reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

mirosia he te wspoamnienia, ja kiedys do lublina z niedrzwicy szorowałam na piechotę tam była taka duza hala i muzyka disco polo królowała :-D:-D
ja szczepiłam Asie na wszystko, Macka tez penumokoki musimy chyba niedługo powtórzyc no i w mikolajki zapisalam ich na szeppienie
nie załuj kaski bo tak jest ze tu Ci szkoda a nie kupisz chusty i sobie tez nic a pieniadze sie rozejda i jak ja to mowie ni w d... ni w głowie i po delemacie

reklama
My już w domku.
Gabi zjadła krupniczek i położyłam ją ale jeszcze nie zasnęła, chcę aby była wypoczęta na imprezie.
zakupy się udały ale Gabi weszła w wielką kupę i całe buty wymazała:no: Miałam co myć, a ile płaczu było żeby nowe buty kupić.

Madzienka to fotka z balu andrzejkowego gabi który miała w szkole językowej, a była Królewną Śnieżką;-)-Bystra z Ciebie Mama:-)
Mirosia ja ze szczepieniami byłam ostrożna, ale dziś np żałuję ze nie zaszczepiłam od ROTa Gabrysi, bo łapie często jelitówki.

Lecę bo mam dziś Lasagnę robić:-p

Talia tak mi się zdawało że to śnieżka...oj Julci spodobałby się ten strój...wypożyczałaś???
super że zakupy udane....i imprezka szykuje się że ho ho....

a ja zastanawiam się nad obiadem:oo2::oo2:co macie na drugie???

Madzienka ja właśnie Lasagnię wstawiłam do piekawrnika, Strój miałam od sąsiadki handluje takimi na allegro;-) był lekko za duży bo to na 5 lat ale Gabrysia spośród wielu sukni wybrała tą;-)
Pochwalę się nią:)
P1060449.jpgP1060446.jpg
Misiu Natalka się wykaraska bez antybiotyku zobaczysz, ale wmicnić by sie ja przydało,

Witajcie, czarne chmury znad mojej osoby troszkę sobie odleciały-"doły" były spowodowane sprawami "pracowymi", atmosferą itp., ale wczoraj razem z dyrektorką porozmawiałyśmy sobie szczerze, śmiałam się, że "dałyśmy sobie po pysku" (słowami oczywiście:-)) i od razu lżej się zrobiło:tak: Ja dziś od rana na uczelni, teraz w pracy-od jutra mam urlop i 10dni wolnego, huuraaaaaa:-) nie to że chciałam-na siłę firma wysyła:sorry: ale też nie to żebym nad tym ubolewała:-) Jutro mam kolokwium zaliczeniowe z ćwiczeń, a w nast tyg 2 egzaminy, więc trochę dobrze się złożyło-na spokojnie się pouczę:tak:

Justynka ładnie Wam poszło odpieluchowanie, a Michaś ładnie woła:tak: Cypek w zasadzie potrafi trzymać mocz dłużej nie musi co chwilę "posikiwać", tylko że na noc jeszcze mu zakładam pampka-chociaż jest zawsze suchy to pewnie jakbym nie założyła, to by było mokro w łóżeczku:-)

Madzienka ja wczoraj robiłam takie sakiewki z ciasta francuskiego nadziewane kurczakiem, pieczarkami, szynką i żółtym serem a do tego sałatka grecka:tak: i dziś to samo mam ze sobą;-)

Elza niezłą miałaś frekwencję:tak: a tych Twoich opowieści chętnie bym posłuchała:-D

Sunday jak u Ciebie, jak się czujecie?

Mirosia też bym drugiej chusty nie kupowała-dość drogie a za 100zł zawsze coś sobie możesz kupić;-) a przez noc gdzieś przy kaloryferze na pewno Ci wyschnie i będzie jak nowa:tak:

Karlita halo halo, nic czasu nie maswz żeby do nas zajrzeć:tak::-p

Misia przy dziecku to zawsze dobrze spróbować różnych wariantów, nawet znachorek-a co najważniejsze sprawdzona i rzeczywiście pomaga:tak: zdrówka dla Was, obyście jak najszybciej z tego powychodzili;-) fajny macie klimacik, jak Natalcia już podśpiewuje-więc pewnie i Wam się udziela:-)

Talia Gabrysia wygląda przepięknie;-)
Chyba zaraz obiadek skonsumuję:sorry:

Witam przy kawce:tak:

Talia kupy nie było bo nie ma czym, przy ubogiej diecie lekkostrawnej;-). Udanego pasowania:tak:. Piękne fotki Gabi:-)

Iwonka cieszę się że humorek masz już lepszy:-), ja dla M też na noc zakładam pieluchę, zawsze rano ona jest pełna, a nawet czasem i piżamka mokra:confused2:Smacznego obiadku życzę:-)

Madzienka nie narzekam na ranne wstawanie, przynajmniej przed spacerem mam z lekka ogarnięte mieszkanko i zupcia gotowa:tak:
U nas na obiad kotlet schabowy zapiekany z marchewką i cebulką:rofl2:

Anaconda
ojej współczuję opryszczki:no:, czym to smarujesz?

Mirosia M był szczepiony na pneumokoki, jeszcze do ospy się przymierzam ale znając życie to pewnie szybciej zachoruje niż go zaszczepię:crazy:

Patlysia rozbudziłaś się trochę?;-)

Anetka a co u Was?

Zmykam do kuchni czas na nastawienie ciasta:tak:

Talia Gabi wygląda cudnie i kreacja bombowa...moja Jula byłaby zachwycona....

Justyna ja to teraz taki śpioch się zrobiłam....ale pewnie gdybym wcześniej chodziła spać łatwiej byłoby mi wstawać...:zawstydzona/y:

Iwonka super że sprawa z szefowa rozwiązana....udanego urlopu!!!
pyszności na obiad naszykowałaś....

ja też zrobiłam kotlety z piersi...

Madzienka Ty to masz prawo być ciągle senna:tak:ja jak byłam w ciąży to w dzień mogłam spać i spać a w nocy za to już nie.

Misia super że na razie dajecie radę bez antybiotyku:tak:

Michałek pranie rozwiesza a matka przed kompem korzenie puściła:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Michałek pranie rozwiesza a matka przed kompem korzenie puściła:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

to się nazywa ustawić się:-D:-D:-D:-D

Misia super że Natalka broni sie

my już po obiadku, czekamy na P

najbliższy weekend pełen atrakcji w Lublinie....chyba założę nowy wątek o atrakcjach w Lublinie...bo coraz więcej zaczyna się u nas dziać...co o tym myślicie???

http://poludnie.miastodzieci.pl/wydarzenia/1:/64660:ele-mele-nutki-lublin

http://poludnie.miastodzieci.pl/wydarzenia/1:/65971:galatech-lublin

Ostatnia edycja:
reklama
Witam.Zagladam do Was codziennie,przelece po postach,ale nie mam czasu na popisanie. Tydzien leci, duzo roboty bo jaselka, swieta, a jutro andrzejki. Oby do wekendu i będzie dobrze:tak: Potem juz mam nadzieje ze zleci do swiat i wolne:tak:
Moje gardlo juz było w porządku,ale dzisiaj znowu daje o sobie znać :eek: u mnie w szkole coś wisi w powietrzu, a do tego taka pogoda,ze niewiadomo jak sie ubierać :baffled:
Maks dzielnie chodzi do przedszkola,ale juz czasem kichnie, więc bioaron podajemy i wit. moze dzisiaj jeszcze zrobimy inhalacje z samej soli.

Zdróweczka dla wszystkich chorowitków!!!

gon1a już myslicie o Sylwku?Jeju to już przeciez zaraz grudzien i koniec roku,ale ten czas biegnie...:zawstydzona/y:

Justyna udane zakupy w Biedronce? Znowu Michał nie robi kup?Matko!!!

Ala jak Ty sie masz?

anaconda oby Maja uchowała się w zdrowiu!:tak: u nas tez szkarlatyna w szkole:eek:

Eliza jak dyrki?Jak atmosfera w pracy?
Pozdrowienia dla atali!

mirosia oby choroby juz szybko do was nie powrociły:-)

Madzienka super wekend Wam sie szykuje :tak:

marz jak u Was?

Iwona super ze atmosfera w pracy oczysciła sie :tak:
W pracy juz sie troszke bardziej zadomowiłam,ale jeszcze to nie jest to ...

talia super foteczki:-)

sienio jak Julcia zdrowa?

normatywna jak Twoj gwiazdki?masz juz stos?

anetka Marta jak u Was?

Do góry