym towarzystwie:-), tylko żałuję że aparatu nie wzięłam...
Normatywna proszę prześlij mi foty z wczorajszego i dzisiejszego szaleństwa naszych maluchów
Talia kto został z Gabi jak ty byłaś na szkoleniu?
Szczęśliwej podróży do domku
Iwonka tak mamy biegówkę z Decatlona:-) M jazdę ma już opanowaną...na pierwszym spacerku załapał o co chodzi;-)
Trzymam kciuki za egzamin...wierzę że bez kłopotu poradzisz sobie na nim
Anaconda jak po wizycie?
Madzienka powodzenia na szczepieniu
Zmykam do kuchni, kupiłam truskawki więc trzeba je na coś przerobić;-)
Mariolciaa
Iwonka, powodzenia na egzaminie
Anaconda, jak po wizycie, ok ?
Gon1a, spóźnione życzenia urodzinowe z okazji 2 roczku!!
Madzienka, jak szczepienie, w porządku ?
mi dziecko śpi, ja gotuję i się chyba też za prasowanie wezmę
rano byliśmy na zakupach i na placu zabaw, mnie kręgosłup aż boli bo sobie Oliwier upodobał ostatnio ślizgawki, tylko że on woli wchodzić po ślizgawce i oczywiście muszę mu pomagać, bo jak nie to mnie na siłę za rękę ciągnie..
przymierzam się żeby z domu wyjść w końcu z jeździkiem, Oli dostał taki samochodzik tylko na razie podoba mu się wchodzenie i wychodzenie z niego i zamykanie drzwi... boję się że na dworze nie będzie chciał tym jechać...
Anaconda, jak po wizycie, ok ?
Gon1a, spóźnione życzenia urodzinowe z okazji 2 roczku!!
Madzienka, jak szczepienie, w porządku ?
mi dziecko śpi, ja gotuję i się chyba też za prasowanie wezmę
rano byliśmy na zakupach i na placu zabaw, mnie kręgosłup aż boli bo sobie Oliwier upodobał ostatnio ślizgawki, tylko że on woli wchodzić po ślizgawce i oczywiście muszę mu pomagać, bo jak nie to mnie na siłę za rękę ciągnie..
przymierzam się żeby z domu wyjść w końcu z jeździkiem, Oli dostał taki samochodzik tylko na razie podoba mu się wchodzenie i wychodzenie z niego i zamykanie drzwi... boję się że na dworze nie będzie chciał tym jechać...
Cześć
Ja już kończę, ufff wracam i w niedzielę ruszamy na urlop, Gabrysia ma jutro testy alergiczne, ciekawe co wyjdzie oby nic. A wieczorkiem kadra robi sobie zakończenie;-);-)
Justyna co się działo na spacerze????;-) Z Gabi jest Z ma teraz urlop a Gabrysia chodzi ponadto cały czas do przedszkola
Madzienka ile waży Twoja Lena? Jak zniosła szczepienie?
Anaconda kciuki zaciśniete, i co pstanowiła pulmonolog?
Gosia STO LAT dla MACIUSIA!!!!
Ja już kończę, ufff wracam i w niedzielę ruszamy na urlop, Gabrysia ma jutro testy alergiczne, ciekawe co wyjdzie oby nic. A wieczorkiem kadra robi sobie zakończenie;-);-)
Justyna co się działo na spacerze????;-) Z Gabi jest Z ma teraz urlop a Gabrysia chodzi ponadto cały czas do przedszkola
Madzienka ile waży Twoja Lena? Jak zniosła szczepienie?
Anaconda kciuki zaciśniete, i co pstanowiła pulmonolog?
Gosia STO LAT dla MACIUSIA!!!!
reklama
My po szczepieniu...Lenka dzielne zniosła, kwęknęla tylko przy ukłuciu a pózniej banan na buzi:-) waży 6030g i ma 62cm, dietę mamy rozszerzać...ale mam już dużą córę
Anaconda jak wizyta?
Gon1a buziak dla Maciusia...
Talia udango urlopu....
Anaconda jak wizyta?
Gon1a buziak dla Maciusia...
Talia udango urlopu....