reklama
anaconda27
styczniówka2006
Sunday ja szczerze powiedziawszy to byłam na tej diecie 6dni i tylko w pierwszej fazie i powiem że 2,5kg zeszło, potem były wyjazdy czyli normalne jedzenie i teraz sobie trochę zmodyfikowałam tą dietę i jestem 2dni w pierwszej fazie, 3 w drugiej i 2 jem wszystko co chcę no i waga stoi 

Antuanet co za beznadziejne mamuśki, tylko takim wlać i niech same chorują, a dla Kubusia dużo zdrówka

Madzienka gratulacje dla malutkiego pływaka

Misia śliczne zdjęcie na facebooku

Antuanet co za beznadziejne mamuśki, tylko takim wlać i niech same chorują, a dla Kubusia dużo zdrówka

Madzienka gratulacje dla malutkiego pływaka

Misia śliczne zdjęcie na facebooku
maltanka
Fanka BB :)
misia śliczna Natalka
Antuanet zdrówka dla Kubusia, no niestety niektórzy ludzie nie wiem czym myślą...
madzienka brawa dla pływaka małego:-) a co do Kubusia to tak jakby był to poproszę, my jutro po pracy jedziemy a na Turystyczną mi nie po drodze za bardzo.
eee weźcie wy tu o dietach, a ja wsunęłam dopiero czekoladę

kurczę też trzeba by zastosować, zwłaszcza, że przepisy już mam
u mnie nawet zagrzmiał parę razy i dopiero lunęło deszczem,
zauważyłyście, że fornetki dzisiaj nie ma wieczorem:-) czyżby.....
Antuanet zdrówka dla Kubusia, no niestety niektórzy ludzie nie wiem czym myślą...

madzienka brawa dla pływaka małego:-) a co do Kubusia to tak jakby był to poproszę, my jutro po pracy jedziemy a na Turystyczną mi nie po drodze za bardzo.

eee weźcie wy tu o dietach, a ja wsunęłam dopiero czekoladę

u mnie nawet zagrzmiał parę razy i dopiero lunęło deszczem,
zauważyłyście, że fornetki dzisiaj nie ma wieczorem:-) czyżby.....
anaconda27
styczniówka2006
Witam mamuśki :-):-):-)
Dzisiaj dosyć wcześnie bo mąż zamienił się na pierwszą zmianę i pobudka musiała być o godz.6.30 - jak dla mnie stanowczo za wcześnie
i teraz kawą będę musiała się wspomagać żeby jakoś ten dzień przeżyć 

Wczoraj na wieczór nie mogłam patrzeć już na moje okno w kuchni i machnęłam szybko tylko od zewnątrz, mąż się śmiał że po co myję jak deszcz będzie padać ale i tak są teraz o niebo lepsze

Dzisiaj machnę te z pokoju i będzie czysto

I do centrum się wybieram, jak na razie pogoda sprzyja, zobaczymy co będzie dalej

Dzisiaj dosyć wcześnie bo mąż zamienił się na pierwszą zmianę i pobudka musiała być o godz.6.30 - jak dla mnie stanowczo za wcześnie

Wczoraj na wieczór nie mogłam patrzeć już na moje okno w kuchni i machnęłam szybko tylko od zewnątrz, mąż się śmiał że po co myję jak deszcz będzie padać ale i tak są teraz o niebo lepsze

Dzisiaj machnę te z pokoju i będzie czysto

I do centrum się wybieram, jak na razie pogoda sprzyja, zobaczymy co będzie dalej

sunday_
Fanka BB :)
anaconda a gdzie do centrum?Bo ja zastanawiam sie czy nie pojechac w koncu do Plazy po czapke dla Maksia.
Witam wszystkich!
Ja mialam fatalna noc, Maksio obudzil sie z kaszlem,strasznie mu zalega wydzielina, w dzien prawie w ogole nie kaszle a tu w nocy strasznie!:-(
Witam wszystkich!
Ja mialam fatalna noc, Maksio obudzil sie z kaszlem,strasznie mu zalega wydzielina, w dzien prawie w ogole nie kaszle a tu w nocy strasznie!:-(
a dokładnie to się uczę księgowości na bieżącej księgowości 2 firmKarlika fajnie ze nas odwiedziłaś a głosik już oddany, Karlika a ty cos robisz bo piszesz coś o jakiejś pracy?
tylko to jest taka pełna księgowość od a do z
fornetka pogłaskaj brzusio, powiedz że już ładna pogoda ... ciepło ... niech mały wychodzi bo szkoda czasu na siedzenie w brzuszku
slyszlalyscie cos o dobroczynnym dzialaniu aloesu? bo wlasnie ide do sklepu i nie wiem czy kupic? a podobno ma wiele zalet.
ooo tak aloes ma wiele dobrych właściwości u mojej mamy chyba są ze 4 sztuki a u moich babć to na każdym parapecie taki stoi niestety ja mam uczulenie na aloes ...

Madzianka co to za kubuś ?? jakaś fajna sprawa tylko to jest chyba dmuchane ?? to przy naszym kocie porażka ...
dzięki o info o parasolce!! jak będzie pasować to będę musiała dokupić!!
wczoraj połaziłam tu po sklepach kupiłam sobie super tunikę i buty
wczoraj też bratanek mojego męża (ma 2 latka) zrobił awanturę bo odbierałam go ze żłobka, był taki zmęczony że nie chciał iść - a ja z Gabi z wózkiem. No więc co ... Gabi na ręce a mały do naszego Delti. Później wieczorem przyjechała jego mama a mały w ryk, że on nie chce swojego wózka, że on chce taki jak ciocia ma, że on się nie ruszy, nie pojedzie, mam idz on idzie z ciocią ... powiem Wam ze ja rozumiem krzyk płacz ale taka histeria to mi się w głowie nie mieściła nie wyobrażam sobie by Gabi mi taką scenę urządziła, chociaż teraz patrząc ja już stara się płaczem i wrzaskiem wymuszać wiele rzeczy to czeka mnie jeszcze dłuuuga droga na tępienie tego
marz pw
anaconda dzień dobry
nie wiem co ja tu mam ale budzę się max o 6 ... grrrr.... a człowiek by pospał
wiecie co wczoraj wieczorem mąż przesłał mi smsa uśmiałam się strasznie, robił porządki w szafkach w przedpokoju oto treść smsa "13 par półbutów, 3 pary sportowych, 10 par kozaków i Ty mówisz że nie masz w czym chodzić?"
no cóż co miałam odpisać

ok mała właśnie się budzi to spadam
dajcie znać jak było w MP
miłego dnia kochane
ps pamiętajcie o głosikach
anaconda27
styczniówka2006
A przejadę się na dworzec pks i pochodzę po Krakowskim 

reklama