Witajcie, czarne chmury znad mojej osoby troszkę sobie odleciały-"doły" były spowodowane sprawami "pracowymi", atmosferą itp., ale wczoraj razem z dyrektorką porozmawiałyśmy sobie szczerze, śmiałam się, że "dałyśmy sobie po pysku" (słowami oczywiście:-)) i od razu lżej się zrobiło Ja dziś od rana na uczelni, teraz w pracy-od jutra mam urlop i 10dni wolnego, huuraaaaaa:-) nie to że chciałam-na siłę firma wysyła ale też nie to żebym nad tym ubolewała:-) Jutro mam kolokwium zaliczeniowe z ćwiczeń, a w nast tyg 2 egzaminy, więc trochę dobrze się złożyło-na spokojnie się pouczę
Justynka ładnie Wam poszło odpieluchowanie, a Michaś ładnie woła
Cypek w zasadzie potrafi trzymać mocz dłużej nie musi co chwilę "posikiwać", tylko że na noc jeszcze mu zakładam pampka-chociaż jest zawsze suchy to pewnie jakbym nie założyła, to by było mokro w łóżeczku:-)
Madzienka ja wczoraj robiłam takie sakiewki z ciasta francuskiego nadziewane kurczakiem, pieczarkami, szynką i żółtym serem a do tego sałatka grecka
i dziś to samo mam ze sobą;-)
Elza niezłą miałaś frekwencję
a tych Twoich opowieści chętnie bym posłuchała
Sunday jak u Ciebie, jak się czujecie?
Mirosia też bym drugiej chusty nie kupowała-dość drogie a za 100zł zawsze coś sobie możesz kupić;-) a przez noc gdzieś przy kaloryferze na pewno Ci wyschnie i będzie jak nowa
Karlita halo halo, nic czasu nie maswz żeby do nas zajrzeć
Misia przy dziecku to zawsze dobrze spróbować różnych wariantów, nawet znachorek-a co najważniejsze sprawdzona i rzeczywiście pomaga
zdrówka dla Was, obyście jak najszybciej z tego powychodzili;-) fajny macie klimacik, jak Natalcia już podśpiewuje-więc pewnie i Wam się udziela:-)
Talia Gabrysia wygląda przepięknie;-)
Chyba zaraz obiadek skonsumuję