reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Ja już po zakupach i biorę się za gotowanie obiadu :tak::tak: strój Maryi też już zamówiony więc odetchnęłam z ulgą :tak::tak::tak: i nawet twingusiem już do reala podskoczyłam po prezent choinkowy :-D:-D:-D u nas będą chodzić odczytywać pomierniki 18 grudnia od godz.15 i chyba będziemy musiały darować sobie basen :cool::cool:
Madzienka tak mam już zimówki i wreszcie mogę się gdzieś ruszyć :tak::tak::tak:
Mirosia dzięki za podpowiedź to może się tam wybiorę i kupię Mai strój karnawałowy :confused::confused:
Misia trzymam kciuki za wizyty zwłaszcza u laryngologa :tak::tak::tak: późno Ci chodzi spać Stasio - nie da nic odpocząć mamie ;-):tak::-):-)
Marta o kurcze teraz Olka dopadło :-:)-:)-( zdrówka podsyłam :tak::tak::tak:

Anaconda super że strój już zamówiony.....u nas też to drugi termin....ale ja coś zakręcona jestem i gdzieś mi jeden tydzień uciekł bo to nie dzisiaj tylko 19 grudnia mają chodzić a ja byłam przekonana że dzisiaj 19:confused:
Nie wiem jak u Ciebie ale u nasi można telefonicznie umówić się że będziecie w domu później....

Marta zdróweczka dla Olka....

Mirosia i dla was...miałam nadzieję że jak przymrozi to wirusiska tez zginął....aż strach się bać co będzie kolo weekendu bo zapowiadają temeperature na plusie

chałupka posprzątana...dzisiaj z Juleczką robimy ciasteczka, ale najpierw muszę odwiedzić Olimp i Real
:tak:

Witam:-)

Aluśka jak tam dzisiaj zdróweńko dziewczynek? Życzę poprawy humorku i zdrówka dla Ciebie, kaszel masz nieciekawy:no:

Ewa a dzisiaj ruszyłaś z piernikami?

Marta zdrówka dla Was, oby ten wirus oszczędził Pawełka i Rafałka:tak:Ktoś Ci pomagał wczoraj z wypychaniem auta?

Anaconda świadomość jest że gdzieś te 5 zł leży ale nie wiem gdzie, obszukałam i nie widać nigdzie. A basen udany i nawet Michał robił to co pani kazała i w nagrodę poszliśmy do kolportera i mały wybrał sobie książeczkę z pojazdami budowlanymi:-D. Dałaś radę chodzić piechotką:-p:-D?
Madzienka gratuluję tak zdolnej córci:tak:ja się nie dziwię że same pochwały były:tak:
Tak się domyślałam że to siostra Madziary zrobiła tort;-), widać było po zdjęciach na FB że to spod jej ręki wyszło:tak:

Madzienka, Mirosia coś szybko robią Wam odczyt kaloryfera:confused:

Mirosia, Misia dajcie znać co wyszło na Waszych wizytach lekarskich:tak:

Mirosia a tymianek stosowałaś? Zrób sobie parówkę z niego:tak:

Emka jak tam nocka, dałaś Grzesiowi camille?
Na basen chodzimy tu Strona Główna - UKS 23 Lublin - Uczniowski klub sportowy 23 Lublin

Mandziula współczuję nocki:-(

Gona
udanego imprezowania przez weekend, i zdróweczka dużo podsyłam:tak:

Eliza super że Czarek polubił Małpki:tak:

Wypiłam kawę i głowa zaczęła mi dokuczać:eek:, Michał śpi, nastawiłam pranie, obiadek mam z wczoraj, hmm doskwiera mi nuda:huh:

A wiecie, jaką akcję dzisiaj mieliśmy, co jakiś czas rano ktoś domofonem puszcza nam sygnały głuche to ja za każdym razem wybiegałam do okna na klatkę i zawsze widziałam tą sąsiadkę z dołu, to dzisiaj J wku..ił się szybko założył buty i popędził na dwór. I zaczął opieprzać sąsiadkę a to do niego że to nie ona, ale wie kto to bo widziała ale nie powie:eek:, już mi brak siły na nią:wściekła/y:. Nic nie działa ani policja ani administracja nawet postraszeniem prokuratorem nic nie wskórało:growl:

A ja już nigdzie nie muszę wychodzić bo dzisiaj J odbiera Maję z przedszkola :-):-) ale mi dobrze :-p:-p:-p:-p
Madzienka to muszę i ja zadzwonić i im powiedzieć żeby do mnie przyszli po godz.18 :tak::tak:
Justyna ale Wy to się macie z tą sąsiadką, baba jest jakaś wykolejona :szok::szok::szok:

Tak ona jest nienormalna i to bardzo:no:. Od szóstej do północy słyszę ją jak gada do siebie samej, i tylko słychać ciągle słowo na k.

Madzienka jakie ciasteczka robicie?

Anaconda i gdzie zamówiłaś strój dla Mai?

Michał spał dwie godzinki bez pampka i nie było powodzi:happy2:, teraz bawi się puzzlami tzn ładuje je na wywrotkę i wywozi pod kaloryfer:-D.

Justyna strój zamówiłam w wypożyczalni i komisie w jednym tutaj koło nas na Braci Wieniawskich, mają pełno strojów karnawałowych i jasełkowych :tak::tak:
Brawa dla Michasia :tak:

reklama
Witam, ja siedzę w pracy i tak mnie głowa boli że aż mi się niedobrze robi:dry:

Justynka ale macie przejścia z tą sąsiadką:no: wyłączcie domofon i niech sobie dzwoni:-)

Anaconda super, że strój już zamówiony-najważniejsze że będzie:tak: a droga do pracy nie była zła-ja zawsze szybko chodzę to się zagrzewam:-)

Misia co lekarz Wam powiedział?

Mirosia późno Twój mąż wraca, a Ty to i tak sobie świetnie radzisz jak od rana sama w domu z dziećmi:tak:

Do góry