reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam. W niedziele pojechaliśmy do teściów, a koło godz 17 wybraliśmy się z W., Krystkiem i naszym znajomym na żużel:tak:, Radek został z dziadkami, w połowie biegów Krystek usnął, więc chwilkę u mnie był, a chwilkę u W. bo ciężki się robi jak uśnie ,a zwłaszcza głowa:-D. Wczoraj jeszcze zrobiłam pranie i schnie na dworku:tak:, jak chłopaki się obudzą to wybieram się na miasto, najpierw do banku, a później do sklepu po jakieś zakupy na obiad:tak:
Muszę pochwalić Jule...dzisiaj przepłynęła SAMA!! na plecach dwa baseny....
Gratulacje dla Julci:tak:

dobry wieczór :-)
aaa...i niezawodna Natalka:-Dzobaczyła dziś bliznę po cc i mówi mamo, złamałaś się tutaj ...to nic przykleimy plasterek i będzie dobrze :-D
:-D:-D, mi też by się przydał plasterek na moje złamanie;-):-D

my już zaliczyliśmy wizytę u pediatry i Z waży 5100, czyli w 4 dni przybrała tyle co wcześniej przez 6 tygodni
miłego dnia życzę
Super, że Zosia przybiera na wadze:tak:

Hejka :-):-)
A dzisiaj jeszcze na światłach jak wracałyśmy z KC wjechał w nas chłopak :crazy::crazy: całe szczęście że to było na światłach i prędkość była niewielka :crazy::crazy: ja nie wiem jak ci ludzie jeżdżą - zamiast do przodu zaczął cofać do tyłu :crazy::crazy:
Współczuje, spotkania z takim kierowcą:no:
Marz, Mandziula, Madzienka, Karlita: Fajnie, że wypad do Botanika udany:tak:

reklama
Dzień dobry...ja na chwilkę, bo zaraz z Lenka ruszamy na zajęcia otwarte do prze4dszkola Juleczki....

Misia super ze gorączka już się nie pojawiła...może to te zęby...

Motylla udanego dnia

Elizka czekamy na fotki z wesela...wyglądałaś ślicznie...

Patlysia ale sposób na komary:surprised:ale szczerze nie odważyłabym się tym wysmarować:-)

Anaconda, Justyna udanego pluskania dzisiaj

Witam
Marta widzę że też die angażujesz fajnie
A ją tak nawiasem mówiąc zebrała ponad 100 podpisów pod referendum Ratuj maluchy parę znajomych z pracy i nie tylko się zaangazowalo także super jakby którąś chciała dołączyć tO jeszcze do 1 czerwca można przesyłać
Mandziula super że Zosia przybrała na wadze
Fajnie że spotkanko udane ją do 19 na komunii ale tylko na zmianeMaćka planowaliśmy także co zjadlam to spalilam a po powrocie dojrzewałem rosół dla chłopakow

Witajcie.

Daję znać że żyjemy, tylko czasu brak od kiedy poszłam do pracy, jak wraca Paweł, to ja wychodzę, jak on siedzi z dziećmi to nic nie zrobi w domu, więc muszę się jednocześnie zajmować małymi i ogarniać choć ttrochę dom.

Wczoraj byliśmy na komunii u Pawła chrześniaka, tu na miejscu, nie dość że mi teściowa cały czas przykrości robiła przy wszystkich to jeszcze zginęło mi ostatnie 10 zł z portfela :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok: domyślam się w jaki sposób, i chyba w końcu wygarnę to prosto w twarz. Żałuję że nie pojechałam do Opola do mojej siostrzenicy na komunię, no nic, następnym razem będę mądrzejsza.

Dziewczynki zdrowe, tylko Ola ma alergię, na słodycze :szok: bidulke tak zsypało po słodkim, że twarz miała jakby jej ktoś wrzątek wylał. Na szczęście rozumie że to przez słodkie i na komunii grzecznie jadła owoce zamiast ciasta :-D mówiła że nie może bo ma potem czerwoną twarz. Dostała teraz zyrtek i przechodzi od kiedy nie je słodyczy.

I jeszcze się pochwalę:

OLA DOSTAŁA SIĘ DO PRZEDSZKOLA DO MALUCHÓW.

Najpierw była na rezerwowej, potem na popołudnie, ale że poszłam do pracy wcisnęli ją na rano.

Przepraszam że się nie odniosę, ale czas goni, jedziemy po dziadków na PKP, potem na basen i na 19 do pracy.

Pozdrawiam.

Witam,

My już po spacerku i niewielkich zakupach. M wrócił taki zmęczony że chwila i zasnął:-):-)

Normatywna dziękujemy za spacerek...czekam na fotki:-)

Motylla ja wczoraj też prałam i dopiero dzisiaj mi wszystko dosycha:tak:tak że na wieczór mam już zajęcie.

Misia dobrze że temp nie męczy Stasia, może faktycznie to od zęba:tak:

Madzienka udanego dnia na zajęciach w przedszkolu:tak:a na czym te zajęcia polegały?

Patlysia oj ja też nienawidzę jak ktoś mówi tak brzydko do dzieci a najbardziej to te babcie takie mądre. Tu mówią że grubas ale pewnie same by wpychały dziecku posiłki:wściekła/y:

Anetko do zobaczenia na basenie:happy:, coś czuję że my dzisiaj za dużo nie popływamy:laugh2:mamy co nadrabiać;-)

Mandziula, Maltanka jak tam wasze nastroje?

Eliza dobrze że chociaż potańczyłaś sobie na tym weselu:tak:

Marz a jak oceniasz tą panią dr dermatolog? Bo jak czytałam o niej opinie to nie za ciekawe miała.

my już po wizycie w przedszkolu, zaraz powoli będziemy zbierać się po Juleczkę...

Justynka rodzice mogą obejrzeć jak wyglądają zajęcia na co dzień + krótkie zebranie z wychowawca i dyrekcja....

Aneta gratulacje przedszkolaka....i udanego pluskania...

Mandziula jak Zosia dzisiaj, dalej pokasłuje???

Witajcie

Jestem padnięta, jutro z Julą chyba zrobimy sobie wolne i odwiedzimy sklepy:tak:
aneta nie dawaj sie teściowej, chociaż z głupim walczyć tez bez sensu:sorry:
maltanka odliczmy:tak:
mandziula ważne, ze odnalazła sie przyczyna niskiego przyberana na wadze:tak: zobacz na Julcie Madzi tez jadła MM i super zdrowa dziewczynka:tak: pewnie teraz bedzie wiecej pracy z tym mlekiem, ale dacie radę:tak:

miłego wieczorku dziewczynki:-)

Hejka :-):-)
Ja też Was podczytuję ale tak na raty i już z odpisywaniem gorzej :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Jutro mam wolne ale do lekarza się umówiłam wiec zapewne znów posiedzieć przy kompie nie będzie mi dane :baffled::baffled: jakoś ostatnio strasznie szybko mi dni lecą :szok::szok:
Aneta następnym razem jedź do swojej rodziny to chociaż dobrze się będziesz bawić i teściowej nie będziesz musiała oglądać ;-);-):tak::tak: super że przyjęli Ci Oleńkę do przedszkola, a jak się pracuje? Po ile godz dziennie robisz? :confused::confused:

Witam z rana :-):-)
A co tu takie pustki od wczoraj?! :szok::szok:
Maja w przedszkolu - jadą dzisiaj na wycieczkę do wodociągów a ja zabieram się zaraz za ogarnięcie chałupki i jakiś obiad muszę wymyślić przynajmniej na 2 dni :-D:-D:-D;-);-)
Mam nadzieję że te chmury się rozwieją i wyjdzie piękne słonko :tak::tak:

reklama
Witajcie....ciepło się robi, pora ruszyć się na spacerek...

Anaconda teraz to już norma jak Ciebie z rana nie ma:-p

Sienio i jak macie dzisiaj labę??udanych zakupów...

Mandziulka mega buziak dla świętującej(?) dziś Zosieńki!!!!
Fogia i dla Twojej również...

Anet buziak dla Gosi również:tak:

Do góry