reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

madzienka racja te święta jakieś takie bez uroku, dlatego dobrze, że już się skończyły

eliza dzisiaj w sklepie to ja myślę, że % się skończyły

sunday u mnie też lodówka pełna

Witajcie
My już w domu nareszcie. Trzeba się przygotować do przedszkola. W marcu Hubert był raptem 5 dni. Ciekawe jak teraz będzie. Ta pogoda mnie dobija. Ja chcę wiosnę.

reklama
Witam sie poswiatecznie...pogoda bleeeee swieta przez to strasznie meczace bo w domu w przeciwnym razie byly by bardziej na powietrzu....meczy mnie to siedzenie za stołami...ale coby nie powiedziec to bardzo rodzine....jutro dzieciaki maja jeszcze wolne zostaja z P w domu....

W zamrazarce zapas wedlin i miesa a w odoweczce na najblizszy tydzien salatek i ryb...:-)to lubie....

Eliza jesli ktos roi dzisiaj zakuoy t w wiekszosci po procenty ja dzisiaj jedyna w kolejce satłam z mlekiem:-D

Maltanka w takim raze zycze aby w kwietniu byla 100% frekwencja....
Gon1a zdrowka dla dzieci....

Troce wkurza mnie zmiana czasu bo dzieciaki nie moga cos zasnac B juz spi ale M cos ma problem i takim sposobem piwko pije sama:baffled::baffled:

Witam. Wczoraj najpierw byliśmy u teściów a koło 12 byliśmy w Nałęczowie... Chłopaki się bawili z Amandą i Martynką:-), a my sobie za stołem posiedzieliśmy i pojedliśmy... i zawiozłam i zostawiłam parę naszych rzeczy:tak:. Na wieczór Radek dostał temperatury 38,6:no: dałam nurofen i mu spadła do 37.0, koło 3 znowu mu podałam przeciwgorączkowy. A dziś mieliśmy wszyscy jechać na wieś do rodziny W. ale, że Radek gorączkuje to zostałam z nim w domu, a W. zabrał Krystka i sam ze swoimi rodzicami pojechał. O 14.35 znowu Radek miał 38.6 :no: podałam mu przeciwgorączkowy i mu spadło do 37.1.
gon1a;Zdrówka życzę:tak:

elza79: Ja byłam w sklepie po picia dla Radka i Krystianka i wodę niegazowaną dla siebie:tak: Za mało przed świętami kupiłam:tak:

Wstawać śpioszki...

Dzień dobry...jak minęły wam święta?

Coś strasznie tu pusto :-( czyżby nasze forum zamierało śmiercią naturalną?

Ostatnia edycja:
Witam,
dziś już z pracy...święta,święta i po świętach:sorry2:ale jakoś bez atmosfery minęły...pewnie przez ten śnieg:angry:no i jeszcze chorobowo...Natalkę przetrzymaliśmy bez antybiotyku i chyba jest zdrowa:sorry2:wprawdzie czasem coś tam jej katarek się pojawi i zakaszle ale nie jest źle...tylko oczko ma jedno podpuchnięte:confused:i zastanawiam się co to może być...możliwe,że robaki?:confused:Stacho gorzej...od piątku makabrycznie zakatarzony i zaczął brzydko kaszleć:no:i nie wiem,czy nie iść z nim prywatnie,bo przecież od 2 tygodni bierze leki i było lepiej i znowu chory:no::-(
no i jeszcze tekst Natalki:-Dja mówię do M,że bałagan jest,że trzeba by wszystkie szafy posprzątać...Natalka się przysłu****e i w pewnym momencie..."mamo,czy ty przypadkiem nie przesadzasz troszeczkę?":szok::-D

madzienka pusto,pusto...może to na skutek zmęczenia zimą,nie chce się nic pisać?:confused:
motylla zdrówka dla Raduszki:tak:

Witam. Drugie podejście do napisania tego postu...Radek mi przełączył na inną stronę i skasował mi wcześniejszego posta.
Z Radkiem już jesteśmy po śniadaniu, a przed chwilką Krystek się obudził :-D...
Rano przed śniadaniem mierzyłam Raduszce temperaturę i miał 37.2:no:... przed momentem zmierzyłam i miał 36.8 :tak:więc mu spada, zobaczymy jak będzie później...
Misia: Zdrówka podsyłam:tak:

Witajcie

U nas tez po świetach, ale coś nam na zdrowie nie wyszły, bo jakos sie dziwnie czujemy od rana mnie boli głowa i to tak, ze az mi niedobrze, a Jula ma chyba nawrót jeitówki:baffled: idziemy do lekarza na 16, zobaczymy co to. Nie poszłam dziś do pracy i trochę mi zal, bo miałam isc tyko 3 dni a potem urlop oj jakś tak nie lubie nadprogramowanego wolnego:baffled:

madzieńka mam nadzieję, ze forum pzetrwa a przede wszystkim, ze spotkaja te nasze spotkania, bo nie ukrywam, ze mam do nch ogromny sentyment, Jula tez czasem wspomina bugi a nie byłysmy tam chyba ze 2 lata.
motylla zdrówka dla Radzia, idziecie do lekarza?
misia ło Matko biedny Staś:no: zdrówka

ide sie położyc

Właśnie Radek wziął termometr i próbuje sobie mierzyć temperaturę... wsadzał sobie termometr za bluzeczkę a później między palcami u nogi :-D. Na tą chwilę nie ma już temperatury:-) ...
Sienio: Zdrówka życzę:tak: Na razie nie wybieram się z Radkiem do lekarza bo oprócz temperatury to nic mu nie było.

reklama
Witajcie u nas Święta minęły rodzinnie i leniwie:tak:
jutro rano jadę z Emilką do DSK i już mam pietra...:zawstydzona/y:
misia, sienio- zdrówka dla Was
motylla dobrze, że temp spadła:tak:
madzieńka u mnie słoneczko wygrało z chmurami:-);-)

Do góry