reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witam
madzienka tak tam przy rondzie jest hotel, jak była tam sama ziemie to się zastanawiałam co na takim małym skrawku można wybudować a tu proszę hotelik:tak: ojoj syrenka:-) nasza po kąpielach w morzu, jeziorze i basenie potrzebuje pilnej wizyty u fryzjera:-D:-D
misia my tez byliśmy zapisani na Weteranów, ale tam wieczne kolejki dziadków i ciągle trafiałam z Jula do kogoś innego:confused2::confused2: tyle, ze Ty masz tam blisko... obyś nie musiała często odwiedzać przychodni :tak:
fogia trzymamy kciuki, żebyś szybko wyszła ze szpitala:tak:

coś miałam jeszcze pisać, ale zapomniałam:sorry:

Witajcie, ja właśnie wcinam śniadanko Jula w przedszkolu, poszła z siatką kasztanów i garścią liści...ciekawe co będą robić....

a ja wczoraj nasmażyłam kotlecików, naszykuje mizerię, później ziemniaczki i obiad gotowy..

u nas ze zdróweczkiem na szczęście lepiej...krople odblokowują nosek, więc będzie dobrze-mam nadzieję

pogoda super więc robię pranie...później idę na pazurki, na usg - trzymajcie kciuki i wieczorkiem do kina.....

hmmm....w necie na ulotce jest,że można go stosować dopiero od 8 rż:sorry:sama dla dzieci byłabym nimi zainteresowana,ale nie wiem:sorry:

to chyba jakaś nieaktualna ulotka...w naszej napisane od 4 roku życia

zdróweczka dla Ciebie i dzieciaczków....

Madzienka widziałam reklamę tej lalki chyba na Mini Mini:tak:, niezła jest:tak:,

zgadza się...podczas reklam na mini mini powstaje Julci list do Mikołaja:-D:-D
udanego spacerku...

a gdzie nam się zapodziała Madziara? Ona też była ranny ptaszek ;-);-)
Ja mam dzisiaj mężastego w domu więc chyba z drzemki nic nie wyjdzie :-D:-D:-p:-p
Madzienka oj to łap się za portfel jak u Was barbie się zaczynają :-D:-D:-D

Madziarka nie ma kompa bo jej padł...ale już jest coraz bliższa zakupu nowego...pozdrawia Was serdecznie...
mogłaby wieczorkiem z M skorzystać ale Hania ma typowe kolki wieczorne więc nie ma jak....:sorry:

uuuu nie będzie drzemki to w kinie nam zaśniesz:laugh2::laugh2::laugh2:

na razie bez szaleństw...chce tylką ta ale marzy już o tej Celestie, gadajacej po polsku;-)

Madzienka pytałam o wasze kropelki, ale powiedziała lekarka że po 3. roku one są, także nie dla nas:baffled: jak do jutra sie nosek nie odblokuje całkiem, to da nam takie krople robione z dawką antybiotyku, który działa miejscowo.

tak mi się wydawało że pediatra nam to mówiła....zdróweczka dla was...

Ha ha może nie będzie tak źle i nie zasnę :-D:-D:-D
Widziałyście ten domek hello kitty co reklamują i się go samego składa, może bym się z Mają w to pobawiła :confused2::confused2:
A ja już po zakupach w pobliskich sklepach i biorę się za robienie lasagne :tak::tak:
Mirosia super że katarek odpuszcza oby tak dalej :tak::tak::tak: a badania się przydadzą - będziesz spokojniejsza :tak::tak:
Justyna, Normatywna miłego spacerku :tak::tak: pogoda fajna to zapewne długo pospacerujecie :tak::tak:
Marta a z czego masz neta? :confused2::confused2:
Madzienka Wy z kasztanami i liśćmi maszerowałyście do przedszkola a my z warzywami i owocami bo ponoć w Mai grupie mają sałaki robić :tak::tak::-D

I ja zaglądam z late:-)

Mirosia świetnie że jest poprawa u dzieciaczków:tak:kiedy idziecie robić badania? I w którym laboratorium, w tym na Harnasiach?(nie lubię tej babki co tam siedzi, zawsze minę ma kwaśną)

Madzienka trzymam kciuki za USG, z niecierpliwością czekam na wiadomość jakiej płci będzie bobasek:tak:,
Udanego wypadu do kina:tak:

Normatywna i Tobie również życzę udanego wieczornego odstresowania się:happy:wyłącz tele;-)M na pewno sobie poradzi:tak:

Zmykam pralkę rozładować, dzisiaj piorę ile się da, bo jutro znowu nie zaciekawie będzie z pogodą:shocked2:

witam wszystkich znow przegapiałm lady night:-:)-:)-(
miałam wczoraj zajrzec ale po powrocie do domu nie miałam chwuilki dla siebuie MAcius marudny nie wiem co mu jest, w brzuszku burczy, apetetu brak, nie spał cały dzień, jak usnal to sie zrywa z płaczem, utuliłam do jakos po 22 spał na moim brzuchu a potem delikatnei położyłam go obok siebei i jakos do 6 rano przespalismy bez pobudki,
anaconda Asia wszystko co z kitty jest chce i ogólnie z kotami
justyna, normatywna jak spacer po sklepach cos fajnego kupiłuyscie??

ANAKONDA odcycusiowanie ciąg dalszy i ciąg dalszy porażek :zawstydzona/y:Natalka lubi cytrynę dowiedziałam się smarując nią piersi :-p, musztardę też, tłumaczenie nie pomaga... miałam dziś wyjść z koleżanką ale się wyjście posypało ....
Dobrze że pogoda fajna dziś... spacerek z Justynka i Michałkiem udany - dziękujemy-

Anaconda z Asia cwiczyny na razie do literek zapału brak bardziej do wygłupow i łobuzowania, jest okropna teraz
ostatnio przyszła z przedszkola i z progu przywitała bacię "Ty stara krowo" i glupi usmieszek na buzi, ręce opadają ... bedzieny ok stycznia robic badania gotowosci szkolnej, chodzimy do logopedy, ale generalnei nie chce cwiczyc..... nie wiem co bedzie czas pokaże....
elza tak wychwalasz tego swojego dentyste a ja kiedys na solna chodziłąm do b. przystojnego lekarza, niebrzydki i wogole miły itd... ale miał nazwisko paskudne, bo nazywał sie dr Pupek:-D

Witam się, ja dziś latania ciąg dalszy:tak: Rano pojechałam na uczelnię, potem szybko do domu, żeby chłopakom obiad ugotować no i do pracy. także właśnie siadłam:-)

Madzienka trzymam kciuki za USG no i czekamy na płeć:tak:

Justyna, Normatywna super, że spacerek udany

Anaconda no rzeczywiście ranny ptaszek z Ciebie teraz:-) lasagne, mniammm:-)

No nic to lecę trochę popracować:tak:

reklama
Witajcie. Ja juz w domku jestem.Dzisiaj W ma wolne wiec i babcia ma wolne.:tak: Zupe pomidorową mialam z wczoraj wiec juz to mam z glowy. Maksio właśnie się inhaluje. Bidulek, cały czas pyta ile jeszcze...:eek:

Motylla buziak dla Radka na kuku :-)

misia zdroweczka dla Was!!!

anaconda i jak byla drzemka?

mirosia super wiesci od lekarza :-)

Madzienka z P idziecie do kina?Na co?

Justynka Ewa super,ze spacerek udany :-)

Fogia już w domku.Ona ma sie dobrze,ale za to chłopaków ma chorych :-( I jeszcze komp jej padł...

Ostatnia edycja:
Do góry