reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Hejka :-):-)
Jestem i ja tylko ostatnio coś za krótka dla mnie doba i na kompa już czasu brak :dry::dry: jak nie basen to angielski, no i jeszcze tańce doszły więc ogarnąć to wszystko nie jest tak łatwo.
Do tego w robocie się posprzeczaliśmy i jest drętwa atmosfera :baffled::baffled: oj nie chce mi się nawet Was zanudzać :sorry2::sorry2:
Maja ma się nauczyć "Skład Apostolski" i w dodatku katechetka ją wybrała do jakiegoś przedstawienia w kościele 26.10 i teraz uczymy się kwestii :baffled::baffled:
Misia jejku kiedy Wy wreszcie wyjdziecie z tych chorób - dużo zdrówka podsyłam :tak::tak:
Czekam już na weekend jak na zbawienie bo zamierzam się odstresować i odespać :tak::tak:

reklama
Witam się i ja....miałam duże zaległości przeczytalam wszytskie strony wstecz ale juz mam metlik co u kogo:sorry:wybaczcie....

U nas ok dzieci zdrowe więc chodza od 1 wrzesnia do przedszkola w zwiazku z tym daje sie to ogarnac. We wtorek wróciłam zrobilam sobie wagary w czawartek i w piatek aby troche to wszytsko ogarnac. Dzisiaj zamierzamy czesciowo pakowac rzeczy w pudła aby zostawic meble na sobote do przewiezienia Pawłowi bo mnie nie bedzie:eek:

Madzienka ja tez sie ciesze że jest to wrocław jestesmy przy rynku i praktycznie caly czas spedzamy tam czas popoludniami....teraz ruszam juz ostani raz w środe na tydzien ale najwazniejszy...chociaz liczymy na to że wrocimy tam jeszcze ale juz tylko na impreze w ramach podziekowania:-D

Może w listopadzie udało by nam się zorganizować jakieś spotkanie w Chacie babyshower sie skonczyły to i okazji brak;-)

Hejka trochę tu nie zaglądałam ale ostatnio laptop nam nawala bo Czaro zalał go herbatką oczywiście niechcący o_O :p
dzień za dniem ucieka już jest połowa października w sklepach już zaczynają się święta roztawiać masakra jak ten czas zapitala...
my pomału dochodzimy do siebie tzn Czarujący po pobycie w szpitalu na śniadanie jada tylko kanapki z masłem bo tak dawali w szpitalu... do przedszkola jeszcze go nie puszcze niech nabierze więcej sił...
A co u was...???? Muszę poczytać...:-)

Karlita =-O no wreszcie....myślałam że już tutaj nie zajrzysz.... witaj kochana
Mandziula i ty się pojawiłaś super... no masz trochę roboty podziwiam że to wszystko ogarniasz
Misia u was znowu chorobowo :-( zdrówka czy wy macie złotą kartę w aptece bo tam widzę że systematycznie się pojawiacie
Talia wachania nastrojów ja też często łapałam doła
Anaconda jak w pracy??? Poprawiła się atmosfera???
Marzenka super że chłopaki zdrowi a tych wypadów do wrocławia trochę Ci zazdroszczę... wyrwałabym się na chwilę gdzieś bez rodziny choćby na jeden dzień aby się zresetować
Madzienka jak było na urodzinach kinder niespodzianki????

Witam niedzielnie..

Ja sobie dziś sama w domu urzęduje bo jestem chora a moja ferajna pojechała do bratanicy na urodzinki:sorry2:
W czwartek w pracy już się fatalnie czułam ale niestety swoje zadanie wykonać musiałam:baffled:
na szczęście tego dnia miałam już ustaloną wizytę na godz.17.10 do dr Krzyżanowskiej bo P. miał iść z Martynką gdyż bardzo brzydki kaszel ją męczył do tego we wtorek cały dzień jej krew z noska leciała więc żeby więc zamieniliśmy i ja poszłam zamiast niego a on za to poszedł do Amandy na pasowanie:confused: ja zresztą nie dała bym nawet rady tam wysiedzieć bo głowa to mi pękała z bólu :no:
Najpierw oczywiście pani dr zbadała Martynkę i nic złego nie wybadała ... ma brać syropki Calcium, wit. C i Mucosolvan oraz kropelki do nosa a ja niestety znów mam antybiotyk :baffled:oraz zwolnienie do piątku 24 października (mina kierownika ze tak długo mnie w pracy nie będzie - bezcenna;-):-D)
A dr. K. wręcz kazała mi iść na zwolnienie gdyż stwierdziła że jak w takim stanie pochodzę sobie do pracy to wrócę do niej z zapaleniem płuc:baffled: więc grzecznie przystałam przy tym zwolnieniu:tak:
Co do mojego samopoczucia to czuję się fatalnie :baffled: wczoraj miałam cały dzień stan podgorączkowy a dziś mam osłabienie...w nocy spać też nie mogłam bo kaszel męczył i przez to tez mięśnie przepony mnie bolą:baffled: tą nockę to prawie do południa odsypiałam :baffled: wrr nie lubię chorować...:no:

Eliza trzymam kciuki żeby Czaruś bardzo szybko doszedł do siebie po tym szpitalu:confused:
Marzena fajny pomysł ze spotkaniem...jakby coś to jestem na Tak:tak:
Powodzenia przy pakowaniu się:tak:
Anaconda Majeczka sprytna dziewczynka na pewno się szybko swojej kwestii nauczy:tak:
Poprawiła się trochę atmosfera w pracy?:confused:
Talia jak tam Twoje samopoczucie?:confused:

Witam. Chłopaki w przedszkolu.... nie obyło się bez płaczu Radka, a w piątek był pierwszy dzień od przerwy i z rana płakał, a o 10 miał pasowanie na przedszkolaka :tak: i był przebrany za żabkę i pokazywał jaki on jest wolnym elektronem:-D:-D ale co się dziwić jak miał taką dużą przerwę i nawet w piatek spał ... zobaczymy jak dzisiaj będzie. Krystian to bardzo dzielnie zniósł powrót do przedszkola i nawet pani w piątek mi powiedziała, że bardzo się ucieszył, że jest w przedszkolu.:tak:
Aluśka: Dużo zdrówka podsyłam:tak:
Anaconda: I jak w pracy ? Atmosfera się poprawiła?
Marz: Ja na spotkanie chętna w listopadzie tylko 12-19 nie będzie mnie w kraju:-)
Elza: Super, że Czarek jest w domu:tak:
Madzienka: Jak było na urodzinach Kinder NIespodzianki:confused:

witam poniedziałkowo:tak:

Martynka z rana z tatusiem do przedszkola grzecznie poszła a Amandzie babcia dopiero co do szkoły odstawiła bo dziś ma lekcje dopiero od 11.25 także z rana miała jeszcze czas na zabawę :tak:
A ja korzystając z wolnego zrobię przegląd w ubrankach i zabawkach:tak:

Motylla fajnie że chłopaki już poszli do przedszkola i ze Krystian był zadowolony z powrotu:tak:
To już Radzio jest prawdziwym przedszkolakiem brawo...:-)porobiłaś mu zdjęcia?
A kupiłaś już sukienkę na wyjazd?
Ho ho to sobie odpoczniesz trochę od chłopaków;-) czy jednak zmiana nastąpiła i lecicie wszyscy razem?:dry:

Mateuszku (Marzenki) zdrówka, szczęście moc słodyczy
w dniu urodzin Aluśka Ci życzy
:-)
06-zygzak-mcqueen.jpg

Załączniki

• 06-zygzak-mcqueen.jpg
    06-zygzak-mcqueen.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 46
Cześć
Siedzimy z Gabi nadal w domu, jutro dzwonimy do przedszkola żeby zapytać jak sytuacja z tą chorobą, czy wreszcie można puścić ja do przedszkola. Ja jutro mam wizyte wraz z testem glukozy, dziwne bo nie trzeba być na czczo. Zaraz zmykamy na zakupy bo musze prezent na 18 kupić bo Z będąc w PL na studiach w weekend zaliczy imprezę:) My zostajemy juz drugi weekend same:no: masakara bo Gabi strasznie to przeżywa.

Marzenka
dobrze tak sobie uzywać beztrosko Wrocławia. Już na nowym miejscu?

Aluśka ja przeglad bedę robić jak moja do przedszkola pójdzie, fajnie tak pokorzystać :) Czujesz sie lepiej po antybiotyku?

Motylla super że możesz juz dzieci do przedszkola wysłać:-)

Elza jak tam w domu z dójką? Jak Czarek? Zima się zbliza a tu choinkowe ozdoby i czekoladki były już we wrzesniu:happy:
Maltanka hop hop Jak Wy się macie??

reklama
Witam dziewczynki :-):-)
Chyba jesień do nas przyszła już na dobre, jutro ponoć mają być tylko 3st.C :szok::szok: i do tego deszcz - nie znoszę takiej pogody :no::no:
Maja dzisiaj odsypia wcześniejsze pobudki a ja z kawusią zasiadłam do kompa :tak::tak:
Atmosfera w pracy już się oczyściła i 10 listopada mamy bankiet :tak::tak: trzeba tu pomyśleć o jakiejś kreacji :confused2::confused2:
Marzenka Wy już się przeprowadziliście do nowego? Gdzie kupiliście i ile pokoi? :confused::confused: fajnie masz z tym Wrocławiem, muszę się tam koniecznie wybrać na wycieczkę :tak::tak:
Motylla super że chłopaki już zdrowe i wróciły do przedszkola :tak::tak: no i brawa dla Radzia bo to już "prawdziwy przedszkolak" :tak::tak:
Elza a u Was jak z przeprowadzką? Czy może już w nowym gniazdku a ja nic o tym nie wiem :sorry::sorry: jak Czarujący, kiedy wraca do przedszkola? :confused2::confused2:
Aluśka zbieraj siły na tym zwolnieniu (mnie by się jakieś przydało to mnie nic nie bierze ;-);-):-p:-p) co tam u Emilki, jak jej dziewczynki?
Talia to mówisz że babska imprezka szykuje się na weekend ;-);-):-D:-D powodzenia na wizycie :tak::tak:
Idę się brać za jakąś robotę bo to dzisiaj moja kochana dwójeczka w pracy :sorry::sorry: miłego dnia :-):-)

Do góry