reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

hejka my dzisiaj korzystając z wolnego dnia i cudnej pogody wybraliśmy się na spacer nad zalew....widzieliśmy nawet ułana na koniu:-D:-D:-D śmieliśmy się że zabłądził wracając z wojny....:-D:-D:-D

madzienka takie cekiny posiadam i to w różnych kolorach bo wykorzystuje je do różnych prac, myslałam tylko że to jakieś ozdobne szpilki....pomysł genialny....pozwolisz że ściągnę i takie zrobię....
iwonka Ty to masz powera jeszcze powiedz że tego dnia biegałaś :-):-):confused::confused:

reklama
pralka przetestowana jak na razie jest ok
mozna skaracac dl prania to fajna obcja
anaconda Asia zobaczyła Mai rysunek i ona tez chce konika ale chodzi i jeczy zeby jej narysowac a wogole to ona chce wszystko chomika, konika, lalke kto co jej powie albo jak cos zobaczy a mikolaj juz ma prezent chonika zhu zhu pets+akcesoria
madzienka ladne te bombeczki
aluska jak po imprezce u Emilki?? fajnie Ci ze masz jutro wolne
maltanka zdrówka
marta wspolczuje
misia jak katar minął??
justyna Asia jutro do przedszkola maszeruje bo babcia zwarjuje z nia 2 tydz, zdrowa juz jest
a dzis niby cieplo wybralismy sie do kosciola a wialo u nas pod kosciolem ze szok a w srodku pełno ludziskow
wczoraj robilam pizze wg przepisu madziarki i wyszla ok siostra z dziecmi wpadla chyab im smakowalao bo wsio zjedli, ale najedlismy sie jak bąki

Witam, my już praktycznie po weekendzie;-).
Sobota u nas zabiegana ale miło spędzona. Rano jeździłam z babcia do okulisty do Urszulina(matko jaki tam konował pracuje:szok:dziwię się że babcia tam jeździ:no:), a później pojechaliśmy na wieś do siostry i odwiedziliśmy również pradziadków Michałka a tam świnio bicie, tak że zamrażarka zapełniona świerzynką, a w następny weekend będzie już kiełbaska:tak:.

Anetka
jak tam Wasze pluskanko, Ola szczęśliwa że wróciła na basen?

Madzienka super są bombeczki ala karczoch:-) a bombeczki filcowe też zrobisz?
Imię Lenka śliczne:tak:,

Sunday
co tam zepsuło sie Wam w aucie?

Maltanka zdróweczka dla Ciebie:tak:

Aluska, Emilka super że spotkanie udane:-)

Aluśka
na którą jutro idziesz do przedszkola?

Misia niezłe bryki miały laleczki:-D
Super że obkupiliście się z mężem w kurteczki:tak:

Anaconda piękny list do Mikołaja:tak:

Gona super że wczorajsze spotkanie z siostrą było udane:tak:

Iwonka pracowity piątek i sobota za Tobą, odpoczęłaś dzisiaj?

Marz wyszliście na spacerek?

Marta
trzymaj się,

Eliza fajną wycieczkę mieliście:tak:

Normatywna postaram się wyrobić ze zdjęciami:blink:

Talia a co u Was, jak zdrówko?? A jak tam szkolenie w LBN?

Zmykam szykować M do kąpieli:-)

marzenka H póki co się trzyma, czarujemy się domowymi specyfikami i jakoś idzie

madzienka bardzo ładne bombeczki

anaconda chodziłam do pracy, bo mnie z temp, złapała w środę w nocy a rano było lepiej, no ale jak w czwartek znowu mnie złapało to poszłam już do lekarza, ps ale Maja ładnie rysuje

Witajcie
Ale dzisiaj ładnie było, aczkolwiek wietrznie, wczoraj odwiedziliśmy OBI i wiecie, że już są wystawy świąteczne, bombki, mikołaje, światełka itp. aż dzisiaj zaczęłam przeglądać ciasta i planować co upiec:-D

no a jutro odnowa Polska Ludowa do roboty, a coś czuję, że ciężki dzień może być, oj z chęcią bym posiedziała w domu:sorry2:

Witam wieczorowo
madzienka śliczne bombeczki.:-)
marz21 super że jest poprawa u B jest:-)
anaconda bardzo ładnie Maja rysuje, a pomysł oryginalny.:tak:
marta1981 a kiedy teraz ewentualnie masz wizytę?
My dzisiaj korzystając z pogody wybraliśmy się na spacerek, ale piękna pogoda była. Potem poszliśmy na obiad do restauracji tutaj u nas na osiedlu.Teraz dzieciaki już śpią to można się zrelaksować na BB. Spokojnej nocki.:-)

Witam. My z Maksiem dzisiaj cały dzień spędzilismy poza domem, tzn byłam u kolezanki z pracy siedziałysmy w papierach. Ojj ciężko było, ale większość zrobiona- mam nadzieje,ze jeśli w ogóle to już za tydzien będzie łatwiej :tak:

anaconda dzisiaj urzędowałam niedaleko Ciebie-na Smycznkowej :-) ale nie miałam chwili żeby wyjść.Kolezanka dwa lata temu pracowała u Mai w przedszkolu.

Marta jeju Marta kochana,ależ Rafcio jest uparty!!!

maltanka zdróweczka dla Ciebie!

gon1a super,ze pralka przeszła pierwsze testy:tak:

Justyna oo swojska kiełbaska mniam:-)

Iwonka noo i wuzteke tez bym zjadła:-)

Ala Emilka super,ze spotkanie udane:-)

Madzienka zdróweczka!
Mozesz jeszcze raz wkleić link z indtr. jak robi się te bombeczki?

Eliza fajnie,ze dzionek miło minął:-)

ja wpadłam w wir upinania i mam 4 kolejne;-)pochwale się a co:zawstydzona/y:

IMG_9171.jpg

Ludu :nerd: , bardzie niezdecydowanego dziecka nie widziałam:no: - wymęczył do 10-ej matkę, potem spokój a teraz sporadyczne skurcze.:baffled:

podziwiam Ciebie, ja chyba tak długo nie pozwoliłabym przenosić ciąży...
niby wszyscy mówią że może być w tą albo w tą ale....
masz jakąs koleną wizytę ustaloną czy czekasz az samo się zacznie...a jak sie nie zacznie to kiedy....

Madzienka super są bombeczki ala karczoch:-) a bombeczki filcowe też zrobisz?

Filcowych jeszcze nie....

Sunday cięzka niedziela za Tobą....
a instrukcję proszę Bombka wstążkowa

Elza pewnie że nie mam nic przeciw, bo to nie mój pomysł tylko tez ściągnięty:-pudanego upinania...

witam niedzielnie

u nas weekend upłynął pod znakiem piecznia, wczoraj robiliśmy z Mikim ciasteczka a dziś rogaliki z czekoladą:tak:
madzienka śliczne ozdoby robisz:tak:
maltanka jak się czujesz??? choroba odpuściła???
marta a jak u ciebie?? sytuacja się rozwija????
super że spacerki się dziś udały, pogoda w sumie ładną tylko ten wiatr.... no ale nam to też nie przeszkodziło i pobiegaliśmy trochę po podwórzu:tak:
anaconda super list:tak: przynajniej Maja ma konkretne życzenia, Kola chce wszystkie zabawki:dry:
karlita co u was???

ja poleguje ile się da... ale przy Mikim to w sumie mało się da:-D:-D
a jutro do pracy... trzeba nabrać sił....

reklama
Witam,
dzieciaki śpią:-)my dziś spędziliśmy dzień u rodziców:tak:i po raz pierwszy zostawiliśmy Stasia rodzicom,a sami poszliśmy na msze (Marta chrzcili jakiegoś Rafałka i zastanawiałam się,czy ty już po;-))...Staś nieco popałakał a potem ululany usnął:tak::-)
Misia z cekin....
extra pomysł,super wygląda:tak:
Witam się i ja po weekendowej nieobecności. U nas bardzo pracowicie, w piątek wzięłam się za generalne porządki i nie miałam już czasu ani sił na internet zaglądać. Mieszkano wysprzątane, poprane, poprasowane, ugotowane, napieczone:-D Justynka tak mnie zmotywowała, że wczoraj wuzetkę zrobiłam:-) A wieczorem jeszcze znajomi nas odwiedzili, to przynajmniej przygotowana byłam:tak: My już po mszy, zaraz będziemy zupkę zajadać. Marz widziałam Cię z rodzinką w kościele:tak:
ale z Ciebie pracuś:tak:

Witajcie świątecznie....my dzisiaj byliśmy na spacerku, odwiedziliśmy tez dworzec i pociągi a później obiadek u mamy....
i jakoś dzień zleciał teraz mam w planach poleżeć...bo coś mi jedna dziurkę podetkało:sorry2:

Marzenka mam taki plan...ale najpierw spełnię marzenie Julci....chce czerwoną i fioletowa dla siebie mieć...czerwona już ma ale jeszcze P potnie mi fioletową tasiemkę i będę upinała....;-)
ojej,inhaluj się i wymocz nóżki:tak:ja też chcę fioletową dla Natalki;-)
hejka my dzisiaj korzystając z wolnego dnia i cudnej pogody wybraliśmy się na spacer nad zalew....widzieliśmy nawet ułana na koniu:-D:-D:-D śmieliśmy się że zabłądził wracając z wojny....:-D:-D:-D
:-Dto ułańsko święto spędzaliście;-)
Ludu :nerd: , bardzie niezdecydowanego dziecka nie widziałam:no: - wymęczył do 10-ej matkę, potem spokój a teraz sporadyczne skurcze.:baffled:
:szok:podziwiam,że nie męczysz gina o przyśpieszenie:sorry2:
pralka przetestowana jak na razie jest ok
mozna skaracac dl prania to fajna obcja
misia jak katar minął??
justyna Asia jutro do przedszkola maszeruje bo babcia zwarjuje z nia 2 tydz, zdrowa juz jest
super,że pralka się sprawdza:tak:
hmmm...katar u dzieci jakby mniejszy,ale Natalka jeszcze kaszle,więc jakos nie widzę przedszkola...no ale zobaczymy,co jutro powie pani dr:tak:a mój,niestety bez zmian:dry:
Witam, my już praktycznie po weekendzie;-).
Sobota u nas zabiegana ale miło spędzona. Rano jeździłam z babcia do okulisty do Urszulina(matko jaki tam konował pracuje:szok:dziwię się że babcia tam jeździ:no:), a później pojechaliśmy na wieś do siostry i odwiedziliśmy również pradziadków Michałka a tam świnio bicie, tak że zamrażarka zapełniona świerzynką, a w następny weekend będzie już kiełbaska:tak:.
to skorzytaliście na wyjeździe;-)
no a jutro odnowa Polska Ludowa do roboty, a coś czuję, że ciężki dzień może być, oj z chęcią bym posiedziała w domu:sorry2:
no tak to jest....jak siedzi się w domu to chce się do pracy,a jak pracuje to marzy się o wolnym;-)
ja wpadłam w wir upinania i mam 4 kolejne;-)pochwale się a co:zawstydzona/y:

Zobacz załącznik 514542
cudowne:tak:
witam niedzielnie

u nas weekend upłynął pod znakiem piecznia, wczoraj robiliśmy z Mikim ciasteczka a dziś rogaliki z czekoladą:tak:

ja poleguje ile się da... ale przy Mikim to w sumie mało się da:-D:-D
a jutro do pracy... trzeba nabrać sił....
ale musiało u Was pięknie pachnieć:tak:odpoczywaj,odpoczywaj:tak:

Do góry