reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Hej, wiecie mam dosyć - teraz Olka dopadło - leczymy sie colą.
anaconda27
styczniówka2006
Ja już po zakupach i biorę się za gotowanie obiadu strój Maryi też już zamówiony więc odetchnęłam z ulgą i nawet twingusiem już do reala podskoczyłam po prezent choinkowy u nas będą chodzić odczytywać pomierniki 18 grudnia od godz.15 i chyba będziemy musiały darować sobie basen
Madzienka tak mam już zimówki i wreszcie mogę się gdzieś ruszyć
Mirosia dzięki za podpowiedź to może się tam wybiorę i kupię Mai strój karnawałowy
Misia trzymam kciuki za wizyty zwłaszcza u laryngologa późno Ci chodzi spać Stasio - nie da nic odpocząć mamie ;-):-):-)
Marta o kurcze teraz Olka dopadło :---( zdrówka podsyłam
Madzienka tak mam już zimówki i wreszcie mogę się gdzieś ruszyć
Mirosia dzięki za podpowiedź to może się tam wybiorę i kupię Mai strój karnawałowy
Misia trzymam kciuki za wizyty zwłaszcza u laryngologa późno Ci chodzi spać Stasio - nie da nic odpocząć mamie ;-):-):-)
Marta o kurcze teraz Olka dopadło :---( zdrówka podsyłam
Anaconda super że strój już zamówiony.....u nas też to drugi termin....ale ja coś zakręcona jestem i gdzieś mi jeden tydzień uciekł bo to nie dzisiaj tylko 19 grudnia mają chodzić a ja byłam przekonana że dzisiaj 19
Nie wiem jak u Ciebie ale u nasi można telefonicznie umówić się że będziecie w domu później....
Marta zdróweczka dla Olka....
Mirosia i dla was...miałam nadzieję że jak przymrozi to wirusiska tez zginął....aż strach się bać co będzie kolo weekendu bo zapowiadają temeperature na plusie
chałupka posprzątana...dzisiaj z Juleczką robimy ciasteczka, ale najpierw muszę odwiedzić Olimp i Real
Nie wiem jak u Ciebie ale u nasi można telefonicznie umówić się że będziecie w domu później....
Marta zdróweczka dla Olka....
Mirosia i dla was...miałam nadzieję że jak przymrozi to wirusiska tez zginął....aż strach się bać co będzie kolo weekendu bo zapowiadają temeperature na plusie
chałupka posprzątana...dzisiaj z Juleczką robimy ciasteczka, ale najpierw muszę odwiedzić Olimp i Real
Justyna2729
Fanka BB :)
Witam:-)
Aluśka jak tam dzisiaj zdróweńko dziewczynek? Życzę poprawy humorku i zdrówka dla Ciebie, kaszel masz nieciekawy
Ewa a dzisiaj ruszyłaś z piernikami?
Marta zdrówka dla Was, oby ten wirus oszczędził Pawełka i RafałkaKtoś Ci pomagał wczoraj z wypychaniem auta?
Anaconda świadomość jest że gdzieś te 5 zł leży ale nie wiem gdzie, obszukałam i nie widać nigdzie. A basen udany i nawet Michał robił to co pani kazała i w nagrodę poszliśmy do kolportera i mały wybrał sobie książeczkę z pojazdami budowlanymi. Dałaś radę chodzić piechotką?
Madzienka gratuluję tak zdolnej córcija się nie dziwię że same pochwały były
Tak się domyślałam że to siostra Madziary zrobiła tort;-), widać było po zdjęciach na FB że to spod jej ręki wyszło
Madzienka, Mirosia coś szybko robią Wam odczyt kaloryfera
Mirosia, Misia dajcie znać co wyszło na Waszych wizytach lekarskich
Mirosia a tymianek stosowałaś? Zrób sobie parówkę z niego
Emka jak tam nocka, dałaś Grzesiowi camille?
Na basen chodzimy tu Strona Główna - UKS 23 Lublin - Uczniowski klub sportowy 23 Lublin
Mandziula współczuję nocki:-(
Gona udanego imprezowania przez weekend, i zdróweczka dużo podsyłam
Eliza super że Czarek polubił Małpki
Wypiłam kawę i głowa zaczęła mi dokuczać, Michał śpi, nastawiłam pranie, obiadek mam z wczoraj, hmm doskwiera mi nuda
A wiecie, jaką akcję dzisiaj mieliśmy, co jakiś czas rano ktoś domofonem puszcza nam sygnały głuche to ja za każdym razem wybiegałam do okna na klatkę i zawsze widziałam tą sąsiadkę z dołu, to dzisiaj J wku..ił się szybko założył buty i popędził na dwór. I zaczął opieprzać sąsiadkę a to do niego że to nie ona, ale wie kto to bo widziała ale nie powie, już mi brak siły na nią. Nic nie działa ani policja ani administracja nawet postraszeniem prokuratorem nic nie wskórało
Aluśka jak tam dzisiaj zdróweńko dziewczynek? Życzę poprawy humorku i zdrówka dla Ciebie, kaszel masz nieciekawy
Ewa a dzisiaj ruszyłaś z piernikami?
Marta zdrówka dla Was, oby ten wirus oszczędził Pawełka i RafałkaKtoś Ci pomagał wczoraj z wypychaniem auta?
Anaconda świadomość jest że gdzieś te 5 zł leży ale nie wiem gdzie, obszukałam i nie widać nigdzie. A basen udany i nawet Michał robił to co pani kazała i w nagrodę poszliśmy do kolportera i mały wybrał sobie książeczkę z pojazdami budowlanymi. Dałaś radę chodzić piechotką?
Madzienka gratuluję tak zdolnej córcija się nie dziwię że same pochwały były
Tak się domyślałam że to siostra Madziary zrobiła tort;-), widać było po zdjęciach na FB że to spod jej ręki wyszło
Madzienka, Mirosia coś szybko robią Wam odczyt kaloryfera
Mirosia, Misia dajcie znać co wyszło na Waszych wizytach lekarskich
Mirosia a tymianek stosowałaś? Zrób sobie parówkę z niego
Emka jak tam nocka, dałaś Grzesiowi camille?
Na basen chodzimy tu Strona Główna - UKS 23 Lublin - Uczniowski klub sportowy 23 Lublin
Mandziula współczuję nocki:-(
Gona udanego imprezowania przez weekend, i zdróweczka dużo podsyłam
Eliza super że Czarek polubił Małpki
Wypiłam kawę i głowa zaczęła mi dokuczać, Michał śpi, nastawiłam pranie, obiadek mam z wczoraj, hmm doskwiera mi nuda
A wiecie, jaką akcję dzisiaj mieliśmy, co jakiś czas rano ktoś domofonem puszcza nam sygnały głuche to ja za każdym razem wybiegałam do okna na klatkę i zawsze widziałam tą sąsiadkę z dołu, to dzisiaj J wku..ił się szybko założył buty i popędził na dwór. I zaczął opieprzać sąsiadkę a to do niego że to nie ona, ale wie kto to bo widziała ale nie powie, już mi brak siły na nią. Nic nie działa ani policja ani administracja nawet postraszeniem prokuratorem nic nie wskórało
anaconda27
styczniówka2006
A ja już nigdzie nie muszę wychodzić bo dzisiaj J odbiera Maję z przedszkola :-):-) ale mi dobrze
Madzienka to muszę i ja zadzwonić i im powiedzieć żeby do mnie przyszli po godz.18
Justyna ale Wy to się macie z tą sąsiadką, baba jest jakaś wykolejona
Madzienka to muszę i ja zadzwonić i im powiedzieć żeby do mnie przyszli po godz.18
Justyna ale Wy to się macie z tą sąsiadką, baba jest jakaś wykolejona
Justyna2729
Tak ona jest nienormalna i to bardzo. Od szóstej do północy słyszę ją jak gada do siebie samej, i tylko słychać ciągle słowo na k.
Madzienka jakie ciasteczka robicie?
Anaconda i gdzie zamówiłaś strój dla Mai?
Michał spał dwie godzinki bez pampka i nie było powodzi, teraz bawi się puzzlami tzn ładuje je na wywrotkę i wywozi pod kaloryfer.
Madzienka jakie ciasteczka robicie?
Anaconda i gdzie zamówiłaś strój dla Mai?
Michał spał dwie godzinki bez pampka i nie było powodzi, teraz bawi się puzzlami tzn ładuje je na wywrotkę i wywozi pod kaloryfer.
anaconda27
styczniówka2006
Justyna strój zamówiłam w wypożyczalni i komisie w jednym tutaj koło nas na Braci Wieniawskich, mają pełno strojów karnawałowych i jasełkowych
Brawa dla Michasia
Brawa dla Michasia
reklama
iwonka07
Witam, ja siedzę w pracy i tak mnie głowa boli że aż mi się niedobrze robi
Justynka ale macie przejścia z tą sąsiadką wyłączcie domofon i niech sobie dzwoni:-)
Anaconda super, że strój już zamówiony-najważniejsze że będzie a droga do pracy nie była zła-ja zawsze szybko chodzę to się zagrzewam:-)
Misia co lekarz Wam powiedział?
Mirosia późno Twój mąż wraca, a Ty to i tak sobie świetnie radzisz jak od rana sama w domu z dziećmi
Justynka ale macie przejścia z tą sąsiadką wyłączcie domofon i niech sobie dzwoni:-)
Anaconda super, że strój już zamówiony-najważniejsze że będzie a droga do pracy nie była zła-ja zawsze szybko chodzę to się zagrzewam:-)
Misia co lekarz Wam powiedział?
Mirosia późno Twój mąż wraca, a Ty to i tak sobie świetnie radzisz jak od rana sama w domu z dziećmi