reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
co do konsultacji to nasłuchałam że samych dobrych rzeczy o Julci...aż człowiekowi serce rośnie jak wszyscy tak się dobrze wypowiadają i o postępach i o zdolnościach dziecka....

teraz za nami kilka rundek spadających małpek....:-D

Anaconda, Justyna
udanego pluskania.....

Mirosia zdróweczka....

Misia o której jutro masz wizytę u laryngologa???

Aluska oby z dziewczynkami było tylko lepiej i antybiotyk nie był potrzebny...

Justyna pytałaś o perfumy...nauczyła się ale wie ze można raz dziennie...więc postawiła je w łazience obok naszych...

Co do tortu to robiła mi go Madziarki siostra:tak:;-)

Aluska to jakaś masakra z ta temperatura...przydałaby sie Wam kontrola PIPu:blink:

Mandziula co to za nowe przedszkole??przenosisz Mikołaja??

Marta współczuję smaku po wizycie u dentysty....

ja dzisiaj padam...chyba razem z Julą pójdę spać...pora odespać weekend...

madzienka tak małpki są na topie...i jeszcze jedna gra z carsów....aż mnie mój syn zadziwia...rzuca kostką i liczy oczka i porusza się właściwie...i nawet nie oszukuje żeby wygrać :szok::szok::szok: a jeśli chodzi o małpki to wyciąga byle szybciej i wszystkie spadają :-):-):-) a Julcia dostała na urodziny małpki????
dziwisz się że nasłuchałaś się o Julci samych dobrych rzeczy....nie było innej opcji....przecież zdolniacha z Julci...
sienio zdróweczka dla Julci...
mandziula chcesz zmienić przedszkole Mikusiowi??? na jakie??? i dlaczego????
mirosia zdrówka dla Was...

aneta oj wspolczuje mam nadzieje ze nie bedziesz musiala placic za leczenie
madzienka sliczny torcik, Asi tort robi moja siostra ma byc lalkowy
mandziula i co uda sie do smyka przeniesc Mikiego, jakby co dzwon do mnie moze da cos sie załatwic
mirosia zdrówka zyCze
`minie wczoraj cos brAŁO kupilam sobie hot cos tam i ciut lepiej i czosnek imbir cytryna na okągło
ja juz porzadki robie w niedziele urodziny Asi beda koleznaki i kolezanki ze studiow mnie maja odwiedzic wiec i pieczenie i pichcenie przede mna
elza a Asia musi wygrac bo inaczej jest krzyk, wczoraj z nia gralam w gre planszowa ona wygrala pierwszy raz ja drugi i obyło sie bez płaczu

ello
Justynka jakie pierniczki ja nie miałam czasu nawet prania nastawić :baffled:
byliśmy dziś u znajomych... duszno było u nich i wróciłam z bólem głowy, ale Natalka się wybiegała z kolegą czyt. za rączkę ciocię ciągała i biegała za kolegą ... :-D i szybko usnęła to znaczy łatwo...
idziemy na polowanie pewnie że tak...
Aluśka współczuje zimnicy w pracy to nie pojęte żeby tak traktować pracowników - lekka przesada:cool: kurujcie się bo musimy nadrobić spotkanko :-D
Madzienka mi też się podoba torcik :-) brawa dla córci za pochwały ...
Wszystkim chorowitkom zdrówka... :blink:

Witam!
no dzisiaj nocka lepsza :-) ale w dzień Grześ był dość absorujący tzn. cały czas chciał żebym z nim coś robiła, a to tańczyć, a to podrzucać, a to chował się i czekał aż go znajdę i tyle czasu szykowaliśmy się na spacer aż mi zasnął :szok: więc spacerek był dopiero koło 17.
Kurczę to nieźle z tym spotkaniem, a wtedy zastanawiałam się: "skąd one się znają?" :-D
jakoś nie pamiętam żadnej z Was ( a mam dość dobrą pamięć do twarzy), bardziej patrzyłam na dzieci, może dlatego, że już się nie mogłam swojego doczekać :tak:
a ma któraś z Was takie zdjęcie grupowe z tego spotkania? było kiedyś w necie, ale nie mogę znaleźć
rzeczywiście świat jest mały, ja zgadałam się z patlysią, że moja dobra koleżanka jest jej dalszą rodziną

patlysia mandziula justynka dzięki za porady dot. środków na ząbkowanie, już się zaopatrzyłam :cool2:
anaconda no to super, że w końcu masz oponki :tak:
mirosia współczuję nocki i choroby :-(
aluśka współczuję zimna w pracy, a gdzie Ty pracujesz jeśli można spytać, że taki ziąb - często o tym tu się mówi, ale nie wyłapałam czy wspominałaś gdzie to jest
justynka to Ty widzę zapalona kuchareczka jesteś, już tyle porobiłaś na święta, ja nie mogę na razie z niczym ruszyć, bo mamy zepsuty piekarnik tzn szyba nam pękła :wściekła/y: i czekamy na nową
a gdzie chodzicie na basen? chodzicie na jakieś zajęcia dla dzieci?
madzienka no to fajnie że masz taką zdolną córcię :-)

Spadam spać, ciężko mi się pisze, bo wyczerpały mi się baterie w myszce :wściekła/y:, a nie lubię palcem sterować w laptopie
Resztę dziewczyn pozdrawiam
Zdrówka i dobrej nocki

witam rankiem
u nas ciężka noc, wieć Miki jedzie do przedszkola na 9, bidulek wybudził sie po 3 na siku i spać nie mógł, ja zaczełam się kręcić wieć i Zosia się obudziła i zaczeła brykać, co spodobało sie Mikiemu wiec uczepił się brzucha i koniec ze spaniem.... masakra tym bardziej ze poszłam spac koło 12....

co do tego przedszkola to chciłam zapisac Mikiego od września do Smyka w Dąbrowicy, mają ciekawszą ofertę i dużo mniejsze opłaty ale zapisują tylko na listę rezerwowych.
gosia i chyba w związku z tym po Świętach bedę miała do ciebie ogromna prośbę;-);-);-)
wszystkim chorym zdrówka życzę
jak napiję się kawuchy to może oprzytomnieje i poczytam co u was
a narazie życzę miłego dnia!!!

Witam z rana :-):-)
Mrozi dzisiaj a ja muszę w kilka miejsc na piechotkę się ruszyć - oj ciężko będzie :-D:-D:-D:-p:-p 19 grudnia w przedszkolu są jasełka więc muszę szybko po wypożyczalniach się przejść i strój Maryi zamówić dla Mai :tak::tak::tak:
Madzienka niestety w tym tygodniu moja kolej zaprowadzania Mai do przedszkola :cool::cool: mamuśka to było do przewidzenia że usłyszysz same dobre rzeczy na temat Julci :tak::tak::tak: fajne jest wtedy uczucie prawda :tak::tak:
Patlysia całe szczęście że chociaż auto od rodziców możesz pożyczyć :tak::tak: smutno Wam chyba całe tyg bez tatusia :-:)-:)-(
Sienio a właśnie ze mi się nie chciało iść do lidla :-p:-p i do dzisiaj nie poszłam :-p:-p:-D:-D zdrówka dla Julci, oby syropki szybko pomogły :tak::tak:
Mandziula o kurcze współczuję nocki :-:)-:)-( to powodzenia w zmianie Mikiemu przedszkola, a teraz ile płacisz na m-c? :confused::confused:
Emka na tym zdjęciu to nawet ja koło Mandziuli siedzę :-D:-D:-D:-p:-p:-p
Mirosia zdrówka Wam podsyłam :tak::tak:
Marta super że w nowe ciuszki się zaopatrzyłaś :tak::tak:
Iwonka dzisiaj chyba znowu bardziej mrozi, jak się do pracy z rana jechało? :confused::confused:
Aluśka i jak nosek Martynki, bardzo zdarty? Zdrówka życzę :tak::tak:
Justyna ale zawsze masz tą świadomość że w razie czego masz 5zł tak na czarną godzinę :-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p jak po wczorajszym basenie? Michaś współpracował? :confused::confused:
Elza to mówisz że teraz gry planszowe masz na fali, moja Maja przegrywać nie umie i zawsze się złości i przestaje grać :-D:-D:-D:-p:-p
Gon1a to mówisz że w weekend imprezka Ci się szykuje :-):-) to moja Maja z Twoją Asia razem by się nie nagrały bo byłby jeden wielki krzyk :-D:-D:-D
Zmykam robić śniadanko :tak::tak:

Witajcie, ja szykuję śniadanko i chyba po odpoczywam ale wcześniej poodsłaniam kaloryfery bo dzisiaj mamy odczyty....

ale dzisiaj data 12.12.12:-)

Na dworze dzisiaj nieprzyjemnie i podobno ma padać...P dzwonił że w Rzeszowie śnieżyca...

Anaconda to prawda fajnie posłuchać dobrych rzeczy o swoim dziecku...
udanego załatwiania spraw...
masz już twingusia na zimówkach??

Mandziula współczuje trudnej nocki, odpoczywaj....

Emka ja gdzieś miałam to zdjęcie grupowe...ale nie mogę go odnaleźć...

Elza już nie pamiętam dokładnie z jakiej okazji te małpki bo u nas od czwartku do poniedziałku codziennie prezenty i zgubiłam rachubę...;-)

Mirosia pisz co powiedział lekarz...i zdróweczka dla szkrabów...

Misia czekamy na wieści od Was...

Aluska
a jak u Was...ciut lepiej....???

Marzenka, Sunday, Maltanka, Karlita, Madziarka
gdzie jesteście???

reklama
Witam,
piszę jedną ręką bo z ssakiem na piersi,więc się nie rozpiszę:sorry2:mały usypia 23-24 więc wieczorami już mi się nie chce pisać,a w dzień nie ma jak:dry:Natalka w przedszkolu,na 16 idziemy do laryngologa:tak:a jutro mamy ortopedę:tak:jasełka mamy 20-ego....skrzydła jiuż w przedszkolu,tylko na próbę nie zdążyłyśmy,bo Królewnę pół godziny z łóżka ściągałam:dry::no:

Do góry