reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

karlita juz zaglosowalam!:-) A gdzie bylas na zakupach???Ja tez musze zaopatrzyc sie w kilka tunik-zeby przykryc brzuszek:baffled:

w opolu lubelskim ;)

i znalazłam idealne kwiatki na balkon ale musze sie najpierw do bankomatu przelecieć ;)

anet ja mam duzo butów bo jak prasowałam w studiu reklamy to jak sie jeździło na spotkania to trzeba bylo mieć buty do każdego stroju ahahahha stare dobre czasy ;)

fornetka mnie do księgowości też nie ciągneło mimo iż jestem po administracji ;) jednak do starej pracy nie wrócę bo to nie jest praca dla mamy ;) a że mąż otworzył firme to po co mamy płacić jakiejś firmie za obsługę skoro ja się mogę przyuczyć ;)

maly fornetek !!!nie wygłupiaj się wyłaż!!!!!!!!!!!!!! wszystkie ciotki tu jak na szpilkach siedza ;)

Madzianka udane zakupy to podstawa :)

sienio nikt nie mówił ze dziecko to sama słodycz ... niestety ...

reklama
Witajcie
sunday_ współczuję nocki, życzę dużo zdrówka dla Maksia. No i udanego "lotu" u gina;-)
anaconda27 życzę udanych zakupów.
karlita super że zakupy udane! a z tymi małymi buntownikami to niezła przeprawa się szykuje, chyba dziewczynki są grzeczniejsze...
anet15 zdrówka dla Karolki. :tak:
fornetka3 ja to chyba bym już tam siedziała na IP i nie wracała do domu, może wkońcu by mnie przyjęli. Podziwiam za wytrwałość i cierpliwość...
sienio a jak tam Jula? A dekoder wyrzuć przez okno;-)
Ja już jedno pranie wywiesiłam, Kubulek śpi więc biorę się za sprzątanie po nim-dzisiaj w ciągu minuty powywalał mi wszystko z dolnych półek:szok: normalnie brak słów.
Miłego dnia.

karlita zapomnialam napisac, ze ten Twoj Delti Cat to naprawde fajny pojazd, ale sama o tym dobrze wiesz :) i Twoj maly kuzyn tez chyba jest tego zdania!!!:tak::tak:
antuanet to Kyubulek wraca do zdrowia skoro tak psoci:-):-)

Na szczescie problem z dekoderem sam sie rozwiazal:-) w styczniu pisalam pismo o rozwiazanie umowy i ona akurat wygasa 16 maja:-):-):-)

Witajcie
madzienka ta Twoja Juleczka to ma szczescie :) Ciagle mama jakies atrakcje zapewnia:tak: Ostatnio tak z P gadalismy, ze dziecko dziieki temu jest lepiej obeznane ze swiatem, pozniej nie boi sie wyzwan, jest otwarte i ma wieksze poczucie wlasnej wartosci. :happy: No a plywaczka masz genialnego:tak::tak:

Ale wam zazdroszcze tego spotnakia w MP:blink::blink:

Dzięki:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Co do spotkania:baffled::baffled::baffled::baffled: miejsce moim zdaniem nie dla takich maluszkow jak Jula...ale dla Mai Anacondy, Julki Sienio czy chłopaków Marty jak najbardziej...pełno dla nich atrakcji....
Jednak Bugi wysoko postawiło próg naszej oceny:tak::tak::tak:jak dla mnie podloga nieprzyjemna bo zimna i sliska dla maluchów...poza tym brudno i troche śmierdzi:blink::blink::blink::blink:
Ale spotkanie oczywiście udane:tak::tak::tak:...jesli chodzi o Kasię i Marzenkę...nie ukrywam spędziłysmy ten czas aktywnie:-p:-p:-p i ja przy wyjściu byłam mokra:-D
Zdjęcia juz zgrałam zaraz pokaże....

My równiez dotarlismy do domu maly zasnal w samochodzie i teraz dalej spi. Pozegnalysmy Madzienke a same z Maltanka pobiegalysmy z serkami za naszymi chlopakami:-Dpo parkingu. Dolanczam sie do opini Madzienki wole Bugi naszczescie wejscie gratis:-)
Senio ja mialam dekoder z CP i moj byl jeszcze dobry pozniej slyszalam ze zaczeli dawac gorsze, ale w sumie dobrze ze masz klopot z glowy:-)
Fornetka sprobuj sie nie denerwowac wiadomo to nie latwe bo pierwszy raz cie to czeka wiec tym samym tak naprawde nie wiesz co cie czeka, ale bedzie dobrze juz jutro moze bedziesz miala swojego synia obok siebie, tego mocno ci zycze mysli pozytywnie a bedzie dobrze.
Anet oby migrena mocno ci nie dokuczala.

Ide troche przygarnac i jakis obiad pomalu przygotowywac.
Kupilismy wczoraj fotelik na rower i tak mi sie zachcialo z nimi jezdzic ze chce pojechac dzisiaj moze po rower. Czy któras z Was ma rower z Dechatlona??
Madzienka czekam na fotki ja mam moze tylko z 5:happy:

anaconda i ja wyjazd do centrum, udał się...:-p
sundey zdrówka dla Maksia, i jak wizyta u gina, długo czekania???
karlita to dobrze, że zakupy udały się... ja jak się wybieram na zakupy ciuchowe to mój P mówi, "najpierw zajrzyj do szafy i powyrzucaj to w czym nie chodzisz":-p
BTW zagłosowane, a z butami to niezła kolekcja, ja chyba tyle nie mam:-D
fornetka no to już, już....
sienio ten ciuch na Zana jest w Biedronce, muszisz wejść do Biedronki i zaraz po prawej stronie.... to się nazywa złośliwość rzeczy martwych:baffled:
karlta "mały fornetek":-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
marz co do roweru to my kupowaliśmy na Braci Wieniawskich, tam jest sklep rowerowy, a firma "Author"

my też już dotarliśmy do domu, młody w samochodzie nie usnął:-) to teraz nadrabia, a ja zamiast posprzątać, bo najzel w domu, że aż strach to uzależnienie daje o sobie znać....:-p

co do MP hmmmm mam mieszane uczucie, za rok to pewnie będzie dla naszych dzieciaczków lepsze niż Bugi:tak: na razie to wszędzie trzeba było z dzieckiem wejść bo samo nie za bardzo chciało, przynajmniej Hubert, ...ale te piłeczki co były na środku ok, mojemu się podobały, a i urzekły mnie te salki boczne... ślicznie pomalowane.

Madzienka my chyba bardziej wyszalałyśmy się tam niż dzieciaki:-D:-D:-D:-p:-p:-p

marz powiedziałam mojemu P o naszej rozmoweie samochodowej:-D a ten tak: "audi rządzi":-D:-D:-D:-p

a i zbieram na aparat, bo cholery dostanę ze swoim:-D

Ostatnia edycja:
Maltanka a jak cenowo te rowery ja widzialam oferte reala i chyba tam sie wybiore sa takie w stylu retro moj M bardzo by chcial abym sobie taki kupilam, aluminiowy pelny osprzet za ok 900zł i jest tez za 700zł.
A Twoj M ma wielka racje rzadzi rzadzi:-)

Madzienka na komputer już zgrałam zaraz zobaczę, bo mam taki program do wgrywania fotek na picassa, że wszystkie lecą, ale jak uruchamiam go to wchodzi mi drugie konto i nie wiem jak to przełączyć:zawstydzona/y: jak się nie da to powiem P żeby mi szybko wrzucił, a Twoje fotki możesz na pedriva jak się spotkamy przynieść ... please:zawstydzona/y:

marz, za jedne coś koło 1100-1200 zł to 3 lata temu kupowaliśmy, ja się na tym bardzo nie znam, ale mój P to patrzył też na materiał jaki jest do tego użyty, żeby to nie było bardzo ciężki, żeby zaraz się nie rozleciało itd... no mi się dobrze jeździ na tym rowerze...

reklama
Witam ja w koncu dotarlam do domu. Bylam u gina 40minut w kolejce a i tak bylam 15 minut przed godz przyjec!:baffled::baffled::baffled: Cytologia pobrana,wyniki maja przyjsc poczta!:happy:

Madzienka super zdjecia!!!Ale atrakcji chyba wiecej niz w BUGI?

Ostatnia edycja:
Do góry