reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Eliza Buziaczek Urodzinowy dla Czarujacego!!!!!!!!:-)

Iwonka Wszystkiego Najlepszego!!!!!

Witam sie czwartkowo ale mamy ziab....troche i ja dzieci za lekko sie ubralismy mam nadzieje ze zadno nie pojdzie na spacer
:baffled:

Madzienka dobrze ze sie zgadałysmy i nie kupiliscie tego rózowego:nerd:ten na zdjeciach o wiele ladniej sie prezentuje i niech Wam dobrze słuzy....
Misia podziwiam zaciecia i gratki dla S....
Anaconda rolki M pokazane????
Sunday oby M nic sie nie rozwineło....

Malowanie rozpoczete ale z małymi malpkami to nie takie proste M pomocnik On chce wszystko malowac B naszczescie poszedl sie kapac i nie bardzo sie zainteresował ale pilnowac bylo go trzeba aby lapek nie zaczal odbijac....narazie rzucilismy grunt dzisiaj mam nadzieje ze pojdzie farba......mimo malego balaganiku lubie malowanie przynajmniej przez chwile sciany sa swierzutkie i czysciutkie:-Dchyba pojde za ciosem i zmobilizujemy sie na dalsze malowanie:happy2:

reklama
Ale mam dzisiaj lenia.....

nic mi się nie chce robić....

Marzenka dobrze że malowanie zaczęte to jak skończycie to i do nas zapraszamy....
hehehe już widzę moje ściany jak naszych dwóch pawełków wzięłoby się za malowanie:-D:-D:-D

Justyna co pysznego pichcisz dzisiaj???

witam!!!!!!!!!!!!
w imieniu Czarusia dziękuje bardzo za wszystkie życzenia....on dzisiaj chyba jajko zniesie...co tylko dostanie to powtarza to ..."najwspanialszy prezent jaki dostałem.." a potem dodaje "to najlepsze urodziny w życiu"... dodam że jak na razie dostał tylko album z rysunków od dzieci w przedszkolu i tory "stacyjkowo" od babci...od nas dostanie jak J wróci z pracy...aż się boję że tego nie wytrzyma...:-D:-D:-D

madzienka o widzisz dopiero teraz przeczytałam to wystarczą 3 kupony???? już dzwonię do J żeby kupił...
dziękujemy za Zigzaka....

motylla super że spotkanie z koleżanką udane...

justynka podziwiam Cię z tym gotowaniem...ja strasznie tego nie lubię...

misia gratulacje dla Stasia za samodzielne kroczki....
a Ciebie podziwiam za ćwiczenia...kobieto skąd w Tobie tyle energii???

marzenka a nie chcesz mieć taki łapek odbitych na ścianie:-):-) czemu?????:-D:-D
malowania nie zazdroszczę tj. związanego z nim bałaganu ale fakt świeże czyściutkie ściany są do pozazdroszczenia...

a i jeszcze jedna dobra wiadomość.... piatek po Bozym Ciele mam wolne!!!!! dyr zarządziła że zamykamy przedszkole bo dla jednego dziecka się nie opłaca otwierać (czyt. chłopczyk dla którego było otwarte po Bożym Narodzeniu).... ha ha ciekawe co na to jego mama

a jeśli chodzi o wakacje....to nie koniecznie będę miała całe 2 m-ce wolne....mimo że moje przedszkole będzie zamknięte to mogę pracować w tych innych placówkach które będą miały dyżur...zobaczymy jak tam dyr rozplanuje urlopy...

Witam pączkowo:-).
Elza, MEGA buziak dla Czarującego z okazji urodzinek.
Iwonka kolejnej szalonej 18-tki życzę.
BaBeczki będę w sobotę z rodzinką w LBN więc jak któraś ma życzenie to chętnie cosik z mojej piekarni przywiozę;-).

Dziękuję wszystkim za życzonka :tak:

Witajcie, ja dziś (tak samo jak i wczoraj) na nogach już od 6, rano zajęcia, potem praca, ale na szczęście zaraz wychodzę do domu, jeszcze tylko kilka spraw pokończę...

Justynka co tam za sosik zrobiłaś? mi brakuje już pomysłów na obiady

Eliza wszystkiego najlepszego dla Czarusia;-) no patrz jak się złożyło:-)

Patlysia ....strasznie Ci współczuję...nie obwiniaj się!!

Misia gratuluję ćwiczeń i życzę wytrwałości:tak: ja tez z nimi walczę, ale bardziej się muszę za siebie zabrać, bo tak raz robię raz nie a to tak do niczego

Witam
Ją tak szybko bo zaraz kolacja ją dziś w otrebusach pod Wawa musiałam za koleżankę jechać na szkolenie z po rpw jak na razie może być tylko długo i z noclegiem Asia marudzi że mnie w domu nie ma
Eliza wszystkiego najlepszego dla Czarusia
I uciekam powoli bo jeszcze muszę się przebrać a down straszny s ją oczywiście wszystko z krótkim rekawem

witam i ja
eliza najlepsze życzenia dla Czarującego!!!!!!!!!
iwonka również dla ciebie najlepsze życzenia!!!!
patlysia strasznie mi przykro... trzymaj się dzielnie
misia brawa dla Stasia za pierwsze kroczki!!!
marz oj ja też lubię takie malownie, mam wrażenie że w domu robi się czyściej:-D
podczytywałam was przez cały dzeń i w sumie niewiele pmiętam... po kolejnej nieprzespane nocy chyba zmęczenie mnie dopada, nie wiem czemu ale Miki ma w nocy koszmary bo często budzi się z krzykiem i na zmianę z P z nim śpimy...
Zosia n szcęsię w miare dobrze sypia:-D:-D
zmykam się ogarnąc i spać, przynajmniej kilka godzin odeśpię:tak:

reklama
Witajcie
U mie juz weekend :-) ale pogoda masakryczna oby jutro nie padalo, bo nici z pikniku:-(
Julcia w przedszkolu a ja zaraz zmykam szukac butów
Elizka buziaki dla Czarusia z okazji urodzin! świetne masz dziecko tak potrafi sie wdziecznie cieszyc:tak: i jak zareagował na prazent?
Iwonka buziak i dla Ciebie z okazji kolejnej wiosenki:-)
mandziula pamietam jak Jula niała ok 2,5 roku tez miała koszmary kilka razy budziła sie w nocy i płakała, słszałam, ze zwiazane jest to z rozwojem mózgu i wyobrażni, a moze Miki przezywa te ugryzienia:eek:

Do góry