reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam ponownie:tak:
dzieci śpią:szok:całkiem nieźle patrząc na ostatnie dni:-D
zakupy udane:tak:mamy dwie kurtki na zimę...i zarówno na moją jak i na M było 25% zniżki;-)no a Stas na zakupach to rewelka:tak::-):-)wyspał się przed zakupami,najdał i cały czas sobie leżał w wózeczku i się rozglądał...cichutko nawet nie kwęknął:tak:zdążyliśy wiec jeszcze odwiedzić Solidarność i kupić żarówki w Leroyu:-D:-)

Ja dzisiaj mam w planach wizytę u Emilki...:cool:
jak wizyta?
B spi M czeka na nalesniki ktore sie zaczynaja robic....chwiowo jestesmy sami a pozniej na jakis krociutki spacerek chyba wyjdziemy raz ze ladna pogoda dwa ze B prawie tydzien na powietrzu nie byl a to mam nadzieje ze mu nie zaszkodzi:baffled:
byliście na spacerku?
anaconda na razie u Czarka w grupie jest tylko jedna osoba....przynajmniej o tylu wie pani....ale wczoraj była tylko 15 dzieci więc nie wiadomo co zresztą
trzymam kciuki,by na tej jednej osobie się skończyło:tak:
misiia udanych zakupow, uzboj się w cierpliwość:tak:
dzięki:tak:dziwiłam się,czemu tyle ludu w sklepach,dopiero po powrocie skojarzyłam,ze jutro święto:-Dale co to za święto w niedzielę:baffled:
Witajcie

Nie nadrabiam, przeleciałam tylko ze 3 ostatnie strony
od środy rozłożyło mnie na dobre, mam anginę, dostałam antybiotyk, gardło bolało jak ch..
:wściekła/y:gorączka, dzisiaj już jest lepiej to odgruzowałam mieszkanie po trzydniowych żądach P:szok:i wcale mi się nie chce iśc do pracy w poniedziałek, powinnam siedzieć do piątku w domu, no ale jak mus to mus,
ojej:szok:dużo zdrówka:tak:
Witajcie...w końcu i ja dotarłam...wypad do kina bardzo udany i nawet nie wiem kiedy te 2,5 godziny mi tak zleciało..

z resztą u mnie tez powoli zbliżają się święta, oto moje tegoroczne dzieła...a to dopiero początek:-p

Zobacz załącznik 514355
super,że wypad do kina udany:tak:bombeczki śliczne:tak:a ta w paski to jak robiona?:confused:

Marta jak się trzymasz?

reklama
Witajcie niedzielnie...

maltanka zdróweczka!!!Oby Hubercik się uchował w zdrowiu!

misia super ze zakupy udane :-)

marz jak minął wieczorek?

Madzienka jakie piękne bombki!!!!!!! Ja jedna zamawiam :tak::tak::tak::tak:

Marta trzymamy kciuki!!!

anaconda wow jaki piękny list! Maja ślicznie rysuje :tak:

Witajcie
My dopiero wstałyśmy ale to było do przewidzenia :tak::tak::tak:
Planów na dzisiejszy dzień brak bo wszystko dzisiaj pozamykane :sorry2::sorry2: chyba jedynie jakiś poobiedni spacerek sobie wymyślimy :confused::confused::confused:
Marta no to obyś już dzisiaj wreszcie urodziła :tak::tak::tak:

maltanka ładnie Cię rozłożyło....zdrówka życzę
madzienka tak jak się spodziewałam bombki czadowe...ta z cekinów dość ciekawa czym je przypinałaś jakimiś ozdobnymi szpilkami???? czy jak....????
marta wedle życzenia kciuki puściłam ...teraz szybko się "rozpakuj"
anaconda nie ma to tamto....Mikołaj musi przynieść Mai kucyka pony i to takiego wypasionego....po takim cudnym liście...KONIECZNIE..
misia super że zakupy udane....a Staś taki grzeczniutki na zakupach jak mało który facet:-D:-D:-D nawet nie kwęknął :-D:-D:-D

udanej świątecznej niedzieli....

Witam się i ja po weekendowej nieobecności. U nas bardzo pracowicie, w piątek wzięłam się za generalne porządki i nie miałam już czasu ani sił na internet zaglądać. Mieszkano wysprzątane, poprane, poprasowane, ugotowane, napieczone:-D Justynka tak mnie zmotywowała, że wczoraj wuzetkę zrobiłam:-) A wieczorem jeszcze znajomi nas odwiedzili, to przynajmniej przygotowana byłam:tak: My już po mszy, zaraz będziemy zupkę zajadać. Marz widziałam Cię z rodzinką w kościele:tak:

Madzienka
śliczne te Twoje bombeczki są, chciałabym mieć takie zdoloności, żeby coś takiego stworzyć:tak: i gratulacje dla Juli;-) a imię bardzo ładne, też mówiłam, że jak będzie u nas córeczka to będzie Lenka:-)

Anaconda list do Mikołaja pierwsza klasa, teraz mikołaj musi się postarać:-)

Sunday i co w końcu w samochodzie padło? droga część?

Gon1a super, że praleczka jest..przetestowana już? a przedłużona gwarancja czy przy sprzęcie rtv pakiet nnw to świetna sprawa:tak:

Marta szybkiego rozwiązania:tak:

Justynka korzystając z wolnego piątku spędziłam go bardzo pracowicie sprzątając i gotując:tak: napisałam maila do tej Pani z basenu, czekam na odpowiedź, może uda nam się zapisać-kiedy Wy chodzicie?

Nadrabiałam chyba z 6 stron od czwartku i tyle zapamiętałam, wybaczcie, jak kogoś pominęłam:sorry2:

Rodzinnego świętowania;-)

Witam sie niedzielnie....niech juz taka pogoda pozostanie:-)

My juz po kosciele i obiadku....B spi M sie bawi a ja racze sie kawka i ciasteczkiem.....po drzemce B wbywamy na spacerek co jak co ale taka pogde trzeba wykorzystac....

Madzienka Ty na choinke porob sobie fioletowe bomki...
Sunday wieczorek spokojny M wrocl po polnocy i zaraz dzieciaki soe pobudzily:baffled:
Misia brawa dla S za zakupy.....
Anaconda wow jak M ladnie maluje...milego spacerku....
Marta kciuki puszczone czekamy na wiesci....
Iwonka o matko co za power...o to bylo na co popatrzec jeden lata drugi marudzi;-)

P czeka w kolejce do lapka wiec ide sie polozyc....

Ostatnia edycja:
witam...wpadam szybciorem puki dziewczynki zajęte;-)

Spotkanka z Emilką było bardzo udane:cool2:

Madzienka śliczne dzieła poczyniłaś;-):-)
Anaconda bardzo ładnie narysowała maja koniki:-)
Marta trzymam kciuki:cool2:

Zmykam bo już głównodowodzący krzywo patrzy;-)

reklama
Witajcie świątecznie....my dzisiaj byliśmy na spacerku, odwiedziliśmy tez dworzec i pociągi a później obiadek u mamy....
i jakoś dzień zleciał teraz mam w planach poleżeć...bo coś mi jedna dziurkę podetkało:sorry2:

Elza pojedyncze cekiny przypinane zwykłymi szpilkami....

Marzenka mam taki plan...ale najpierw spełnię marzenie Julci....chce czerwoną i fioletowa dla siebie mieć...czerwona już ma ale jeszcze P potnie mi fioletową tasiemkę i będę upinała....;-)
jeszcze trochę i odkupie od Karlity bombki:-p

Anaconda, Marzenka jak udały się spacerki??

Iwonka zazdroszczę powera...a do bombek nie trzeba mieć jakiś zdolności, to jest naprawdę łatwe i po kilku jest taka wprawa ze upięcie jednej zajmuje góra 40 minut:tak:

Aluska super ze spotkanie udane...a Emilka dlaczego do nas nie zagląda...

Marta hop hop...ma ktoś jakieś wieści??

Do góry