Motylla
Fanka BB :)
Witam. W niedziele pojechaliśmy do teściów, a koło godz 17 wybraliśmy się z W., Krystkiem i naszym znajomym na żużel, Radek został z dziadkami, w połowie biegów Krystek usnął, więc chwilkę u mnie był, a chwilkę u W. bo ciężki się robi jak uśnie ,a zwłaszcza głowa. Wczoraj jeszcze zrobiłam pranie i schnie na dworku, jak chłopaki się obudzą to wybieram się na miasto, najpierw do banku, a później do sklepu po jakieś zakupy na obiad
Marz, Mandziula, Madzienka, Karlita: Fajnie, że wypad do Botanika udany
Gratulacje dla JulciMuszę pochwalić Jule...dzisiaj przepłynęła SAMA!! na plecach dwa baseny....
, mi też by się przydał plasterek na moje złamanie;-)dobry wieczór :-)
aaa...i niezawodna Natalkazobaczyła dziś bliznę po cc i mówi mamo, złamałaś się tutaj ...to nic przykleimy plasterek i będzie dobrze
Super, że Zosia przybiera na wadzemy już zaliczyliśmy wizytę u pediatry i Z waży 5100, czyli w 4 dni przybrała tyle co wcześniej przez 6 tygodni
miłego dnia życzę
Współczuje, spotkania z takim kierowcąHejka :-):-)
A dzisiaj jeszcze na światłach jak wracałyśmy z KC wjechał w nas chłopak całe szczęście że to było na światłach i prędkość była niewielka ja nie wiem jak ci ludzie jeżdżą - zamiast do przodu zaczął cofać do tyłu
Marz, Mandziula, Madzienka, Karlita: Fajnie, że wypad do Botanika udany