reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Witam i ja:-). Skorzystaliśmy że mamy tylko 1 dziecko pod opieką i na spokojne zakupy do Lidla poszliśmy. Obejrzymy Bosacką i po ferajnę pojedziemy.
Marz, jak nocka, lepiej z B?
Marz, jak nocka, lepiej z B?
maltanka
Fanka BB :)
karlita odpisałam P odpisał;-)
madzienka odwoziliśmy niestety już:-( ale może niedługo się spotkamy i tu będę miała sprawę do ciebie;-)
gon1a i jak udało się zabrać czapkę
Witajcie
Wczoraj zwiedzaliśmy stare miasto i kolację zjedliśmy na mieście restauracja super, zrobiła na mnie wrażenie. Hubert niedługo przyjedzie z babcią,bo jakoś tak cicho w domu.
Rozleniwiłam się nie chce mi się jutro wracać co codzienności znowu
madzienka odwoziliśmy niestety już:-( ale może niedługo się spotkamy i tu będę miała sprawę do ciebie;-)
gon1a i jak udało się zabrać czapkę
Witajcie
Wczoraj zwiedzaliśmy stare miasto i kolację zjedliśmy na mieście restauracja super, zrobiła na mnie wrażenie. Hubert niedługo przyjedzie z babcią,bo jakoś tak cicho w domu.
Rozleniwiłam się nie chce mi się jutro wracać co codzienności znowu
gon1a
Maltanka udało się pani nas pamiętała a czapka czekała na nas, sto lat dla Huberta
U mnie dziś nalot teściowej ostatnio była w maju chyba , Asia ją wyglądała a jak przejechała to zaczęła rozrabiac i niestety ma 38 chyba na dyżur pojedziemy bo jutro nie będzie rano nr a we wt mam szkolenie w stolicy
Mandziula wszystkiego najlepszego
Karlita jakoś za tym filmem nie przepadam
Ostatnio oglądałam 2 części paranormal activity 2 i 3 a potem się bałem po ciemku idąc do łóżka
U mnie dziś nalot teściowej ostatnio była w maju chyba , Asia ją wyglądała a jak przejechała to zaczęła rozrabiac i niestety ma 38 chyba na dyżur pojedziemy bo jutro nie będzie rano nr a we wt mam szkolenie w stolicy
Mandziula wszystkiego najlepszego
Karlita jakoś za tym filmem nie przepadam
Ostatnio oglądałam 2 części paranormal activity 2 i 3 a potem się bałem po ciemku idąc do łóżka
gonia ja też akiś czas temu oglądałam paranormal nudny jak flaki z olejem ale niektóre sceny zapadają w pamięć i tez jak się budziłam nocą to miałam schizy ....
na Zmierzch nie namawiam bo wszystko zależy kto co lubi mi się książka bardzo podobała i film od 2 części tez mi się podoba ;-)
na Zmierzch nie namawiam bo wszystko zależy kto co lubi mi się książka bardzo podobała i film od 2 części tez mi się podoba ;-)
witajcie niedzielnie....u nas zabiegany dzionek ale fajnie spędzony;-)mona lisa skończona zaraz się pochwalimy
niestety moja babcia od wczoraj w szpitalu, wiercili jej w głowie dziurę i odsysali krwiaka, dzisiaj już o niebo lepiej na szczęście...i mam nadzieje że z dnia na dzień będzie jeszcze lepiej....
wczoraj P opił małego Antosia, myślę że mały z 5 razy utopiłby się w tej ilości wódki którą ta brygada wypiła
Sienio udał się wypad do Plazy??
dziękuję u nas wszystko w porządeczku....moim zdaniem oczywiście co powie pani dr okaże się w czwartek....
do mnie???a jaką??
Misia jak Natalcia??
Marzenka a Bartus jak???
Sunday autko w naprawie??mam nadzieję że szybko naprawią i nie poczujecie tego zbytnio w kieszeni....
Gon1a jak Asia??byliście na pogotowiu??zdróweczka...
super że sprzedawca okazał się uczciwy....
Anaconda wróciłaś do nas???jak wizyta w Radomiu???
Mandziula jak weekend??wróciliście???
Mirosia serdecznie wszytskie Was pozdrawia, na razie jest bez laptopa....
i nie wiem co jeszcze miałam napisać
miłego wieczorku.....
aaa i Mona Lisa w wykonaniu Julci
niestety moja babcia od wczoraj w szpitalu, wiercili jej w głowie dziurę i odsysali krwiaka, dzisiaj już o niebo lepiej na szczęście...i mam nadzieje że z dnia na dzień będzie jeszcze lepiej....
wczoraj P opił małego Antosia, myślę że mały z 5 razy utopiłby się w tej ilości wódki którą ta brygada wypiła
Sienio udał się wypad do Plazy??
dziękuję u nas wszystko w porządeczku....moim zdaniem oczywiście co powie pani dr okaże się w czwartek....
do mnie???a jaką??
Misia jak Natalcia??
Marzenka a Bartus jak???
Sunday autko w naprawie??mam nadzieję że szybko naprawią i nie poczujecie tego zbytnio w kieszeni....
Gon1a jak Asia??byliście na pogotowiu??zdróweczka...
super że sprzedawca okazał się uczciwy....
Anaconda wróciłaś do nas???jak wizyta w Radomiu???
Mandziula jak weekend??wróciliście???
Mirosia serdecznie wszytskie Was pozdrawia, na razie jest bez laptopa....
i nie wiem co jeszcze miałam napisać
miłego wieczorku.....
aaa i Mona Lisa w wykonaniu Julci
Ostatnia edycja:
sunday_
Witajcie. My wczoraj praktycznie cały dzien spedziliśmy u rodziców czekając na autko, no i oczywiście zrobil co miał zrobić,ale to nie to się tłucze...koszmar.... i znowu musimy na diagnostykę jechać. Wieczorkiem pojechaliśmy do teściów, Maksio spał w samochodzie to potem cudną scenę zrobił przespaliśmy się i po śniadaniu pojechaliśmy do szwagra na kawkę, a potem przez Puławy i Galerię Zieloną do domu.
Maks niby od czasu do czasu dmuchnie nosem,ale jutro już idzie do przedszkola,ciekawe ile pochodzi...:-(
Madzienka super Obraz zrobiliście! Swoją drogą,ale macie prace zadawane :-)
Zdróweczka dla Babci!
Marta hehe... już jesteś "przeterminowana"?
sienio i jak bylas w Plazie?Ja bylam i akurat trafiłam na alarm pozarowy
gon1a zdróweczka dla Was!
marz i dla Bartusia zdróweczka!
fogia tulam Cie mocno Kochana!!!!
PS. Ślicznie wyglądasz!!!!
Maks niby od czasu do czasu dmuchnie nosem,ale jutro już idzie do przedszkola,ciekawe ile pochodzi...:-(
Madzienka super Obraz zrobiliście! Swoją drogą,ale macie prace zadawane :-)
Zdróweczka dla Babci!
Marta hehe... już jesteś "przeterminowana"?
sienio i jak bylas w Plazie?Ja bylam i akurat trafiłam na alarm pozarowy
gon1a zdróweczka dla Was!
marz i dla Bartusia zdróweczka!
fogia tulam Cie mocno Kochana!!!!
PS. Ślicznie wyglądasz!!!!
witajcie,
podczytuje Was na lapku jak karmie,tylko wtedy nie mam jak odpisac...wiec nie pamietam,co komu mam napisac...wybaczcie...zreszta weny tez brak :-( wczoraj wydawalo sie,ze Natalka lepiej,wiec nawet fryzjera zaliczylysmy ;-) no ale dzis nosek mega zapchany gestym katarem..wrrrrrr...no i do przedszkola jutro znow nie idziemy...temperatura poki co maksymalnie 37,4....Stas jeszcze sie trzyma...musi,bo we wtorek mamy zalegle szczepienie z wrzesnia...
Madzienka extra Mona Lisa!
Staś poki****e
podczytuje Was na lapku jak karmie,tylko wtedy nie mam jak odpisac...wiec nie pamietam,co komu mam napisac...wybaczcie...zreszta weny tez brak :-( wczoraj wydawalo sie,ze Natalka lepiej,wiec nawet fryzjera zaliczylysmy ;-) no ale dzis nosek mega zapchany gestym katarem..wrrrrrr...no i do przedszkola jutro znow nie idziemy...temperatura poki co maksymalnie 37,4....Stas jeszcze sie trzyma...musi,bo we wtorek mamy zalegle szczepienie z wrzesnia...
Madzienka extra Mona Lisa!
Staś poki****e
Ostatnia edycja:
reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Ja tylko z info, do wtorku nie dzwońcie do mnie ani nie piszcie, jakby co się działo dam znać - Olek grał na mojej komórce u dziadków i zostawił w dużym pokoju i nie opłacało nam się z połowy drogi wracać.