Video - TinyPic - bezpłatny hosting obraz )
ANACONDA MOŻE NIE BEDZIE ZLE Z TYM MIESZKANIEM, ZAPYTAJ WŁAŚCICIELKI ( sorki za caps lock) co jej córka zamierza, a jak nie moze znajdziecie cos fajniejszego, lepszego wiesz jek Bóg zamyka drzwi, to otwiera okno)
a ja tez jestem na bezrobociu, juz zasilek mi sie skonczyl i teraz pracy szukam ale ciezko jest...no ale sa i plusy mogłam zobaczyc np pierwsze kroczki hanki)
Ależ ślicznie chodzi i jaka urodziwa z niej księżniczka:--(
mandziula śliczny Mikołajek, jej jakie maleństwo.
sundey będzie dobrze, to sobie pospałaś:-)
nadulec zdrówka dla Ayeczki, będzie dobrze
anaconda może nie będzie tak źle z mieszkaniem, nie zamartwiaj się na zapas.
kainkas brawa dla Haneczki za pierwsze kroczki
antuanet dzięki wielkie:-)
Witajcie!
A my dzisiaj w domku siedzimy, byliśmy tylko w sklepie niedaleko na piechotkę, to nam trochę zeszło. Zrobiłam sałatkę z kurczakiem i tak mnie naleciało na makowiec to upiekłam a co. Jedno ciasto wylądowało w śmietniku, drożdże mi nie wyrosły ale bardzo nie zastanawiając się nad tym zrobiłam ciasto, które też nie wyrosło, no nic szkoda mi było masy makowej marnować to posmarowałam to dżemem z nadzieją, że coś z tego będziei do piekarnika. Nawet się nie upiekło, taka glina się zrobiła i tak wylądowało w śmietniku. Ale nie podarowałam zrobiłam drugie. Tym razem się udało, drożdże, aż mi z kubka wyszły
Lecę jeszcze ogarnąc troszkę mieszkanie bo siostra ma zaraz wpaść.
No tak....z drożdżami tak bywa...jedne wyrosną, inne nie....podobno te stare nie chcą rosnąć...a "doświadczeni" (czyt. babcia) twierdzą, że najlepsze to były takie, co kiedyś na wagę sprzedawali....i pewnie ma rację
mandziula wybacz....komp mi się wiesza i przeskakują posty, nie zauważyłam więc Twojego wczorajszego, nadrabiam teraz....dzięki za info o tym zwolnieniu - jak mówią, co kraj to obyczaj....zobaczymy, co będzie;-)
mały słodki....napatrzeć się nie można:-):-)jak tylko masz chwilkę wklejaj więcej zdjęć
Ostatnia edycja: