Witam!
no dzisiaj nocka lepsza :-) ale w dzień Grześ był dość absorujący tzn. cały czas chciał żebym z nim coś robiła, a to tańczyć, a to podrzucać, a to chował się i czekał aż go znajdę i tyle czasu szykowaliśmy się na spacer aż mi zasnął
więc spacerek był dopiero koło 17.
Kurczę to nieźle z tym spotkaniem, a wtedy zastanawiałam się: "skąd one się znają?"
jakoś nie pamiętam żadnej z Was ( a mam dość dobrą pamięć do twarzy), bardziej patrzyłam na dzieci, może dlatego, że już się nie mogłam swojego doczekać
a ma któraś z Was takie zdjęcie grupowe z tego spotkania? było kiedyś w necie, ale nie mogę znaleźć
rzeczywiście świat jest mały, ja zgadałam się z patlysią, że moja dobra koleżanka jest jej dalszą rodziną
patlysia mandziula justynka dzięki za porady dot. środków na ząbkowanie, już się zaopatrzyłam
anaconda no to super, że w końcu masz oponki
mirosia współczuję nocki i choroby :-(
aluśka współczuję zimna w pracy, a gdzie Ty pracujesz jeśli można spytać, że taki ziąb - często o tym tu się mówi, ale nie wyłapałam czy wspominałaś gdzie to jest
justynka to Ty widzę zapalona kuchareczka jesteś, już tyle porobiłaś na święta, ja nie mogę na razie z niczym ruszyć, bo mamy zepsuty piekarnik tzn szyba nam pękła
i czekamy na nową
a gdzie chodzicie na basen? chodzicie na jakieś zajęcia dla dzieci?
madzienka no to fajnie że masz taką zdolną córcię :-)
Spadam spać, ciężko mi się pisze, bo wyczerpały mi się baterie w myszce
, a nie lubię palcem sterować w laptopie
Resztę dziewczyn pozdrawiam
Zdrówka i dobrej nocki