reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam z kawusią,bo pogoda bleeeeeeeeeeeeeeee:no:
sienio u Ciebie weekend a ja jutro jeszcze do pracy (odrabiamy 31 maja):dry:też się zastanawiam,czy uda nam się jutro do Leonowa dotrzeć:blink:
mandziula może Miki się budzi,bo przeżywa jakieś emocje z przedszkola:confused:
iwonka najlepszego!!!:tak:a z ćwiczeniami to nie ma czego gratulować,bo to dopiero 2 tydzień...jak wytrzymam co najmniej 3 miesiące to będzie sukces;-)a nie wiem,czy mi się uda,bo wciąż kręgosłup niedomaga:sorry2:
elza jak tam Czarujący?zadowolony z reszty prezentów?

reklama
misia uuu to nie zazdroszczę:sorry2: ja mam jednak nadzieję, ze jutro juz nie bedzie padało:sorry2:

Ja po ekspresowych zakupach jak to zawsze z P, czuję niedosyt ale wizja powrotu autobusem w taką pogode tez nie była mi na rękę. Zaraz idę po Julę, bo dzis obiecałam oderać ja po obiadku.

Witam, pogoda pokrzyżowała mi plany na dziś ale choćby się waliło i paliło to jutro na LBN dotrzemy (tortowa niespodzianka dla BBF w trakcie tworzenia):-p:cool:.
Sienio, ja byłam cwana i wysłałam M na parking po Multi żeby mi pod blok przyprowadził i z młodymi po deszczu nie lecieć.
Misia, wytrwałości w łapaniu kondycji życzę.
Dziś dzień lenia i zapycha młodych frytkami z kiełbaską na gorąco:-p:-D.

Witajcie....ale pogoda:confused2:trzymajcie kciuki bo my jutro piknikujemy:tak:a przynajmniej mamy taki zamiar....

Sienio zakupy szybkie ale udane????

Misia współczuje pracującej soboty ale za to macie długi weekend....

Sunday zdróweczka dla Maksia...czyli z czerwonego gardziołka rozminęła się angina....

Maltanka to u Was był wczoraj alarm bombowy????

Elizka jak Czaruś zareagował za prezent od rodziców???pewnie był zachwycony...

Mandziulka jak nocka??Miki spał spokojnie???

Dziewczyny oby na jutro pogoda dopisała bo w taka jak dzisiaj to nic przyjemnego:cool:my mamy w niedziele komunie i licze ze troche sie rozpogodzi bo caly dzien w lokalu z dziecmi:eek:

Ja ledwo zyje od poniedzialku wstaje codzien coraz to pozniej dzisiaj byla to juz 7:sorry2:wczoraj skonczylismy malowac wiec zanim to ogarnelismy to poszlam spac o 12 a dzisiaj ten deszcz dodatkowo dosłownie mnie wciskał w łózko:-D

Sienio ale upolowalas cos????jakie buciki kupowałas???
Misia no praca jutro nie do pozazdroszczenia ale za to weekendzik fajny chociaz w takie dni zawsze inaczej sie pracuje bo czuc te rozluznienie;-)
Elza jak Cz zachwycony prezentem co dostal????
Madzienka z L ruszacie jutro?????nie zapomnij czapeczki:-)
Mandziula to fakt ze jest wrazenie ze jest czysciej teraz pomalowalam na jasniutko i bardzo mi sie podoba;-)jak nocka M????moj M czasem mowi ze cos mu sie brzydkiego spi bo jego magiczne oczy cos widza....a to sie beirze z telewizji jak sobie przelaczy na cos glupiego....

Jeszcze dzisiaj musimy z P pojechac po prezent dla "komunistki" alez mi sie nie chce:confused:

Ostatnia edycja:
Hej,
I my dzisiaj zaspaliśmy:szok:mąż spóźnił się do pracy...nie pamiętam co ja zrobiłam z budzikiem jak dzwonił:no:. Nad renem M marudził, śniły mu się buty bo ciagle o nich mówił i pokazywał na przedpokój:-D, chciał zakładać, wiec wspólnie doszliśmy do kompromisu i założyłam mu papetki(skarpetki):tak:i poszliśmy dalej spać:tak:. Dzisiaj nic nie gotuję zostało mi jeszcze z wczorajszego obiadku trochę sosu więc dla M akurat wystarczy, a my zadowolimy się kanapkami.

Iwonka robiłam zwykły sosik, z polędwiczki:tak:no ja też czasem mam problem z pomysłami na obiad, ale odpalam stronkę Wielkie Żarcie i pomysły już się pojawiają;-):-), tylko chęci nie bardzo:zawstydzona/y:

Misia, Sienio, Madzienka mam nadzieję że jutro deszcze ominą Lubelszczyznę i pikniki Wam się udadzą:tak:

Marz na niedzielę zapowiadają znowu deszcz:no:. A w TV to masz rację same głupoty, nawet w bajkach dla dzieci są takie odzywki że masakra:szok:. Czasem oglądamy rodzinka pl. i raz był odcinek jak bracia się kłócili i padło słowo ty debilu:szok:łooo matko od razu wyłączyłam, bo M to teraz bardzo chłonny na nowe słówka:no:

Mandziula właśnie może Mikiemu śni się gryzący kolega:confused:

Patlysia
jak się czujesz?

Marta a jakie plany miałaś na dziś?:-)

My dzisiaj się pluskamy:yes:, Madzienko a Wy też? Mam nadzieję ze woda będzie cieplejsza niż ostatnio:tak:

Witajcie, dzięki za słowa otuchy- kilka słów a tak wiele dają:tak:
My wczoraj mieliśmy wycieczkę do Piask do biedronki i jestem tolerancyjna ale wczoraj nie wytrzymałam- robiłam zakupy z dzieciakami i to spore bo i spożywcze i Kubusiowe i higieniczne no i Emisia kupiła sobie ten zamek-trampolinę więc rachunek wyszedł ooo matko wielki no ale na to bylam przygotowana, nie byłam jednak przygotowana na tekst jakieś babki za mną gdy przyszło do płacenia-" dwoje dzieci, koniec miesiąca,taka młoda a tyle pieniędzy ma, jak pani taka bogata to trzeba z innymi się dzielić a nie wydawac pięniądze tylko dla siebie..."mojej reakcji chyba nie muszę opisywać...i teraz tak się zastanawiam, że chyba muszę znaleźć tą panią i podzielić się tymi 1200 zł, które Jarek zarabia:shocked2:nosz normalnie ludzie chyba mają za dużo wolnego czasu, że wpadają na takie pomysły:no:

justyna jakoś daję radę, dzięki, miłego pluskania:tak:
marz fakt po malowaniu tak fajnie i swieżo jest- ja farby kupiłam w tamtym roku i nadal stoją...
eliza spóźnione sto lat dla Czarka!!!

Rany czy ten deszcz przestanie padać......:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Justynka nie wiem czy moi wybiorą się...ale maja to w planach....
ale Ty pyszności gotujesz...
ostatnio mój P gadał z Justyna i opowiadała jak znowu dyrektor rzuca im kłody pod nogi...:wściekła/y::wściekła/y:oby go szybko wywalili
podobno już podniósł ceny na przyszły rok:dry:

Marzenka oczywiście że z Lenka...a czapeczki teraz pakuje nawet dwie....:-D:-D:-D
popołudniu mamy jeszcze imieniny teściowej na działce...i jeśli pogoda nie dopisze będę miała wymówkę żeby nie jechać...czyli do 14 musi być ładnie..a później niech się dzieje...;-):tak:
co kupujecie???

Patlysia i nie skomentowałaś tego....oj zrobiłabym jej awanturę!!!!durny babsztyl....

Patlysia, ale babsztyl, zjechałabym babkę na czym świat stoi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Justynko, miałam brata wziąć za bety i do gminy za jeden podpis zawieść. I do naszych komunijnych kucharzy bo mają jakąś niespodziankę dla młodych. A w taką pogodę szkoda psa wypuścić a co dopiero z chłopakami wychodzić:confused2:.
Wczoraj byłam z ROKim na szczepieniu - waży 9 kg:szok::szok:.

reklama
madzieńka, marz a no chyba udane, bo buty kupiłam i to całkiem fajne, ale myslalam, ze cos sobie jeszcze kupię i pochodzę ale nie było czasu.
patlysia babki ze wsi tak maja, trzeba im wybaczyć...no cóż:sorry2:
marz pięknie Twoja kuchnia teraz musi wyglądać:tak: a na jaki kolor malowaliście?

Kupiłam sobie dzis w garmazerce pierogi meksykańskie:tak: naprawde rewelacyjne są:-)

Do góry