reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
witam i ja
Marta to Julu prezentów nazbierał:tak::tak: a garnitur ładny:tak:, szkoda że z pracą M nie wyszło
misia brawa da Natalki, dzielna z niej dziewczynka:tak::tak::tak:

Talia miłej zabawy na weselichu:tak: u nas też dopiero w sierpniu ;-);-);-);-)

a maltanka to chyba jescze neta nie ma bo jej nie widać:dry::dry::dry:

aluśka miłego wypoczynku życzę, a na co głosiki bo ja nie w temacie????

witam nową mamę i zapraszam do pisania:tak::tak::tak:

a ja dziś znowu w polu od rana, skwar taki, ale przynajmiej się opaliłam:-D:-D:-D:-D
Misiu stęskniony za cycem i jak przyjadę to potrafi przez 20 min na cucu wisieć i się smiać do mnie:-):-):-)
teraz śi to mam chwilkę czasu;-);-);-)

Ja skopiowałam linka i wkleiłam i poszedł głosik na moją synową. U mnie link działa.
Byłyście na spotkaniowym, Aluśka, Fogia, przyda się Wam o chustowaniu;-):tak::-).
dzieki Kochana:-):-)
temat bardzo fajny ale niestety do 9lipca będę na wsi:confused: 10.07 na grilu u chrzestnej Ami a 11.07 na chrzcinach u siorki

witam i ja

aluśka miłego wypoczynku życzę, a na co głosiki bo ja nie w temacie????

a ja dziś znowu w polu od rana, skwar taki, ale przynajmiej się opaliłam:-D:-D:-D:-D
Misiu stęskniony za cycem i jak przyjadę to potrafi przez 20 min na cucu wisieć i się smiać do mnie:-):-):-)
teraz śi to mam chwilkę czasu;-);-);-)
dzięki:-):-)
A głosik jest do konkursu bobovity:tak::tak: Marta ma link w podpisie bo mi sie nie udało tak ładnie wkleić:confused: i glosik należy oddawać codziennie do 15.07:tak::tak:

aluśka głosik oddany

a mi dzis listonosz przyniósł pazkę z bobovity a w niej poradnik żywieia maego dziecka i próbki kaszek i jeden słoiczek z zupką , strasznie lubie takie pierdoły dostawać no i produkty mogę wypróbowac

aluśka głosik oddany

a mi dzis listonosz przyniósł pazkę z bobovity a w niej poradnik żywieia maego dziecka i próbki kaszek i jeden słoiczek z zupką , strasznie lubie takie pierdoły dostawać no i produkty mogę wypróbowac
Ja też dostawałam takie gadżety:tak: z Nestle też wysyłają;-):tak:. Mi ostatnio przysłali próbki z Tena lady:-p;-):tak:.

reklama
Do góry