reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam,
M właśnie odwozi Natalkę do babci,Staś śpi,więc korzystam z chwili wolnego:tak:bo zaraz potem zmykamy na zakupy do Olimpu;-)
Marta no coż za debile...:wściekła/y:mam nadzieję,że ich złapią:tak:no i trzymam kciuki za Rafałka by zdecydował się na tę fajną datę urodzin;-)
madzienka na co idziecie do kina?udanego seansu:tak:
anaconda powodzenia w pisaniu listu:tak:oby nie był zbyt kosztowny dla Mikołaja;-)

reklama
B spi M czeka na nalesniki ktore sie zaczynaja robic....chwiowo jestesmy sami a pozniej na jakis krociutki spacerek chyba wyjdziemy raz ze ladna pogoda dwa ze B prawie tydzien na powietrzu nie byl a to mam nadzieje ze mu nie zaszkodzi:baffled:

Madzienka gratki dla J i milego dnia....
Anaconda no ciekawa jestem jakie jest marzenie M w tym roku;-)
Misia milych zakupow i zdrowka dla dzieciakow...bardzo pomyslowa jest N:-)
Marta brak slow na takich baranow....oby akcja sie dzisiaj rozkrecila juz pomajac ta date:baffled:
Sunday wypoczywaj i nie mysl ze to tylko dwa dni:-)

hejka ale dzisiaj piękne słoneczko mnie obudziło....od razu w innym lepszym nastroju człowiek się budzi....u mnie już mieszkanko posprzątane, spacerek rowerkowy zaliczony chociaż jest taki zimny nieprzyjemny wiatr....teraz zajadamy placki ziemniaczane....taka mnie naszła na nie ochota...

marzenka wiesz generalnie moje dziecko ma tak mały katalog imaginext i wszystko z niego chciałby....;-);-):tak::tak::tak:
antuanet no właśnie widziałam gazetkę real-a i widziałam tam te remizy...muszę się wybrać żeby nie wykupili ;-);-) a ten wóz strażacki też fajnie wygląda...
a gdzie otwierali H&M???? i czemu było wesoło????
madzienka gratuluje Julci miejsca na podium.....zdolna dziewczyna...
dzięki za linka na fb....ja szukałam na ich stronie a nie na malowaniu rączkami....
sunday ja też zdecydowanie jestem nie zadowolona że tylko 2 dni wolnego to takie niesprawiedliwe....:-:)-:)-:)-D:-D:-D
misia grunt to mieć pomysł na zabawę....super że Natalka taka pomysłowa....zdróweczka podsyłam, niech już ten katarek wam odpuści
udanych zakupów w Olimpie
anaconda na razie u Czarka w grupie jest tylko jedna osoba....przynajmniej o tylu wie pani....ale wczoraj była tylko 15 dzieci więc nie wiadomo co zresztą

Witajcie wekendowo. My po szybkich ,ale męczących zakupach w Biedronce. Jutro jeden dzień święta a ludzi jakby jakis kataklizm miał nadejść. :baffled:
Teraz zajadamy pomidorówkę, rybka rozmraża się więc będzie na drugie. :tak:

Marta matko ale ludzie!!!!! Współczuje szczególnie teraz!!!

anaconda na tygodniu wstaje ok 5,30.:baffled:
Co Majeczka wymarzyła sobie w tym roku od Mikołaja? Mój to chyba nie ma jakiegoś skonkretyzowanego pomysłu...:baffled:

Madzienka na co idziecie???

Ala byliśmy dzisiaj w Twoich okolicach, tzn na Diamentowej, miałam dzownić gdzie pracujesz dokładnie,ale telefon zostawiłam w domu :zawstydzona/y:
Byliśmy na "szarpaniach" na diagnostyce i już wiemy co to....w końcu!!!

misiia udanych zakupow, uzboj się w cierpliwość:tak:

marz smacznych naleśników! :-)

Eliza placki?Mniam!!!!!! ojj ale smaka narobiłaś!!!:-)

Witajcie

Nie nadrabiam, przeleciałam tylko ze 3 ostatnie strony
od środy rozłożyło mnie na dobre, mam anginę, dostałam antybiotyk, gardło bolało jak ch..
:wściekła/y:gorączka, dzisiaj już jest lepiej to odgruzowałam mieszkanie po trzydniowych żądach P:szok:i wcale mi się nie chce iśc do pracy w poniedziałek, powinnam siedzieć do piątku w domu, no ale jak mus to mus,:sorry2:

w poniedziałek jeszcze odwiedziliśmy po pracy Leroya i szykowali juz świąteczne wystawy:-) aj czas Ikee odwiedzić :tak:

justyna, aluśka, marzenka, madzienka, sunday, antuanet
dziękuję w imieniu P za życzenia

Witam wieczorowa pora dzieciaki spia P wybyl ze "stzelba" do brata do garazu ja pomylam podlogi i zasiadlam przed TV....ja bylam dzisiaj w Tesco bo cala chemia mi sie skonczyla i w Lidlu ale pusciutko bylo po 16:-)

Maltanka oj to Cie dopadlo zdrowka zycze a H sie trzyma????
Madzienka jak seans...pytalam o TV pojechal do naprawy nie wiem co mu jest mamy TV od brata;-)
Aluska milego wieczoru u Emilii....
Elza ja nawet nie chce tej gazetki Imaginext bo az sie boje myslec jak by mnie meczyl:-D
Anaconda jak list napisany???

Milego wieczoru zycze....

Witajcie...w końcu i ja dotarłam...wypad do kina bardzo udany i nawet nie wiem kiedy te 2,5 godziny mi tak zleciało..
byliśmy na skyfall - może fanką Bonda nie jestem, ale moim zdaniem film fajny:tak::tak:a muzyka super
później jeszcze małe zakupki w plazie i pól dnia zleciało...a jak pięknie są ubrane choinki a AlmiDecor, z reszta w Home&You tez już świątecznie....

z resztą u mnie tez powoli zbliżają się święta, oto moje tegoroczne dzieła...a to dopiero początek:-p

IMG_9144.jpg

Marzenka spokojnego wieczorku....wiesz że zmienili regulamin i cennik parkingu i po 3 godzinach darmowych w Cinema następna liczy się od pierwszej a nie tak jak dotychczas od 4..
a jak Bartuś czuje się??

Aluska, Emilka
udanego spotkania...

Anaconda jak minął dzionek??list napisany??

Sunday super że udało się znaleźć problem w autku...

Maltanka zdróweczka

Misia jak udały się zakupy w Olimpie??

Elza mi tez narobiłaś ochoty na placki ziemniaczane....

Marta trzymasz się czy ruszyło się cokolwiek???

tyle zapamiętałam...
miłego wieczorku wszystkim życzę!!!!

Madzienka fajny dzionek za Wami;-)bombeczki superowe!!!!!
No wkoncu pomysleli o tym nie ukrywam ze za przekroczenie 3godzin o 5min musialam placic jak za czwarta to w sumie troche mnie to wkurzalo:baffled:
B ok mam nadzieje ze tak jak go oceniam tak i jest:confused:

reklama
Zaglądam na chwilkę, my jeszcze nie śpimy ale za to zapewne rano nie będzie pobudek :-D:-D;-);-)
List już narysowany, zaklejony w kopercie czeka aż jutro wrzucimy go do skrzynki pocztowej :tak::tak: i tak jak myślałam ma być jeden z kucyków :szok::szok: Mikołaj ma doi wyboru ;-);-)
Maltanka dużo zdrówka życzę, a chodziłaś taka chora do pracy czy byłaś na zwolnieniu?
Marz to dzisiaj wieczorkiem sama urzędujesz ;-):-D:-D
Madzienka bardzo ładne bombeczki, Mai też się podobają :tak::tak:
Sunday to dobrze że wiecie co stuka, najgorzej to jak coś jest nie tak a nie wiadomo co :sorry2::sorry2: u mnie tak ostatnio było :cool::cool:
Aluśka, Emilka miłego wspólnego wieczorku :tak::tak:
A oto Mai rysunek do Mikołaja :tak::tak:

Załączniki

• DSCF8148.jpg
    DSCF8148.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnia edycja:
Do góry