Witam ponownie
dzieci śpiącałkiem nieźle patrząc na ostatnie dni
zakupy udanemamy dwie kurtki na zimę...i zarówno na moją jak i na M było 25% zniżki;-)no a Stas na zakupach to rewelka:-):-)wyspał się przed zakupami,najdał i cały czas sobie leżał w wózeczku i się rozglądał...cichutko nawet nie kwęknąłzdążyliśy wiec jeszcze odwiedzić Solidarność i kupić żarówki w Leroyu:-)
Marta jak się trzymasz?
dzieci śpiącałkiem nieźle patrząc na ostatnie dni
zakupy udanemamy dwie kurtki na zimę...i zarówno na moją jak i na M było 25% zniżki;-)no a Stas na zakupach to rewelka:-):-)wyspał się przed zakupami,najdał i cały czas sobie leżał w wózeczku i się rozglądał...cichutko nawet nie kwęknąłzdążyliśy wiec jeszcze odwiedzić Solidarność i kupić żarówki w Leroyu:-)
jak wizyta?Ja dzisiaj mam w planach wizytę u Emilki...
byliście na spacerku?B spi M czeka na nalesniki ktore sie zaczynaja robic....chwiowo jestesmy sami a pozniej na jakis krociutki spacerek chyba wyjdziemy raz ze ladna pogoda dwa ze B prawie tydzien na powietrzu nie byl a to mam nadzieje ze mu nie zaszkodzi
trzymam kciuki,by na tej jednej osobie się skończyłoanaconda na razie u Czarka w grupie jest tylko jedna osoba....przynajmniej o tylu wie pani....ale wczoraj była tylko 15 dzieci więc nie wiadomo co zresztą
dziękidziwiłam się,czemu tyle ludu w sklepach,dopiero po powrocie skojarzyłam,ze jutro świętoale co to za święto w niedzielęmisiia udanych zakupow, uzboj się w cierpliwość
ojejdużo zdrówkaWitajcie
Nie nadrabiam, przeleciałam tylko ze 3 ostatnie strony
od środy rozłożyło mnie na dobre, mam anginę, dostałam antybiotyk, gardło bolało jak ch..gorączka, dzisiaj już jest lepiej to odgruzowałam mieszkanie po trzydniowych żądach Pi wcale mi się nie chce iśc do pracy w poniedziałek, powinnam siedzieć do piątku w domu, no ale jak mus to mus,
super,że wypad do kina udanybombeczki ślicznea ta w paski to jak robiona?Witajcie...w końcu i ja dotarłam...wypad do kina bardzo udany i nawet nie wiem kiedy te 2,5 godziny mi tak zleciało..
z resztą u mnie tez powoli zbliżają się święta, oto moje tegoroczne dzieła...a to dopiero początek
Zobacz załącznik 514355
Marta jak się trzymasz?