reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Patlysia a może Emilka zazdrosna o brata że on w domku a ona musi do przedszkola iść?

Mirosia super że wyniki w normie:tak:, i niech szybko Marzenka pozbywa się resztek katarku:tak:

Madzienka fajnie że zakupy już masz z głowy, a co dokupiłaś? A co się stało że dzionek masz taki rozbity?

M śpi, u nas dzisiaj bitki wieprzowe zapiekane więc obiadek mam już prawie gotowy:tak:. Może póki M śpi to uda mi się bombkę dokończyć.

reklama
Cześć

Co próbuję coś napisać to minie ktoś woła, ale dziś jestem w domu, niestety z gabi . Wczoraj zamiast do marszłkowskiego z dokumentacja to zostałam wezwana po dziecko do przedszkola. Gabi źle się czuła miała lekką temp, generalnie chyba jelitówka bo ma rozwolnienie i ból brzuszka.
nie miałam co z nią zrobić i wzięłam opiekę do czwartku a w piątek mama moja będzie z Gabi siedzieć.
Jutro m pasowanie więc na nie pójdzie i dziś na angielski.
mieliśmy plany wjazdowe do Wrocławia na weekend ale musimy je zmienić na piątkową imprezkę u w pracy;-)
My tez w Carrefourze byłyśmy pooglądać co by na Mikołaja zakupić i za dużo propozycji tam:sorry2:

Madzienka
fajna propozycja na 2 grudnia chyba skorzystamy. czkawka w brzuszku jakie to miłe uczucie, chyba lekko zazdroszczę:tak:
Justyna Wy już coraz częściej bez pamperska chdzicie?

Misia zdrówka życzę dla Natalki, oby antybiotyk nie był potrzebny.
Patlysia ja też stawiam na zazdrość że Wy w domku jestescie a ona musi Was zostawiać.
Anaconda dobrze ze z teściową lepiej zawsze to z Wami jestes jej łatwiej
Mirosia takie wieście cieszą

Ostatnia edycja:
madzienka,justyna,talia Emilka otwarcie mowi, że chce byc z Kubą w domu, no ale do przedszkola musi chodzic, raz ze ja od wiosny mało bede w domu a dwa za rok ma isc do 5 latkow bo panie stwierdzily ze ona bedzie sie nudzic w przedszkolu (i z tym sie zgadzam).
madzienka- gdyby coś sie dzialo w przedszkolu to wiedzialabym bo ja tam pracowalam i bardzo dobrze znam wychowawczynie, takze w tym temacie jestem pewna ze to troche zazdrosc a no i oczywiscie brak przyjaciołek, ktore od wrzesnia sa w 5 latkach... Wspolczuje takiego "zalatanego" dnia.
justyna miłego upinania
talia wspólczuje choroby i zdrowka zycze.

sorry ze bez polskich znakow ale zazwyczaj pisze z kuba na rekach....
p.s. w którym supermarkecie jest największy wybór zabawek???teścio chce w niedziele jechac kupic cos tym moim malym brzdacom na mikolaja:) a i orientuje się ktoś czy t-mobile na Krakowskim jest czynne w niedziele????

Ostatnia edycja:
witam witam.....

justynka na fulmana jest inna dyr....bo ich jest dwie...a ta u mnie to jest taka zakręcona że aż dziwne że jeszcze przedszkole nie padło...

madzienka i co kupiłaś na mikołajki paniom????/

talia zdrówka dla Gabi

ale dzisiaj pustki...

Witajcie

misia rany to jakas masakra, ale z tego co pamietam z pierszego roku chodzenia do przedszkola wiele dzieci było 2,3 dni w przedszkolu a potem chorowały 2 tygdnie. Myślę, ze warto byłby sie udać do tej znachorki Anetki, moze pomóc a jak ci sie nie spodoba to wiecej nie pojdziesz:tak:
elza o kurcze to na prawde dziwna jest :eek: jakby dziecko tata zaprowadzal to jeszcze bym zrozumiala, bo oni zazwyczaj nie kumaci w temacie ciuchów:-D
sunday jak sie czujesz? bo chyba ostatnio cos chorowałaś
anaconda wszyscy zadowoleni z wizyty teściowej:tak: oby tylko wizyta zbytnio sie nie przedłużyła, bo raczej długo tak nie pociągniesz:-p
madzieńka zakupki świateczne w Ikei sie szykują?:-)

My idziemy w sobote na imprezę Mikołajkową z mojej pracy,pierwszy raz pracuje w miejscu gdzie takie imprezy jeszcze są:-) tzn pierwszy odkąd mam dziecko:-p

my już w domu....

Elza na razie słodkości i jak nic mi nie wpadnie w oko to tak zostanie.....
i udało mi się dzisiaj kupić taka sama bluzeczkę Julci jak ta zniszczona na kapuście;-):tak:
moja Jula nie dałoby się zaprowadzić w piżamie:-D

Sienio szykują się...super że macie taka imprezkę dla dzieciaków....
a my kiedy idziemy na "śledzika"??:tak::-p

sienio u J w pracy też jest Mikołaj dla dzieci ale znacznie później...a u Ciebie szybko....fajnie
madzienka z tego co wiem że to właśnie Ida nie chciała się ubrać dlatego ją przywiozła w piżamie... u mnie to by nie przeszło....

Gabi poszła na angielski z Z ja zaraz ruszę na swój, ale mam w planach zahazyć jeszcze o Carrefour, o ile tam coś z zabawek jeszcze zostało.
Patlysia trzeba rozmawiać i moze szybko zaakceptuje taki plan dnia.
Madzienka Ty się na śledzika wyrywasz?:-D Trzeba jasne.
Sienio a gdzie Ty pracujesz teraz? takie imprezki chyba powoli wracają:sorry2: chociaż na pewno u mnie nic nigdy nie zrobią:wściekła/y:

reklama
Wpadam i ja na chwilkę :-):-):-)
Oj jaka ja dzisiaj niewyspana jestem to chyba o godz.22 padnę :tak::tak: cały dzień w rozjazdach byłam i jakoś odpocząć nie było czasu :sorry::sorry:
Od dzisiaj nalewkę czosnkową pijemy bo jakoś ta szkarlatyna mnie przeraża :sorry2::sorry2::sorry2:
Madzienka to mówisz ze nie mam co się wybierać do Carrefoura po kucyki :-:)-( to chyba tylko allegro mi zostaje bo dzisiaj w leclercu też tych co mi potrzebne nie było :-:)-(
Patlysia to chyba nie pozostaje Ci nic innego jak przeczekać płacze córeczki, a kto ją rano zaprowadza do przedszkola? :confused::confused:
Justyna zapomniałam Ci wczoraj napisać - gratki dla Michałka za pływanie bez pieluchy :tak::tak: ładnie Wam idzie to odpieluchowywanie :tak::tak:
Sienio no nie pociągnę :-p;-):-D fajnie że Jula będzie miała imprezę Mikołajkową w Twojej pracy :tak::tak:
Talia zdrówka Gabi podsyłam :tak::tak: Ty chodzisz na angielski? gdzie? :confused::confused:
Mirosia super że z katarkiem dzielnie walczycie :tak::tak: no i faktycznie anemia to Ci nie grozi :-D:-D
Normatywna oby dzisiejsze usypianie Natalci poszło szybciej i obyło się bez płaczu

Ostatnia edycja:
Do góry