witajcie wieczorową porą...
ja już po zumbie i nawet była znośna liczna osób...
i po wizycie z Julcią u lekarza...tak naprawdę oprócz wody lecącej z noska nic nam nie jest(prawdopodobnie skutek uboczny szczepienia), osłuchowo czysto, gardło czyste i katar mniejszy po kolejnej inhalacji...teraz śpi spokojnie i nawet noskiem oddycha ale że ja mam dar przekonywania to poprosiłam panią pediatrę o opiekę więc mam wolne do piątku....(Marzenka i Madziarka specjalnie dla Was żebyście nie mówiły że mnie nie poznajecie
)
Jula jutro zostaje w domu ale w czwartek może już wróci do przedszkola a ja będę odpoczywała

mam nadzieję że jutro pośpimy dłużej niż do 6
Wszystkiego najlepszego dla dzisiaj świętującego Olka!!!!
Motylla trzymamy kciuki...
Antuanet zdróweczka dla Kubusia, a ta szkarlatyna oprócz wysypki czymś przejawia się....??
rany wracają jakieś choroby z dawnych czasów
Sunday, Justyna super że udało się Wam spotkać...
Marzenka zaczynasz mnie niepokoić tym twoim kiepskim samopoczuciem
...czekam na relację z odebranych wyników...
Madziarka fajny dzionek za Wami...ja na szczęście szybko ulotniłam się na zumbę a teściówkę zostawiłam z Julą....
Madzia widziałam wczoraj ten medal - dostał do Wiktorek z Julka grupy - super pomysł...
Maltanka za każdym razem jak jestem w markecie kupuje czarnego reddsa

my też robiłyśmy z nutella
to co do zobaczenia w czwartek w jaskini??
ale jesteś fajna żonka...;-)
Mandziula jak pluskanie??
Elza trzymam kciuki żeby po nocce było już tylko lepiej...
Iza odezwij sie...jak udał sie wypad weekendowy...pokazuj fotki!!!
ja już po zumbie i nawet była znośna liczna osób...
i po wizycie z Julcią u lekarza...tak naprawdę oprócz wody lecącej z noska nic nam nie jest(prawdopodobnie skutek uboczny szczepienia), osłuchowo czysto, gardło czyste i katar mniejszy po kolejnej inhalacji...teraz śpi spokojnie i nawet noskiem oddycha ale że ja mam dar przekonywania to poprosiłam panią pediatrę o opiekę więc mam wolne do piątku....(Marzenka i Madziarka specjalnie dla Was żebyście nie mówiły że mnie nie poznajecie

Jula jutro zostaje w domu ale w czwartek może już wróci do przedszkola a ja będę odpoczywała

mam nadzieję że jutro pośpimy dłużej niż do 6

Wszystkiego najlepszego dla dzisiaj świętującego Olka!!!!
Motylla trzymamy kciuki...
Antuanet zdróweczka dla Kubusia, a ta szkarlatyna oprócz wysypki czymś przejawia się....??
rany wracają jakieś choroby z dawnych czasów
Sunday, Justyna super że udało się Wam spotkać...
Marzenka zaczynasz mnie niepokoić tym twoim kiepskim samopoczuciem

Madziarka fajny dzionek za Wami...ja na szczęście szybko ulotniłam się na zumbę a teściówkę zostawiłam z Julą....
Madzia widziałam wczoraj ten medal - dostał do Wiktorek z Julka grupy - super pomysł...
Maltanka za każdym razem jak jestem w markecie kupuje czarnego reddsa

my też robiłyśmy z nutella

to co do zobaczenia w czwartek w jaskini??
ale jesteś fajna żonka...;-)
Mandziula jak pluskanie??
Elza trzymam kciuki żeby po nocce było już tylko lepiej...
Iza odezwij sie...jak udał sie wypad weekendowy...pokazuj fotki!!!
Ostatnia edycja: