reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Sunday ja szczerze powiedziawszy to byłam na tej diecie 6dni i tylko w pierwszej fazie i powiem że 2,5kg zeszło, potem były wyjazdy czyli normalne jedzenie i teraz sobie trochę zmodyfikowałam tą dietę i jestem 2dni w pierwszej fazie, 3 w drugiej i 2 jem wszystko co chcę no i waga stoi :-D:-D:-D:-D
Antuanet co za beznadziejne mamuśki, tylko takim wlać i niech same chorują, a dla Kubusia dużo zdrówka :tak::tak:
Madzienka gratulacje dla malutkiego pływaka :tak::tak:
Misia śliczne zdjęcie na facebooku

misia śliczna Natalka
Antuanet zdrówka dla Kubusia, no niestety niektórzy ludzie nie wiem czym myślą...:angry:
madzienka brawa dla pływaka małego:-) a co do Kubusia to tak jakby był to poproszę, my jutro po pracy jedziemy a na Turystyczną mi nie po drodze za bardzo.:sorry2:

eee weźcie wy tu o dietach, a ja wsunęłam dopiero czekoladę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: kurczę też trzeba by zastosować, zwłaszcza, że przepisy już mam:tak:

u mnie nawet zagrzmiał parę razy i dopiero lunęło deszczem,

zauważyłyście, że fornetki dzisiaj nie ma wieczorem:-) czyżby.....

Witam mamuśki :-):-):-)
Dzisiaj dosyć wcześnie bo mąż zamienił się na pierwszą zmianę i pobudka musiała być o godz.6.30 - jak dla mnie stanowczo za wcześnie :crazy::crazy: i teraz kawą będę musiała się wspomagać żeby jakoś ten dzień przeżyć :baffled::baffled:
Wczoraj na wieczór nie mogłam patrzeć już na moje okno w kuchni i machnęłam szybko tylko od zewnątrz, mąż się śmiał że po co myję jak deszcz będzie padać ale i tak są teraz o niebo lepsze :tak::tak::tak:
Dzisiaj machnę te z pokoju i będzie czysto :-p:-p:-p
I do centrum się wybieram, jak na razie pogoda sprzyja, zobaczymy co będzie dalej :tak::tak::tak:

anaconda a gdzie do centrum?Bo ja zastanawiam sie czy nie pojechac w koncu do Plazy po czapke dla Maksia.

Witam wszystkich!
Ja mialam fatalna noc, Maksio obudzil sie z kaszlem,strasznie mu zalega wydzielina, w dzien prawie w ogole nie kaszle a tu w nocy strasznie!:-(

Karlika fajnie ze nas odwiedziłaś a głosik już oddany, Karlika a ty cos robisz bo piszesz coś o jakiejś pracy?
a dokładnie to się uczę księgowości na bieżącej księgowości 2 firm ;)
tylko to jest taka pełna księgowość od a do z

fornetka pogłaskaj brzusio, powiedz że już ładna pogoda ... ciepło ... niech mały wychodzi bo szkoda czasu na siedzenie w brzuszku :)

slyszlalyscie cos o dobroczynnym dzialaniu aloesu? bo wlasnie ide do sklepu i nie wiem czy kupic? a podobno ma wiele zalet.

ooo tak aloes ma wiele dobrych właściwości u mojej mamy chyba są ze 4 sztuki a u moich babć to na każdym parapecie taki stoi niestety ja mam uczulenie na aloes ... :szok: taka jestem zdolna ;)

Madzianka
co to za kubuś ?? jakaś fajna sprawa tylko to jest chyba dmuchane ?? to przy naszym kocie porażka ...

dzięki o info o parasolce!! jak będzie pasować to będę musiała dokupić!!

wczoraj połaziłam tu po sklepach kupiłam sobie super tunikę i buty :) co prawda na tunice wydawało mi się że była inna cena .... ale tak mi się spodobała że ją wzięłam :) a buty wygodne jak ciapki a na koturnie takie bardziej sportowe ;)

wczoraj też bratanek mojego męża (ma 2 latka) zrobił awanturę bo odbierałam go ze żłobka, był taki zmęczony że nie chciał iść - a ja z Gabi z wózkiem. No więc co ... Gabi na ręce a mały do naszego Delti. Później wieczorem przyjechała jego mama a mały w ryk, że on nie chce swojego wózka, że on chce taki jak ciocia ma, że on się nie ruszy, nie pojedzie, mam idz on idzie z ciocią ... powiem Wam ze ja rozumiem krzyk płacz ale taka histeria to mi się w głowie nie mieściła nie wyobrażam sobie by Gabi mi taką scenę urządziła, chociaż teraz patrząc ja już stara się płaczem i wrzaskiem wymuszać wiele rzeczy to czeka mnie jeszcze dłuuuga droga na tępienie tego ;)

marz pw ;)

anaconda dzień dobry :)
nie wiem co ja tu mam ale budzę się max o 6 ... grrrr.... a człowiek by pospał ;) Gabi jeszcze śpi dzisiaj się kręciła po całym łóżku.

wiecie co wczoraj wieczorem mąż przesłał mi smsa uśmiałam się strasznie, robił porządki w szafkach w przedpokoju oto treść smsa "13 par półbutów, 3 pary sportowych, 10 par kozaków i Ty mówisz że nie masz w czym chodzić?"

no cóż co miałam odpisać :sorry2: wiedział z kim się żeni ;)

ok mała właśnie się budzi to spadam :)

dajcie znać jak było w MP :)

miłego dnia kochane :)

ps pamiętajcie o głosikach :))))))))))))))))))))))

reklama
anaconda poszukujesz czegos konkretnego?
karlita juz zaglosowalam!:-) A gdzie bylas na zakupach???Ja tez musze zaopatrzyc sie w kilka tunik-zeby przykryc brzuszek:baffled:

Ostatnia edycja:
Do góry