reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam sie z rana ja juz po 6 tez siebudze i nie chce mi sie spac oj dobrze ze tak rano jest juz wczesnie widno to sie lepiej bedzie wstawac nie to co zima.
Karlita niezle historyjki:-)swoja droga ja tez mialam kiedys tylko przeslodkiego synka a teraz mam przeslodkieo, kt czasem potrafi pokazac rozki taki niepozorny a jednak
Anaconda mileo wypadu w miasto:-)
Madzienka ratulacje dla Julci za nabyte umiejetnosci
Maltanka ja wczoraj bylam na Zana i w sumie Kubusiow nie bylo wiec kupilam pieska tez fajny ma raczki wiec mozna w koleczku tanczyc:-D
Antuanet bardzo "odpowiedzialne"d te mamusie i do tego jakie gl...:no:zdrowka dla Kubusia
Sunday udanych zakupow

reklama
Witam z kawusia...mnie od wczoraj boli glowa-migrena znow atakuje:-(
Karolcia zasnela....ale tez jeszcze kaszle jak spi:sorry2:
Misia,sliczna Natali....:tak:
Madzienka,to z Julci juz niezla plywaczka,niedlugo w zawodach bedzie startowac.....
Maltanka,ladniutki nowy avatarek....;-)
Anaconda,udanego spacerku i zakupow
Sunday,a ty dzis wolne masz?
Antuanet,biedny Kubus,niech szybko zdrowieje
Karlita,ja codziennei oddaje glosiki:tak:...a sms niezly od meza....ja to nie wiem czy w ciagu roku calego tyle butow mialam:szok:
Cos nasza Martus nas zaniedbuje...znow pewnie zapracowana:happy:
A Fornetki,to rzeczywiscie cos nie ma-moze sie juz zaczelo?
Cos mialam jeszcze napisac i wylecialo z golwy:baffled:...pewnie przez en ból:sorry2:

marz o czym Wy mowicie?Kubuś piesek???
anet tak kolezanka odrabia mi kolezenskie za wtorek. dlatego moge pojsc do gina w srodku dnia.

hej melduje ze nadal w dwupaku. Juz mi coraz cieżej ale tylko do jutra i chyba mnie strach zaczyna powoli oblatywać.
Anaconda udanego wypadu na zakupy.
Karlita ksiegowość moja mama chciałą abym na nią poszła ale ja miałam inne zainteresowania, a zakupy udane tylko proszę się pochwalić co do sms-a od M to jak mam prawie tak samo
Anutanet biedny Kubuś mam nadzieje ze mu szybko przejdzie i obejdzie sie bez wizyty u lekarza.
Madzieńka gratulacje dla małej pływaczki za chwile będzie zdobywać pierwsze medale.
Sunday tobie rówież owocnego wypadu na zakupy ja to chyba sobie odpuszczę jakiś miesiąc na zakupy a potem bede szalałą jak schudne oczywiście.
Anet oby migrena szybko przeszła
Aluska mam nadzieje ze wyniki po konsultacji będą ok i tylko uzupełnienie zelaza wystarczy.

Witajcie my powoli szykujemy sie do MP...nastawilam pranie zaraz powiesze to na wieczor bedzie prasowanie:baffled::baffled::baffled:

Fornetka ale masz upartego synka:tak::tak::tak:

Sunday ja kupilam zabawke z Kubusiem ale sa tez takie pieski kotki;-);-);-)

Marz
dawaj zdjecie Matiego z zwierzakiem!!!!

Anaconda mam nadzieje ze uda Ci sie do centrum dotrzec a nie jak ostatnio:-p:-p

Karlita
zaglosowane!!!Super że zakupy udane!!!Ale wracaj do nas!!!

Anet współczuję bólu głowy, mnie wczoraj na wieczór zaczęła boleć ale na szczęście zasnęłam i ból minął :tak::tak::tak:
Fornetka oj tak im bliżej porodu tym większy strach, ale dobrze będzie :tak::tak:
Madzienka udanego spotkania, pozdrów dziewczyny od nas :tak::tak::tak:

reklama
Witajcie
madzienka ta Twoja Juleczka to ma szczescie :) Ciagle mama jakies atrakcje zapewnia:tak: Ostatnio tak z P gadalismy, ze dziecko dziieki temu jest lepiej obeznane ze swiatem, pozniej nie boi sie wyzwan, jest otwarte i ma wieksze poczucie wlasnej wartosci. :happy: No a plywaczka masz genialnego:tak::tak:
sunday to chyba ten sam wirus nasze dzieci dopadl:baffled: no wlasnie co do ciucha to Ty chodzisz tam na Jana Sawy, obok biedronki? Kiedys tam chcialam zajsc, ale nie moglam znalezc:dry::dry:
karlita hihiihh jeszcze Ci Gapi pokarze :-D:-D:-D Julka tez byla super grzecznym i uleglym dzieckiem, teraz tez nie jest zla, ale jesli chodzi o pojscie do domu z placu zabaw to ojjjj....

Kurcze znowy mam problem z dekoderem:baffled::baffled: wyczytalam w necie, ze ten model tak ma i nis sie nie da zrobic, a jakbym nowy kupila to i tak by nie dzialal, bo to jakos z karta jest kompatybilne:dry::dry::dry: Pozostaje tylko do CP dzwonic i podobno za 80 zl dadza nowy, ale kurcze to na P jest a i nie usmiecha mi sie nowej umowy podpisywac. Dobrze, ze P niedlugo przyjedzie!
Ale wam zazdroszcze tego spotnakia w MP:blink::blink:

anaconda no ciekawe czy w koncy dotrzesz do tego centrum?? :p:p

Do góry