reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Dzień dobry...ja nadal bez kompa:sorry2:mam nadzieję że do wieczora P zdąży mi go uruchomić...
Na dworze bosko...i jak dla mnie niech już tak zostanie...

Sunday
my mamy bardzo dobre doświadczenia z tą panią doktor, ale napisz do Karlity ona ma jakąś okulistkę na spokojnej chyba na nfz...

Misia zdróweczka dla Natalci...a Ty jak się czujesz?

Justyna super że weekend udany...

Patlysia super ze egzaminy już za Tobą...

reklama
sorry za takie posty...telefon tak mi ucina:angry:i nawet usunąć nie chce:wściekła/y:na przyszłość...jak takie coś ucięte będzie to znaczy,że z komórki piszę:sorry2:
Bactrim przepisali u nas w przychodni,bo tam nie uznają go za aNTYBIOTYK:sorry2:
madzienka czuję się lepiej,trochę boli ale bez gorączki:tak:dzięki,że pytasz:tak:

U was też taka burza przeszła?
tak grzmi że mi internet nie działał, dobrze że mi Oliwier się nie obudził.

mam pytanie do was odnośnie szczepień, dzisiaj pielęgniarka powiedziała mi o darmowej szczepionce z sanepidu na wiatrówkę... też szczepicie na to ? bo ja nie wiem czy jest sens, a nie mam kogo zapytać ze znajomych...

Motylla, gdzie teraz mieszkacie ? kurcze wcześniej się widziałyśmy na spacerkach :) teraz i ja i ty się porozjeżdżałyśmy :)
czasami jesteśmy na felinie, ale najczęściej u teściów jesteśmy :)

.
Na razie mieszkamy w Naleczowie:tak:

Witajcie:) ja jak zwykle w ostatnim czasie tylko przelotem;-) dzisiaj do wieczora mam wolne( o ile można nazwac to wolnym) bo truskawki oberwałam wczoraj;-). Egzaminy do przodu ale po tym weekendzie czuję się jakbym co najmniej maraton lubelski przebiegła:-D
:tak:
Gratuluje zdanych egzaminow:tak:

Witam,
pisałam rano z telefonu,ale z całego posta zostało tylko witam:angry:
rano odwiedziliśmy przychodnie - Staś zdrowy:-)Natalka ma wirusa:no::angry:i przepisali jej Bactrim, ale nie dam jej przecież antybiotyku na wirusa:no:
na wczasy jedziemy do Kołobrzegu z groupona;-)
sunday dzwoń do Intermedu ale nie na Junoszy a na Głowackiego:tak:tam są okuliści na NFZ i zazwyczaj nie ma kolejek:tak:
Zdrowka zycze:tak: Super wczasy wam sie szykuja;-)

Witam w mój jakże nie ulubiony poniedziałek....

sunday jeszcze tylko 3 tyg i wakacje jakże mnie cieszy ta myśl...jesli chodzi o urlop to nic pewnego nie wiem ale na dziewanny jednak będzie zamknięte....pewnie będę w sierpniu na radości

patlysia gratuluje zdanych egzaminów...

misia o masz jak Staś wyzdrowiał to złapało Natalkę....zdróweczka..
Kołobrzeg fajnie....upolowałaś jakąś okazję na gruponie...oby pogoda dopisała

justynka super że Michaś wyspcerował się z dziadziusiem....
jesli chodzi o przedszkole to trzymam kciuki żeby Michaś nie płakał ale z doświadczenia wiem że to chłopcy bardziej płaczą niż dziewczynki...kryzysik pewnie będzie ale nie możesz mu pokazywać że Tobie też jest smutno....

mariolcia u Czarka też występują szmery i też zaliczyliśmy kardiologa u niego okazało się że to struna jakaś wystaję i jak krew przepływa to wydaje te szmery....jest to bardzo częste u dzieci i to nic poważnego z wiekiem zanika....nawet się tego nie kontroluje.... mam nadzieję że u Oliwiera to też to a nic poważnego....
ja nie szczepie na Ospę bo juz tą chorobę mamy za sobą ale pewnie by zaczepiła Czarka w tym roku....warto

madzienka super że macie tablecik bo bez Ciebie jakos tak by było smutno na bb jakoś tak inaczej....przyzwyczaiłaś nas do swojej obecności.... oby P szybko naprawił Ci kompa

Witajcie, nie bardzo zaglądałam w tamtym tygodniu, bo miałam taki maraton, że hej, rano egzaminy a potem do 20 praca i tak cały tydzień:sorry2: My mieliśmy weekendzik zakupowo-wyjazdowy, a wczoraj jeszcze wybralismy się na spacer do Nałęczowa kaczuchy pokarmić:tak:

Justynka dziękuję za pamięć, dziś miałam egzamin a w czwartek jest ostatni...A jak Wasz weekend?

Misia super, że wczasy upolowane, też patrzyłam na tę ofertę, ale boję się trochę tak z groupona gdzieś jechać...kupowaliście już kiedyś coś takiego??

Więcej nie poczytałam, będę Was nadrabiać..

reklama
Marta, gratuluję, i życzę powodzenia w biznesie :)
Motylla, to nie wiedziałam, mi się bardzo Nałęczów podoba :)
elza, dzięki za odpowiedź :)
właśnie się nie mogę zastanowić... mam czas przez 6 tygodni do namysłu. :)

fajnie że macie już wyjazdy zaplanowane, my jeszcze nic nie myśleliśmy o tym. Chociaż chciałabym pojechać na wieś gdzieś w okolice gór. znacie takie miejsca ? w tamtym roku byliśmy w Ojcowskim Parku Narodowym... żal było wracać

Do góry