reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witam,
Staś dziś mnie wykończy...dopiero usnął:wściekła/y:dzieci katar wciąż mają,leki biorą...łobuzują a ja już mam dość siedzenia w domu:angry:
Marta Rafałek się bawi w kotka i myszkę?:-Djak palec:sorry:
Justyna kuszący ten piernik...chyba jutro kupię składniki;-)
Elza współczuję atmosfery w pracy:no:no i oby Czarek się uchował:tak:
madzienka extra pracę wykonałyście:tak:jakie ozdoby będziesz robiła?

mirosia jak wizyta u pediatry?
karlita zdrówka dla dzieci:tak:pochwal się wykonanymi pracami:tak:
aluska a co fajnego macie na ekspozycji?no wredny,że nie dał wolnego:crazy:
Gon1a powodzenia w szukaniu pralki:tak:my mamy Whirpoola...do tej pory bez zarzutu...a dziś:wściekła/y:kontrolka serwis się zaświeciła:szok:ale z instrukcją dało póki co radę...uffff:tak:
normatywna brawa dla Natalki za apetyt;-)a jeszcze większe za szczepienie:tak:

Marta dobra jestes jeszcze drozdzoweczki pieczesz;-)trzymam kciuki za rozwoj akci moze jeszcze nic straconego z ta fajna data:-)
Madzienka a co to P taka niespodzianke Wam robi??????fajnie Wam ta praca wyszla:-)
Elza ale dajesz go do przedszkola??????
Mirosia jak u learza?????
Karlita zdrowka zrobkapiel w majernku fana inhalacje robi:-)
Anaconda nie chce placic tylko za trzymanie miejsca:zawstydzona/y:ta pogoda mnie skutecznie zniecheca boje sie chorob u dzieci:sorry:trzmam kciuki aby zly czas szybko minal z chorobami i z dolkami....
Misia jeszcze pogoda za oknem taka dolujaca......
Gon1a ja mam INDESIT....
Aluska to juz jest Cham....zeby nie dac dnia wolnego:no:

My po 21 pozegnalismy kolezanke z ploteczek wiec dziecikai poszly sac ok 22:zawstydzona/y:chociaz B mnie dzisiaj zaskoczyl jak bylam na zakupach ponac poszedl do lozka polozyl sie i zasnal szkod tylo ze byla to 18:-)a tak wogole to rano zaszalelismy i pospalismy do 11:rolleyes2:ale nie moge tego powtorzyc bo B rozreguluje:-)

Znowu mi sie chce spac wiec spadam.....

Ostatnia edycja:

ancodna
kim bedzie Maja?? u nas juz po przedstawieniu był i kot w butach i krasnaludki, kapciuszek, ksiaze izła macocha:-D
elza mi tez sie podoba własnie niebieski:-D a tak miałam sie zapytac Ciebie skad Twoj maz zna mojego brata (pamietasz jak byłas u mnie po kotka) pytał sie ostatnio mnie czy juz wiem, bo mi powiedzial ze go zna a skad to nie wiedział:-D
marta oj chyba juz niedługo Rafałek przywita nas na tym swiecie
wlasnie bosh ma dobre opinie i moja siostra ma tez z 10 lat sa drozsze ale wole dodac 200-300 zl i miec porzadna a u mnie duzo sie pierze z dzieci
mirosia jak mała??
widzieliscie ze przenosza warsztaty kultutr tylko nie wiem gdzie:baffled:
justyna smakowity ten sernik a ja nie pieke ostatnio bo zrobilam szrlotke (dostałam od tesciowej jablka w sloiku strasznie słodkie) to stała i stała pewneio dlatego ze taka słodka była:nerd:
aluska co tam masz fajnego ja mam w planie nowy wypoczynekbo juz od jakiegos czasu wersalka nam sie nie składa mechanizm nawalił i chce kupic nowa ale kiedy??? najpierw pralka:crazy:

dzis pogoda paskudna wypilam kawke i nic.. do tego wszystko mnie boli jakbym miała miec okres ale do neigo to jeszcze troche i nastroj do d.....
o własnie testuje nowy program do liczenia dni plodnych na androida nazywa sie OvuView

Witam sie porannie.....B dosypia udalo mi sie mu zrobic inhalacje...M w przedszkolu a ja delektuje sie cisza i jeszcze chwilke poleze:-ppogoda bleeeee......

Madzienka jedziesz dzisiaj po sniegowce????zerknij na zielono szare.....
Marta jak nocka????
Gon1a masz racje lepiej dolozyc i miec cos dobrego.....zycze udanego zakupu....

Witam z rana :-):-):-)
No przecież dzisiaj już nie miało padać :crazy::crazy::crazy: ta pogoda mnie dobija :crazy::crazy:
Sunday, Gon1a Maja będzie żółtą kredką i ma być ubrana cała na żółto :tak::tak::tak:
Sunday super że pogaduszki z Justynką udane :tak::tak:
Gon1a czasem dołożenie kilku stów więcej wcale nie oznacza że sprzęt będzie długo i dobrze służył ale tego niestety nie przewidzisz :crazy::crazy: i co byłaś z Asią u ortodonty? Bo mi się tak przypomniało :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Madzienka no to Julcia zapewne się ucieszyła jak rano tatusia zobaczyła :tak::tak::tak: śliczny plakat o pieskach Wam wyszedł :tak::tak:
Elza o kurcze ospa u Czarka w przedszkolu panuje :szok::szok: to zabieraj go do domu :-D:-D;-);-) ja Maję szczepiłam w tamtym roku i mam nadzieję że ta wstrętna choroba nas ominie ;-);-):-p:-p
Marta no nie?! Ty się z nami droczysz :-D:-D:-D
Marz nie pozwalam dzisiaj tyle spać :-p:-p;-);-):-D:-D a jak B po antybiotyku? A M trzyma się, chodzi do przedszkola? :confused::confused:
Aluśka wredna baba skoro wolnego nie dała, najgorzej że jesteś tam sama i nie bardzo ma Cię kto zastąpić :-:)-( a co macie fajnego na ekspozycji? :confused::confused:
Misia współczuję siedzenia w domu z chorymi dzieciakami, to jest najgorsze jak chore a szaleją jak zdrowe ;-);-)
Karlita i co dała Gabi dzisiaj pospać :confused::confused:

Anaconda nie nie ide spac poprostu sie lenie poki B spi:-pboje sie pisac aby zaraz nie wygadac ale B postawilo na nogi calkiem niezle juz nie wspomne ze lobuzuje na calego ma takie chwilami diabelki w oczach ze mojego malutkego synia nie poznaje:-D:-Da M dziekuje trzyma sie chodzi do przedszkola.....i oby tak zostalo;-)Ty sie modl o pogode w przyszlym tygodnu bo to Twoj dyzur z M????????:-)Inne dzieciaki beda innymi redeczkami???fajnie bezie musialo to wygladc takie zywe kredeczki:happy:

Marz może M po niedzieli zrobi sobie wagary :-D:-D:-D;-);-);-):-p:-p nawet nie chcę o tym myśleć co mnie czeka :-D:-D:-D
A co do występu to tak będą też inne kredeczki :tak::tak:
A B chodzi już sam? :confused::confused:

reklama
Do góry