reklama
sunday_
Fanka BB :)
Witajcie w sobotę Wielkanocną. My już po święceniu, Maksio spotkał kolege w kościele i była jazda... Po drodze zaszliśmy do sklepu i apteki - kupiłam mamie zestaw kremów Vichy (podziękowanie za Maksia).
Zobacz załącznik 548830
Zobacz załącznik 548830
Załączniki
Marta1981
Rodzyneczka
gon1a
Wesołych świat Wielkanocy
Mówi zając do baranka – jaka piękna to pisanka. Wtem z jajeczka wyszła kurka, nastroszyła swoje piórka. Biega głośno, krzyczy, że wesołych świąt Wam życzy
U mnie ciężki tydzień najpierw Asia teraz Maciuś chory, u lekarza byłam w czw i dziś na dyżurze spędziliśmy tam ponad 3 godz dzieci się niecierpliwiły a wszystko przez niedziałające ewus szkoda słów
Ledwo żyje ale może jeszcze jutro odpoczne
Życzę pogody ducha i spokojnego drugiego dnia świat a dla wracających szczęśliwych powrotów
Mówi zając do baranka – jaka piękna to pisanka. Wtem z jajeczka wyszła kurka, nastroszyła swoje piórka. Biega głośno, krzyczy, że wesołych świąt Wam życzy
U mnie ciężki tydzień najpierw Asia teraz Maciuś chory, u lekarza byłam w czw i dziś na dyżurze spędziliśmy tam ponad 3 godz dzieci się niecierpliwiły a wszystko przez niedziałające ewus szkoda słów
Ledwo żyje ale może jeszcze jutro odpoczne
Życzę pogody ducha i spokojnego drugiego dnia świat a dla wracających szczęśliwych powrotów
Święta święta i po świętach....
szczerze to przez aurę za oknem jak dla mnie w ogóle nie miały uroku...
ale pojedliśmy dobrych rzeczy...lodóweczka pełna...Lenka większość imprez przespała - taka gościnna była
a jak u Was???
pojedzone, powracałyście szczęśliwie???
Gon1a zdrówka dla Was...
szczerze to przez aurę za oknem jak dla mnie w ogóle nie miały uroku...
ale pojedliśmy dobrych rzeczy...lodóweczka pełna...Lenka większość imprez przespała - taka gościnna była
a jak u Was???
pojedzone, powracałyście szczęśliwie???
Gon1a zdrówka dla Was...
madzienka zgadzam się z Tobą w tym roku święta jakieś takie bez urok....brak słonka wszystko psuje....jedynie obżarstwo pozostało bez zmian....
a wiecie co mnie przeraziło dzisiaj....wracając od siostry przejeżdżaliśmy koło takie sklepiku który jest otwarty 24h i w święta też....ta ilość ludzi...to co oni kupowali przed świętami jak teraz musieli jeszcze robić zakupy....masakra jakaś....
a wiecie co mnie przeraziło dzisiaj....wracając od siostry przejeżdżaliśmy koło takie sklepiku który jest otwarty 24h i w święta też....ta ilość ludzi...to co oni kupowali przed świętami jak teraz musieli jeszcze robić zakupy....masakra jakaś....
reklama
sunday_
Witajcie, my juz w domku. Święta jakieś dziwne, brak słońca skutecznie nastrój psuł, ale najważniejsze ze spotkanie z rodzinką się udalo U nas też lodówka pęka od przysmaków, więc nabliższe dni tylko wodę na herbatę będe gotować
A jak u Was?
A jak u Was?