gon1a
Fanka BB :)
witam sie tylko i uciekam
elza jak w pracy i jak kociak nie nawiał??
elza jak w pracy i jak kociak nie nawiał??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Maltanka, z Ciebie nasza lubelska wróżka;-);-)
Maltanka super że chłopaki zaczęli wakacje...a Ty planujesz jakieś wolne, choć kilka dni???
a jak rozwiążecie jazde autem od września, kto bedzie woził Huberta???
i kiedy na te lody idziemy???po niedzieli dacie radę....
to czekamy już na dobre wieści z porodówkiniech maluszek celuje w urlop tatusia;-)Ja już po wizycie, dobrze że Ola pojechała do mojej mamy, bo trochę się oczekałam, a to dlatego że jedna pani nagle dostała jakiś drgawek i trzeba było szybko się nią zająć. Lekarz zadowolony że dotrwałam aż tyle, główka jest już bardzo nisko, ciśnienie ok, tętno dziecka też w porządku, ruchy dobre, w piątek ktg, a jakbym nie urodziła do przyszłego czwartku, to mam przyjść po skierowanie do szpitala. A Paweł wziął urlop od przyszłego tygodnia i teraz się śmieje że chyba wycelował idealnie
super!!!!A to mój ostatni wypiek:-)
Zobacz załącznik 487016
WIELKIE GRATULACJE!!!!!la princesse Sophie,ślicznie:-)dziewczynka
współczuję,oby szybko udało się naprawićW sobotę padł nam samochód, wczoraj J odebrał go od mechanika a teraz dzwonił do mnie że znowu zgasł na Lipowej i ani drgnie, nosz kur... jak nie urok to sra..ka
swiatełkoWitajcie...za mną dzisiaj trochę melancholijny dzionek...byłam na pogrzebie teściowej mojej siostry ciotecznej...super kobieta...ale ile wychorowała się to aż strach pomyśleć...i powiem Wam szczerze że zawsze na takich uroczystościach dopadają mnie myśli ile to nasze życie jest warte...człowiek goni za pieniądzem, żeby żyło się lepiej a później chwila i nas nie ma...światełko dla Ciebie Małgosiu
[*]
sorki za ten wywód ale chyba musiałam to napisać...
u nas poza tym ok...urlop przedłużyłam o dwa tygodnie, i mam nadzieje ze mnie nie uduszą jak wrócę do pracyw piątek wybieram się ze zwolnieniem to zobaczę jakie są nastroje
to ładny urlopik sobie zrobiłaś;-)
bo Ci wywróżymySunday prawie jak szpieg z krainy deszczowców....
tulaski na ból zębaoby szybko poszło i bezboleśnieJutro idę do dentysty bo mnie cała dolna szczęka boli i jakby napuchnięte dziąsła były - mam blisko i moje klientki;-);-) tam pracują, więc po znajomości może się z bólem wcisnę.
iGIEŁKA, PRZESTAŃ SPAMOWAĆ - ZGŁOSIŁAM DO ADMINISTRACJI
Witajcie,
ja na chwilkę zaglądam tylko zgłosić że wreszcie jestem w domku... wypuścili nas i za dwa tygodni kazali się zgłosić na ktg - no chyba że by mnie coś wcześniej zaniepokoiło to natychmiast do nich ;-) ale nie mam takiego zamiaru bo mój gin pojechał własnie na dwa tyg na urlop... więc wiecie jak to jest na pobytach jak nie ma się prowadzącego obok ;-)
Na dzień dzisiejszy czujemy się nieźle tyle że muszę się jeszcze bardziej oszczedzać ze względu na tątachykardię płodu którą mi w kartę wpisali... dzięki Bogu jeszcze przed wyjściem ona ustąpiła i teraz pulsy małej piszą się całkiem ładnie ;-)
chyba, że 16, albo 17 bo wtedy jestem ja w domu z H
madzienka jak zakupy?