reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Eliza a byłaś z Czarkiem u lekarza?? Ropa nadal wycieka??

Antuanet :szok:o matko!!!! To nie ciekawie:no: Zdrówka podsyłam

Mirosia no dzisiaj taka pogoda że nie żałuję że Michał dzisiaj w domu siedział

Madziara przyjemnego goszczenia się:-)

Madzienka i jak wizyta u lekarza????

Mandziula jak było na pływalni?? Była ratowniczka z czepkami??

Talia Anaconda nawet mi nie mowcie o tescie:no:
Antuanet o matko ale z Ciebie specjalista nie minelas sie z powowlaniem??????:-)zdrowka dla Was i coz Wiki gadalas z pediatra???????moze sie zarazic nic jej nie grozi????
Justyna ale mialas super nianke i jak sie spisal super......
Sunday Justyna super ze udalo sie Wam spotkac i poplotkowac;-)
Motylla buziak dla synia za pol roczku:-)
Karlita gdzie jestes bedziesz dzisiaj poskakac????????
Madziarka ale masz dzsiaj gosci fajny dzionek za Toba ale prosze uwazaj na siebie i odpoczywaj!!!!!!!
Mirosia pij pij pij pij pij sama o tym zapominalam......
Elza obyoklady pomogly ale ciekawe od czego moglo mu sie zrobic:sorry::sorry::sorry:
Mandziula i ciebie cos dopada...wrrrrrrrrrrrra sio sio sio!!!!!!!!!Zrelaksowana po basenia????

Przespalam sie 2h troszke mi odeszlo ale jakos glowa boli......matko co sie ze mna dzieje niech juz przyjdzie na dobre ta wiosna!!!!!!!!!!!!

Lece szykowac B do spania bo dzisiaj lece na Zumbe kto bedzie??????????

witam...poczytalam troszke,ale tak nie dokladnie-sorki...kurcze ale znow mam migrene(juz 2 dzien) a wczoraj wzielam ostatnia tabletke i dzis sie musze meczyc,bo te zwykle przeciwbolowe mi nie pomagaja:(
fryzjer udany-chociaz tyle dobrego dzis...nawet Karola dala ciachnac grzywke,Gosia tez sobie koncowki podciela,bo wiecej dac nie chciala,no bo jak ona w krotkich na komunii bedzie wygladac...hi,hi :-D

widze ze cos chorobowo co u niektorych,jakies szkarlatyny-matko kochana....zdrowka zycze
co niektore biegaja...hi,hi...raz tez sie liczy anacondziu:tak::-)...ja tez za siebie sie bym chciala wziasc,tylko wlasnie zebym te checi miala jeszcze....ehhhhh....narazie slodycze i cukier odrzucilam,chociaz w wekend nie wytrzymalam i ciacho zjadlam:zawstydzona/y:

dobra ja spadam,bo nie dam rady dluzej przy kompie,chyba ze sie z kims na glowy zamienie-ktora chetna?

anaconda o kurczę niezła jesteś, jakbyś mieszkała koło mnie to razem byśmy po osiedlu biegały co nie? pomyśl?:tak::-p

madzienka
masz zapas redsika? to może ja P wykorzystam co w wiadomym celu:-p ps. rogaliki robiłam z marmoladą z róży, może my się wybierzemy do jaskini...

karlita o podsunęłaś mi pomysł zrobię z nutellą rogaliki

marzenka widzę, że kawka by się przydała i pogaduchy nie? mi też?

elza i jak Czarek zeszło trochę to zaczerwienienie, super, że zakupy udane, a jaskinia jest na obywatelskiej :)

mirosia
super, że lepiej się czujesz, a samotne dni będziemy nadrabiać kawkami i spacerkami

talia madziara to HD to zajęcia z angielskiego?

madziara kociokwiku :-D ps. widzę, że gościnny dzień dzisiaj miałaś

antuanet :szok: o matko zdrówka dla was

marzenka i jak po zumbie? lepiej troszkę się czujesz

Heloł

No wiecie co tyle pisać:-p i żadna nie zauważyła, że mnie nie ma pfffff chyba focha zapuszczę:-p a co...

byliśmy dzisiaj u dziadków, bo ja musiałam PUP odwiedzić, matko strata czasu i pieniędzy na paliwo na takie bzdety:wściekła/y: jakie mają do zaproponowania, a stawić się trzeba...i do tego zeszło mi tam 3 godziny:szok:

Hubert dzisiaj nocuje u dziadków,bo p jutro do pracy, a ja muszę na miasto:tak:

zaprowadziłam dzisiaj P samochód do salonu kosmetycznego:-D czyt. na myjnię, ale był zdziwiony jak przyjechałam po niego do pracy czystym samochodem:-D

ale mnie nogi coś bolą, do tego zatoki dokuczają buuu....

Madzieńka jak po wizycie??? co powiedziała lekarka...? aaa wy pewnie jeszcze się też gościcie dzis ;-) dlatego się nie pojawiasz...

Antuanet o matko, coż to się znowu czepiło... była w przedszkolu wcześniej szkarlatyna??? skąd ona ci do głowy przyszła??? obyście szybko sobie z tym poradzili!!!!

Marz dobrze że choć troszkę lepiej się czujesz... to kiedy do tego lekarza masz iśc??

Dziekuję, uważam żeby za dużo nie biegać... już olewam i nie odkurzam i nie sprzątam - oszczędzam się... M. wróci to będzie miał co robić :-D

Mirosia no widzisz, pierwszy raz o czymś takim słyszę... ale może i masz rację bo ja medycyny nie skończyłam... :-D wiesz, zainspirowało mnie i poszperałam i masz rację... zobacz co znalazłam cyt"
Co ciekawe,
ciała ketonowe
mogą także być efektem ogólnego odwodnienia organizmu. Stan taki występuje np. u osób, które cierpią z powodu uporczywych wymiotów, biegunek oraz u mających wysoką gorączkę." czyli u ciebie to od tej gorączki...
;-)

Karlitka co dziś porabiałaś? jak Norbiś???

Mandziula napisałam na gg... proszę zerknij ;-) i jak po basenie? masz więcej sił i chęci czy całkiem tylko o łóżeczku myślisz??

anet niech głowa wreszcie odpuści!!!!

Elza byliście u lekarza? czy sama go próbujesz leczyć? mieliście już kiedyś problemy z siusiakiem?

Justyna a jak twój humorek dziś? poprawił się troszkę?

Dziś Julo przyniósł medal z przedszkola - taki prawdziwy... ponoć dostał za to że był grzeczny i ładnie sprzątał - jutro ma odnieść żeby pani mogła dać kolejnemu grzecznemu dziecku - chyba jakiś nowy sposób motywacji pani wymyśliła ;-) ale jestem dumna że synio był dziś taki grzeczny.... oby tak dalej :-D:tak:

N o i my już po gościnie, fajny dziś dzień był bo dzięki gościom szybko nam zleciał... oby do soboty... :-p
A teraz idziemy się kąpać...

Spokojnych wieczorków Wam życzę!!!

Ostatnia edycja:
Maltanka tak HD to skrót od Helen doron ;-) tego angielskiego dla dzieciaków

Mój M. też by się zdziwił jak bym mu tak samochód wymyła :-D;-) dobra żona z ciebie...;-)

Madziara ale miałaś dzień... spokojnej nocki teraz Ci życze!!!

Zumbowe dziewczyny jak tam było dzisiaj?????

maltanka nie pisałyśmy, bo nas uprzedziłaś,że ciebie nie będzie....:tak::tak::tak:
jaka dobra żona z ciebie :-)

iwona a Ty gdzie jestes?????

Ja jeszcze sama, tzn W w pracy- a raczej na siłowni. Ale myśle że zaraz się pojawi. M śpi już od prawie godzinki, ja zaraz tez sie klade, bo cos mnie w gardle drapie. :-(

Ostatnia edycja:
justynka już jakby mniej tej ropy było po pierwszym moczeniu w rumianku... teraz wieczorem znowu siedział w wannie i rumianku i położyłam mu okład do pieluchy.... zobaczymy jutro.... mam nadzieje że coś to pomoże bo każde oddawanie moczu to jakiś koszmar... tak mi go szkoda bo nie bardzo mogę mu pomóc:-:)-:)-(
antuanet Ty to się masz... niedawno ospa a teraz to jakieś cholerstwo się przypałętało...jeszcze raz podsyłam zdrówka... ciekawe co z Wikusią???może jej nie złapie....
Marzenka nie wiem od czego??? ale wyczytałam że może to być od przyklejonego napletka... wiesz dawno nie miał sciąganej skórki, bo się nie dał dotknąć...
kobieto idź do lekarza bo to nie jest normalne....coś ewidentnie jest nie tak....
maltanka UP to porażka... mnie jak raz wysłali ze skierowaniem do pracy, to myślałam że mnie szlag trafi....masakra
ha ha ha ja też dzisiaj odwiedziłam myjnie, bo jak zobaczyłam co mi ptaki zrobiły z samochodem... to myślałam że dostanę zawału....
madziara nigdy nic takiego się zdarzyło... wszystko było ok.... jak chodziliśmy do chirurga po bilansie 2 latka to z niezstąpionym jąderkiem...ale siusiak był ok...
gratulacje dla synia za medal.... brawo... niech często przynosi takie medale... a pomysł dość ciekawy chyba wykorzystam u siebie....
Moniczka a Ty dzisiaj nie poszłaś na zumbę????

reklama
Do góry