reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie...ale dzisiaj super na dworze, gdyby tego śniegu nie było byłoby bosko....
my dzisiaj pospaliśmy do 8.30 cała rodzinką z jedną pobudką w nocy:tak::tak:
i zaraz ruszamy z koszyczkami do kościółka...

wyjeżdżającym szerokiej i czarnej drogi
i oczywiście dla wszystkich zdrowych wesołych....

wesolych swiat.jpg

Załączniki

• wesolych swiat.jpg
    wesolych swiat.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 22
reklama
816_wielkanocny_zajac_0.jpg
Z okazji Świąt Wielkanocnych:
miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr,
zdrowia, które pozwala przetrwać najgorsze.
Pracy, która pomaga żyć.
Uśmiechów bliskich i nieznajomych, które pozwalają lżej oddychać
i szczęścia, które niejednokrotnie ocala nam życie
życzę JA wraz z rodziną....

Załączniki

• 816_wielkanocny_zajac_0.jpg
    816_wielkanocny_zajac_0.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 45
Wesołych świat Wielkanocy
Mówi zając do baranka – jaka piękna to pisanka. Wtem z jajeczka wyszła kurka, nastroszyła swoje piórka. Biega głośno, krzyczy, że wesołych świąt Wam życzy

U mnie ciężki tydzień najpierw Asia teraz Maciuś chory, u lekarza byłam w czw i dziś na dyżurze spędziliśmy tam ponad 3 godz dzieci się niecierpliwiły a wszystko przez niedziałające ewus szkoda słów
Ledwo żyje ale może jeszcze jutro odpoczne
Życzę pogody ducha i spokojnego drugiego dnia świat a dla wracających szczęśliwych powrotów

Święta święta i po świętach....
szczerze to przez aurę za oknem jak dla mnie w ogóle nie miały uroku...
ale pojedliśmy dobrych rzeczy...lodóweczka pełna...Lenka większość imprez przespała - taka gościnna była:-D:-D:-D

a jak u Was???

pojedzone, powracałyście szczęśliwie???

Gon1a zdrówka dla Was...

madzienka zgadzam się z Tobą w tym roku święta jakieś takie bez urok....brak słonka wszystko psuje....jedynie obżarstwo pozostało bez zmian:-D:-D:-D....

a wiecie co mnie przeraziło dzisiaj....wracając od siostry przejeżdżaliśmy koło takie sklepiku który jest otwarty 24h i w święta też....ta ilość ludzi...to co oni kupowali przed świętami jak teraz musieli jeszcze robić zakupy....masakra jakaś....

reklama
Witajcie, my juz w domku. Święta jakieś dziwne, brak słońca skutecznie nastrój psuł, ale najważniejsze ze spotkanie z rodzinką się udalo :tak: U nas też lodówka pęka od przysmaków, więc nabliższe dni tylko wodę na herbatę będe gotować :-D

A jak u Was?

Do góry