reklama
TULAM MOOOOOCNOno comments :-(
karlita zdróweczka....mam nadzieję że teściowej wirus trochę Cię puszcza...
nafaszerowałam się :-)) wczoraj wszystkim co możliwe ;-) dzisiaj się wyspałam i w zasadzie już sie dobrze czuję!!
Karlita zarezerwowałaś bilety na 17??bo już jest repertuar
SZOK NORMALNIE SZOK wielkie dzięki za czujność!!
zazwyczaj repertuar jest na tydzień przed NOOOOOO
ale zarezerwowałam całkiem niezłe miejsca jeszcze ;-)
KTOŚ JESZCZE CHĘTNY NA KINO ???? ostatnia szansa :-)
SZOK NORMALNIE SZOK wielkie dzięki za czujność!!
zazwyczaj repertuar jest na tydzień przed NOOOOOO
to już będzie drugi sok....
a pierwszy za co miałąs mi postawic bo zapomnialam
Madzienka niech panowie dobrze opija nowego lokatora aby zdrowo sie chowal:-)
M wrocil wrocil juz po drodze do mamusi steskniony dzwonil a w domu to juz dawno tyle sie nie przytulalismy;-)jak telefonik????
Elza i jak C szybko zasnal????
Maltanka ja takich wynalazkow naturalnych do smarowania nie mam a pulmexem juz nie smaruje bo zawsze jak to zrobie to dzieciaki w nocy sie tylko rozgrzewaja za mocno.....i gdzie byl obiadek?????Buziak imieninowy dla H....
do tv sami z serwisu maja przyjechac....
Mandzula Wszystkiego Najlepszego z Okazji Imienin!!!!!
Gon1a co tam graja na LN????
Misia jak N?????
Kurcze B mi zowu zwrocil bedak jak sie polozy to ok 2godz po zasnieciu wszystko mu splywa i zaczyna odkaslywac w rezultace zwraca......
M wrocil wrocil juz po drodze do mamusi steskniony dzwonil a w domu to juz dawno tyle sie nie przytulalismy;-)jak telefonik????
Elza i jak C szybko zasnal????
Maltanka ja takich wynalazkow naturalnych do smarowania nie mam a pulmexem juz nie smaruje bo zawsze jak to zrobie to dzieciaki w nocy sie tylko rozgrzewaja za mocno.....i gdzie byl obiadek?????Buziak imieninowy dla H....
do tv sami z serwisu maja przyjechac....
Mandzula Wszystkiego Najlepszego z Okazji Imienin!!!!!
Gon1a co tam graja na LN????
Misia jak N?????
Kurcze B mi zowu zwrocil bedak jak sie polozy to ok 2godz po zasnieciu wszystko mu splywa i zaczyna odkaslywac w rezultace zwraca......
gon1a
Fanka BB :)
Madzienka szukałam inie znalazłam nic
Marz zdrowia dla B
Kalita a na co idziecie i kiedy?
A moja jeczybula płacze że znów ją ucho boli wrrr...... jak nie jedno to drugie zwarjuje niedługo wrrr
Marz zdrowia dla B
Kalita a na co idziecie i kiedy?
A moja jeczybula płacze że znów ją ucho boli wrrr...... jak nie jedno to drugie zwarjuje niedługo wrrr
reklama
Witajcie
Dawno nie zaglądałam
maltanka i jak obiad? podobało Ci sie tam, bo ja jeszcze nie byłam.
mandzienka parking podrożał? huh niedobrze, bo mialam własnie w planie dzis z niego skorzystać ostatnio z P zapłaciliśmy tam 0,5 gr za prawie godzinę:-) no nic trudno jak sie macie dziewczynki?
misia duzo zdrówka dla Natalki
no i dla wszystkich innyvh chorujących tez
zmykam, bo czas sie szykować
Dawno nie zaglądałam
maltanka i jak obiad? podobało Ci sie tam, bo ja jeszcze nie byłam.
mandzienka parking podrożał? huh niedobrze, bo mialam własnie w planie dzis z niego skorzystać ostatnio z P zapłaciliśmy tam 0,5 gr za prawie godzinę:-) no nic trudno jak sie macie dziewczynki?
misia duzo zdrówka dla Natalki
no i dla wszystkich innyvh chorujących tez
zmykam, bo czas sie szykować