reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam
wizyta u lekarza zaliczona i wieści nie są dobre:-( bo pani doktor jak zobaczyła moje wyniki stwierdziła że mocz wyszedł źle a morfologia to już po prostu fatalnie:-( oczywiście mam też anemię:baffled: a żeby tego było mało mam coś z serduchem bo znów wyszło niskie ciśnienie a tętno bardzo wysokie jest mało co pikawa nie wyskoczy :baffled:
i jeszcze doszły do tego szmery:baffled:
skierowanie do kardiologa dostałam od razu sie zapisałam jednak najszybsza wizyta dopiero na 8 czerwca ale powiedziała mi w rejestracji pani że jak będę sie jakoś gorzej czuła to mam się do nich na patologię zgłosić i tam sie, mną zajmą:dry:

a jutro mocz mam powtórzyć i jak znowu to NIT wyjdzie pozytywne to już jakieś poważniejsze leki mam dostać bo teraz tylko zestaw witamin z dużą zawartością żelaza kazała brać i sie nie przemęczać i za około tydzień powtórzyć morfologię:dry:

reklama
aluśka bidulka koffana!!!wierze ze wszystko bedzie dobrze!!!Rob wyniki, bierz witaminy i wszytsko co trzeba!trzymam kciuki za wasza dwójkę!

Witam :-):-):-)
W centrum byłam i wróciłam bogatsza o tuniczkę i bluzeczkę z krótkim rękawem i torbę sobie kupiłam taką jakiej szukałam od dawna czyli takiej którą można na ukos przez siebie założyć i mieć ręce wolne :tak::tak::tak:
Senio u nas 2 lata temu też był bunt przy wracaniu z placu zabaw - oj krzyki były niesamowite :-p:-p
Madzienka zdjęcia jak zwykle super :tak::tak::tak: a sala widać że fajna - Majce na pewno by się spodobało :tak::tak::tak:
Aluśka to nie ciekawie z tymi wynikami, ale teraz jak już lekarka wie co i jak to cię będzie obserwować i da to co potrzebne, nie martw się na zapas :tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
anaconda wow super ze zakupy udane, pochwal sie zdobyczami!!!:-) My blismy w PLAZIE ale nic nie kupilismy bo Maksio byl okropny spodobaly mu sie ruchowe schody i koniec!!!Kladl sie na podlodze w sklepie i juz!!!!!!!!!!!!!! A jeszcze na dodatek przy wsiadaniu do samochodu przytrzanelam mu paluszek,matko ile bylo placzu,az mi serce pekalo!!!!!
Marta czekamy czekamy!!!:-)

sundey to i tak długo nie czekałaś, biedny Maksiu, całuski na paluszki...co do MP to dla takich dwu latków więcej atrakcji, brakowało trochę zabawek dla takich maluchów jak te samochodziki czy coś do bujania co mają w Bugi...... parę mankamentów było, ale ogólnie dość pozytywne wrażenie mam,...no i podłoga mogła by być pokryta wykładziną taką dywanową, a nie linoleum:baffled:
anaconda to super, że zakupy udane:-)

aluśka tulam Cię mocno, trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze:tak:

moje jeszcze śþi.....

Ostatnia edycja:
Ja koncze szczawiowa robic,jajka juz ugotowane! Maksio zjadl rizotto. Czekam na Wojtka wraca od dentysty (znowu 70zl poszlo,ale naszczescie juz koniec)stoi w wielkim korku na diamentowej!:-(

sundey to dobrze, że już koniec, ja wydałam na dentystę sporo kasy jak w ciąży leczyłam:baffled:

madzienka, marz PW!!!!

a my spadamy na wieś, mam nadzieję, że jutro deszczu nie będzie bo planujemy wieczorkiem grila, no i brak neta przez tyle dni:sorry2: haha odwyk....

Maltanka dzieki za fotki i miłego pobytu na wsi ja tez planuje grilla ale slyszalam ze pogoda ma byc taka sobie ale mam nadzieje ze sie zmieni.
A co do roweru to przede wszystkim aby byl lekki musi byc aluminiowy a na reszcie sie nie znam ale moj M mial kiedys zaklad rowewrowy tak w okresie sezonu letniego wiec ja wybieram wizualnie a On ocenia :-)
Aluska dbaj o siebie poczatek najwazniejszy i nie nos Amandy, lykaj wszystyko co ci daja i trzymam kciuki
Anaconda super ze lowy sie udaly
Marta pierozki mniam mniam ale narobilas smaka powiedz jeszcze ze z serem to juz wogole..:-D
Sunday caluski w palec dla Maksia....skad ja znam taki bunt w sklepie:no::no::no:

Moi Panowie niedawno wyruszyli rowerem nad Zalew wiec zbieram sie i jade do nich samochodem, ale zoladek mnie boli przechodzi jedynie jak leze. Jak czasami mnie zlapie to na niczym skupic sie nie moge. Ostatnio na spotkaniu z kolezankami z pracy szybciej wyszlam niz weszlam tak mnie pieklo wrrr...a co do pracy chyba jutro ide do Dyrekcji pogadac o powrocie dobrze by bylo sie wczesniej pokazac a najlepszym dniem jest piatek bo kazdy zyje juz weekendem i nastroje o niebo lepsze niz z poczatku tygodnia:-)

PS zmiana planow zostajew domu:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Wpadlam na chwilke,moje dziecko wyprowadza mnie z rownowagi,zrobilam mu kasze a on pluje to ja go na sile sadzam a on mnie zaczal bic!!!:angry::angry::angry:
Ja po ciazy bylam u dentysty a on mowi mi ze tylko kamien trzeba zdjac a tak to mam bardzo zdrowe zeby,byl poteznie zaskoczony!!!:-);-):tak::-D

Do góry