reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

hejka...u nas jakby chorobowo....Czarek od kilku dni kaszle...a wczoraj pojawił się stan podgorączkowy więc dzisiaj wybrałam się do naszej pani dr.....ale nic na szczęście się nie dzieje....kazała dawać te syropki które daje...a przy okazji mnie dorwała i głowę trochę mi przy-suszyła z tym moim serduchem....dała skierowanie i kazała od razu iść się zapisać bo ponoć teraz na dyżur przyszła do naszej przychodni jakaś dobra kardiolog....z jaczewskiego...więc grzecznie poszłam i się zapisałam na lipiec....i od razu na bilans 4latka zapisałam na 31 lipca bo nasza dr ma wolne na początku lipca....

madzienka buziaczek dla 4-miesięcznej księżniczki....niech rośnie zdrowa

mariolcia zdrówka dla Was....

karlita weekend udany bo był reddsik :-D:-D;-);-)

misia oferta wygląda dość ciekawie....

reklama
Witam się i ja
karlita współczuję dołożenia obowiązków...ale Ty na dziewczyna to w mig to ogarniesz i wprawy nabierzesz...:tak:
madzienka buziak dla Lenki na 4 miesiące:tak:
elza a gdzie chodzicie do przychodni?
sunday powodzenia u okulisty...
mariolcia zdrówka dla Was...
marta trzymam kciuki za biznes:tak:
misia fajne wakacje zaplanowaliście, może dzieciaki się zahartują trochę jak jodu powdychają...moi znajomi byli na weekend czerwcowy z groupona i wszystko było dopięte tak jak w ofercie więc pewnie u Was też tak będzie.
justyna mój Kuba też uwielbia myć naczynia dlatego zainstalowaliśmy krany bezdotykowe...bo budżet domowy by tego nie wytrzymał...
patlysia gratuluję zdanych egzaminów.
U nas stara bida, cały tamten tydzień zawalona pracą byłam że wieczorami musiałam sprawy nadrabiać ale już się odkopałam...Dzieciaki tfu tfu zdrowe, mieszkali by najchętniej na podwórku:rofl2: Nawet jedzą na podwórku bo lepiej smakuje. W tamten czwartek moja siostra cioteczna urodziła synka więc kolejny raz zostałam ciocią:-) Teraz dzieci już śpią więc dzisiaj randka z ...żelazkiem:baffled: Miłej nocki.

Karlita od razu szpiegu:-p
A gdzie twoje wspołpracownice? Na L4?
Super weekendzik za Wami...ja to mam w pamięci Gabi jak siadała na trampolinieni czekała aż ktoś zacznie skakać a ona podskakiwać z nim:laugh2::laugh2::laugh2:

Antuanet widzę że dzisiaj mamy podobne plany na wieczór:tak:

Elizka zdróweczka dla Czarusia....

I ja zmykam do deseczki....
Spokojnych nocek...

Witam sie pierwsza:-). Ale mam stresa:baffled:, podrzucam chlopakow do znajomej i ide na rozmowe o prace:tak:.
Dobra, pora wyjść z ukrycia ;-):-p:tak: - brzmi znajomo?:sorry2:
Ciasta, pierogi, chleb, krokiety... - BabyBoom
Powodzenia:tak:

Witam się rano, nie śpię od 4... źle się czuję... chyba znowu wirus mnie dopadł.
Oliwier o 5 gorączkę miał, na szczęście już temp. zbita, malutki dosypia :)
Zdrowka zycze:tak:

hejka...u nas jakby chorobowo....Czarek od kilku dni kaszle...a wczoraj pojawił się stan podgorączkowy więc dzisiaj wybrałam się do naszej pani dr.....ale nic na szczęście się nie dzieje....kazała dawać te syropki które daje...a przy okazji mnie dorwała i głowę trochę mi przy-suszyła z tym moim serduchem....dała skierowanie i kazała od razu iść się zapisać bo ponoć teraz na dyżur przyszła do naszej przychodni jakaś dobra kardiolog....z jaczewskiego...więc grzecznie poszłam i się zapisałam na lipiec....i od razu na bilans 4latka zapisałam na 31 lipca bo nasza dr ma wolne na początku lipca....
.
Zdrowka podsylam:tak:

Witam się i ja
W tamten czwartek moja siostra cioteczna urodziła synka więc kolejny raz zostałam ciocią:-) Teraz dzieci już śpią więc dzisiaj randka z ...żelazkiem:baffled: Miłej nocki.
Gratulacje dla siostry ciotecznej:tak::-)

Witam
Odczytuje od czasu do czasu ale nie mam kiedy odpisywać Macius ciągnie na dwór albo po prostu dzieci mi wypełniają czas do tego komputer stoi w sypialni w mało porecznym miejscu
Widzę że wczoraj nie tylko ją randkowalam x zelazkiem dziś też będę działać
Pozdrawiam wszystkie jakiejś z bb

Karlita, udany weekend macie za sobą :)
oj też bym poskakała na trampolinie
Elza również zdrówka dla was życzę
Antuanet, gratulacje dla świeżo upieczonej cioci
Motylla, trzymam kciuki

witam, u nas już lepiej, Oliwier gania i szaleje i zaraz padnie spać :-D
ja ogarniam mieszkanie bo w weekend ja mam wykłady, chłopaki jadą na wieś do rodzinki.
i w sobotę sama śpię w domku.

Dzień dobry...powoli zaczynam wierzyć że jest szansa na ciepełko...

Prasowanie wczoraj ogarnięte...dzisiaj dokończyłam, a już kolejne schnie i pierze sie:eek:Wy też tak macie?
Mamy z większą ilością niż 4sztuki w domu podziwiam:-D

Motylla
trzymamy kciuki!!!!

Anaconda masz dzisiaj wolne?dlaczego nie przywitałaś nas z kawką z rana?
Kiedy umawiamy sie na ploty?

Elizka jak Czaruś dzisiaj?

milego dzionka

Witam,

My już po spacerku i zakupach...M śpi:rofl2:a ja zaraz zmykam do kuchni...dzisiaj robię dżem z truskawek:rolleyes2:

Karlita bardzo fajnie spędziliście weekend:-)

Mariolcia dobrze że już doszliście do siebie:tak:

Antuanet gratuluję siostrzenicy:tak:

Motylla powodzenia i pisz jak było:tak:

Eliza zdrówka dla Czarka!!!

Madzienka u mnie trójka w domu i pralka codziennie chodzi:no:chyba ktoś mi ubrania podrzuca:-D

Patlysia, Iwonka
co u was słychać?

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie, my dzisiaj z Cypkiem po porannym spacerku rowerowym, wiało rano, że hej, a teraz gorąco, ojj dobrze, że ciepełko do nas wraca:tak: Obiadek naszykowałam i pognałam do pracy, i tak do 20...

Justynka
a dziękuję, u mnie wszystko dobrze...Michaś też ma ten biegowy rowerek z decathlonu? jak mu idzie jazda ;-)?

Madzienka no ja też teraz ruszę w praniem, ostatnio to tak partiami prałam, jak pogoda była:tak:

Motylla trzymam kciuki i pisz jak poszło

Karlitka to się wyszalałaś na trampolinie:biggrin2:

Eliza zdrówka dla Czarującego i za siebie też się zabierz jak najszybciej:tak:

Zmykam się troszkę uczyć ile mi się uda, bo jutro egzamin mam...

Do góry