reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie
to kto ubiera choinkę i czeka na Mikołaja?
Ja już od 12 w domu (puścili nas wcześniej, ale nie było tak żeby głupie ludzie nie przychodzili
:dry:) i piekę dzisiaj. Zaraz zabieram się za sernik.

madzienka
super te galaretkowe pisanki

madzienka, anaconda a gdzie ten Chiński Market?

justyna jak humorek poprawił się?

anaconda i jak jedziesz dzisiaj?

madzienka tłumy to mało powiedziane, ja wczoraj pojechałam specjalnie wieczorem za śmietaną 30% i ani w realu ani w biedronce nie było, a ludzi tyle, że nie było jak przejść - a podobno kryzys i ludzie pieniędzy nie mają:confused:

sunday fajne pisanki

marz żeby tylko w sklepach to szaleństwo było, wyobraź sobie jakie oczy zrobiłam jak w pracy pierwszy telefon dzisiaj mieliśmy o 7:40:szok:

patlysia super koszyczek

reklama
Witam,

Sunday śliczne pisanki:-)
Prawie spakowana...

Madzienka
zdrówka dla Lenki:tak:

Talia szczęśliwej podróży do rodziców:tak:

Motylla u nas ten aerius nic nie pomógł:no:dopiero jak zaczęłam używać cutivate to nastąpiła lekka poprawa...

Anaconda powodzenia w dzisiejszych zakupach:tak:

Patlysia super cudeńka zrobiłaś z Emilką:tak:

Maltanka humor ok...jaki sernik pieczesz? Ja dzisiaj zrobiłam z rosą:tak:

Odpuściłam dzisiaj spacer z M, sama tylko wyskoczyłam po pieczywko. M drzemkuje a ja zmykam rozwiesić pranie i spakować ciasto.

Sunday, biuro jest mobilne;-):-p. Ostatnio kupiłam Olkowi buty na alle.gro ze Stoczka Łukowskiego, jeden podjechał i odebrał, dał 1 kierownikowi S, ten kolejnemu SZ i w końcu do M dotarły a 20zł w kieszeni zostało:-p.
Chlebki upieczone, kolejne 8 wyrasta a to i tak mało, sernik i seromakowiec się studzą i biszkopt na tort też, nawet już cyferkę wycięłam:-). Pisanki cudne:tak::-).
Madzienka, takie smaczne pisaneczki chyba długo nie poleżą, co?;-):happy2:
A modzi wścieku 4 liter dostali.
Nie martwcie się u nas też już sypie:baffled::nerd:, ponoć Kraków sparaliżowany:szok:.

Witam. Ja wcale nie będę komentować co się dzieje za oknem:wściekła/y::wściekła/y:, ale poszłam do sklepu jak tak sypało :tak:, chłopaki szaleją na łóżku,a ja sobie zrobiłam przerwę, żeby mi przestygło ciasto na karpatkę, żebym mogła dodać jajka:tak:.
Dzień dobry.....
my dzisiaj od rana na wysokich obrotach....Lence coś podtyka jedną dziurkę więc odwiedziliśmy nasza panią pediatrę jeszcze przed Julci przedszkolem..póki co nic niepokojącego nie widzi i mam nadzieje że tak zostanie bo we wtorek mamy szczepienie...ale zrobiliśmy jej kontrolnie morfologię...mała była bardzo dzielna:tak::tak::tak:
później jeszcze szybkie zakupy...w sklepach masakra...tłumy wykupują wszystko:szok:
Oby Lence nic się nie rozwinęlo:tak:. Super że Lenka dzielnie zniosła pobieranie krwi:tak:

Zobacz załącznik 548519

A tu kilka fotek, jak dorobie resztę to jeszcze w wkleje... :)
śliczne pisaneczki:-)

Bardzo fajne :tak:

A co do zakupów w sklepach, może ci co tak dużo kupują spodziewają się dużej rodziny na święta:-p

Jula i P pojechali na basen mimo niesprzyjającej aury...ciekawe jak będzie dzisiaj z frekwencją i mam andzieje ze zajecia bedą...
lenka śpi...zobaczymy jak długo, po tych jej drzemkach w foteliku:-D:-D

a ja robię kolejne galaretkowe pisanki:tak::tak:

wyniki Lenki odebrane wszystko w normie...we wtorek mamy wizytę szczepienna to zobaczymy co pani doktor powie i czy nas zaszczepi

Anaconda i jak ruszyłaś na zakupy, bo sypać nie przestaje:baffled:
ja dotarłam na targ przy aldiku...wszystko przysypane śniegiem :growl:

Maltanka na Czechowie niedaleko Aldika...

Motylla ja wątpię żeby wszyscy robili święta dla tak dużych rodzin...niestety w Polsce jest tendencja że nakupują a później większość ląduje w śmieciach...bo nie są w stanie tego zjeść...w szczególności że te święta to 1 góra 1,5 dnia trwają:tak:

Patlysia śliczny koszyczek....

Marzenka dala radę...dziobnęła ją w piętkę i krew sama leciała...ale przynajmniej wiem że nic nie dzieje się bo crp mamy niskie:tak:

Talia zdroweczka dla Gabi i szerokiej drogi...

Justyna dzisiaj wyjeżdżacie???owocnego pakowania i szerokiej drogi...

WIOSNA MA ROMANS Z BAŁWANEM.....Bo jak to inaczej nazwać????????????

hej dziewczyny.....sorry że nie zaglądałam do Was a raczej zaglądałam ale nie miałam weny do pisania....jakiś dół mnie ogarnął ale patrząc na to co sie dzieje za oknem to jest on chyba na miejscu a jeszcze....wiecie co...:-:)-:)-(
dzisiaj w pracy dzień też był jakiś zwariowany....dzieci zrobiły sobie Lany Piątek i sikały w majtki jak najęte....masakra ledwo jedną dziewczynkę przebrałam która się zabawiła i nie zdążyła to następna się zsikała :baffled::baffled::baffled: a żeby było weselej to się ubrałam w krótką spódniczkę i kozaczki zamszowe....:angry::angry::angry:

jezu jeszcze mi się net muli.......wrryyyyyyyy

madzienka galaretkowe pisanki są genialne....skąd TY kobieto czerpiesz pomysły....jesteś the best
a Lenka ma racje niech sobie śpi....ja chętnie z nią zapadłabym w ten sen zimowy:-D:-D:tak::tak: i brawo że tak dzielnie zniosła badanie....zuch dziewczynka

justynka jestem jestem.... ja Twój humorek???? madzienka ma rację trzeba Cię wyciągnąć gdzieś na miasto....

anaconda dobrze że duszność Mai mijają i miejmy nadzieję że to jednak wziewy jej pomagają a nie zmiana klimatu bo się nam wyniesiesz do Italii a na to nie pozwolimy ;-);-)

motylla oby ten krem pomógł Radusiowi

sunday śliczne pisanki.....udało się zrobić kurczaczka

marzenka ja też nie mogę się nadziwić na tą mentalność ludzi....jak wpadną w świąteczną gorączkę to przestają narzekać na brak pieniędzy tylko kupują wszystko co im w ręce wpadną....masakra
i podpisuje się pod wolnym Wielkim Piątkiem....powinien być wolny dla wszystkich....

patlysia śliczne prace wielkanocne....zastanawia mnie jedna pisanka????taka kolorowa :-D na środku koszyczka z czego jest robiona????

maltanka śmietanę 30% to chyba we wszystkich sklepach wykupili bo koleżanka wczoraj też nie mogła jej kupić ha ha ha

Elza Emilka w styropianowe jajko powbijała pinezki kolorowe:tak::happy:

jak tak dalej będzie sypało to ja jutro nawet po chleb nie będę miała jak pojechać a co mówić o święceniu koszyczka- z buta chyba pójdę:wściekła/y::wściekła/y::szok::no:

reklama
Przez tą aurę jestem jakaś do niczego. Chyba wezmę się za prasowanie,przynajmniej bedzie widać że coś zrobilam.:tak: Zrozbilam makowiec,ale coś jest z nim nie tak... niby sie upiekla ale jakiś taki mokry... bu... coś muszę jeszcze wymysleć żeby z pustą ręką do tesciówki nie pojechać.:baffled: i co tu zrobić?Podpowiedzcie mi?

Justynko spokojnych Świat i bezpiecznej podróży!!!

elza kurczak taki sobie, za male oczka ma...;-) Współczuje ciężkiego dnia w pracy.

Madzienka dobrze ze u Lenki nic nie wyszlo w badaniach :tak:
jak zajęcia na basenie, były?

Motylla robisz karpatke?Mniam:-)

maltanka i jak wypieki?

patlysia ale piękny koszyczek i zawartość też cudna :-)
Ja dzisiaj do mojego taty smiałam się że do kościoła na sankach, ale sanki już u nich na strychu,no bo przecież wiosna jest...

anaconda narazie siedzi w domku, tylko na spacery, nie ma stycznosci z wirusami więc i zdrowy jest:tak:

Do góry