reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

ale chłopaki na dole rajcują...ciekawe jak co na to nasza sąsiadka:-D:-D:-D

Gon1a a jest w czwartek LN???

Karlita zarezerwowałaś bilety na 17??bo już jest repertuar:tak::tak:

reklama
no comments :-(
TULAM MOOOOOCNO

karlita zdróweczka....mam nadzieję że teściowej wirus trochę Cię puszcza...

nafaszerowałam się :-)) wczoraj wszystkim co możliwe ;-) dzisiaj się wyspałam i w zasadzie już sie dobrze czuję!!

Karlita zarezerwowałaś bilety na 17??bo już jest repertuar:tak::tak:

SZOK NORMALNIE SZOK wielkie dzięki za czujność!!
zazwyczaj repertuar jest na tydzień przed NOOOOOO
ale zarezerwowałam całkiem niezłe miejsca jeszcze ;-)

KTOŚ JESZCZE CHĘTNY NA KINO ???? ostatnia szansa :-)

Madzienka niech panowie dobrze opija nowego lokatora aby zdrowo sie chowal:-)
M wrocil wrocil juz po drodze do mamusi steskniony dzwonil a w domu to juz dawno tyle sie nie przytulalismy;-)jak telefonik????
Elza i jak C szybko zasnal????
Maltanka ja takich wynalazkow naturalnych do smarowania nie mam a pulmexem juz nie smaruje bo zawsze jak to zrobie to dzieciaki w nocy sie tylko rozgrzewaja za mocno.....i gdzie byl obiadek?????Buziak imieninowy dla H....
do tv sami z serwisu maja przyjechac....
Mandzula Wszystkiego Najlepszego z Okazji Imienin!!!!!
Gon1a co tam graja na LN????
Misia jak N?????

Kurcze B mi zowu zwrocil bedak jak sie polozy to ok 2godz po zasnieciu wszystko mu splywa i zaczyna odkaslywac w rezultace zwraca......:no:

Madzienka szukałam inie znalazłam nic
Marz zdrowia dla B
Kalita a na co idziecie i kiedy?
A moja jeczybula płacze że znów ją ucho boli wrrr...... jak nie jedno to drugie zwarjuje niedługo wrrr

reklama
Witajcie

Dawno nie zaglądałam:zawstydzona/y:
maltanka i jak obiad? podobało Ci sie tam, bo ja jeszcze nie byłam.
mandzienka parking podrożał? huh niedobrze, bo mialam własnie w planie dzis z niego skorzystać :dry: ostatnio z P zapłaciliśmy tam 0,5 gr za prawie godzinę:-) no nic trudno:-p jak sie macie dziewczynki?
misia duzo zdrówka dla Natalki

no i dla wszystkich innyvh chorujących tez

zmykam, bo czas sie szykować

Do góry