reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Kochana usuń http;-) - link ma się zaczynać od www.
to też nic nie daloKochana usuń http;-) - link ma się zaczynać od www.
Marta1981
Rodzyneczka
Ja skopiowałam linka i wkleiłam i poszedł głosik na moją synową. U mnie link działa.to też nic nie dalo
Byłyście na spotkaniowym, Aluśka, Fogia, przyda się Wam o chustowaniu;-):-).
Ostatnia edycja:
mandziula
Mikołajowa i Zosiowa mama
witam i ja
Marta to Julu prezentów nazbierał a garnitur ładny, szkoda że z pracą M nie wyszło
misia brawa da Natalki, dzielna z niej dziewczynka
Talia miłej zabawy na weselichu u nas też dopiero w sierpniu ;-);-);-);-)
a maltanka to chyba jescze neta nie ma bo jej nie widać
aluśka miłego wypoczynku życzę, a na co głosiki bo ja nie w temacie????
witam nową mamę i zapraszam do pisania
a ja dziś znowu w polu od rana, skwar taki, ale przynajmiej się opaliłam
Misiu stęskniony za cycem i jak przyjadę to potrafi przez 20 min na cucu wisieć i się smiać do mnie:-):-):-)
teraz śi to mam chwilkę czasu;-);-);-)
Marta to Julu prezentów nazbierał a garnitur ładny, szkoda że z pracą M nie wyszło
misia brawa da Natalki, dzielna z niej dziewczynka
Talia miłej zabawy na weselichu u nas też dopiero w sierpniu ;-);-);-);-)
a maltanka to chyba jescze neta nie ma bo jej nie widać
witam nową mamę i zapraszam do pisania
Misiu stęskniony za cycem i jak przyjadę to potrafi przez 20 min na cucu wisieć i się smiać do mnie:-):-):-)
dzieki Kochana:-):-)Ja skopiowałam linka i wkleiłam i poszedł głosik na moją synową. U mnie link działa.
Byłyście na spotkaniowym, Aluśka, Fogia, przyda się Wam o chustowaniu;-):-).
temat bardzo fajny ale niestety do 9lipca będę na wsi 10.07 na grilu u chrzestnej Ami a 11.07 na chrzcinach u siorki
dzięki:-):-)witam i ja
A głosik jest do konkursu bobovity Marta ma link w podpisie bo mi sie nie udało tak ładnie wkleić i glosik należy oddawać codziennie do 15.07
mandziula
aluśka głosik oddany
a mi dzis listonosz przyniósł pazkę z bobovity a w niej poradnik żywieia maego dziecka i próbki kaszek i jeden słoiczek z zupką , strasznie lubie takie pierdoły dostawać no i produkty mogę wypróbowac
a mi dzis listonosz przyniósł pazkę z bobovity a w niej poradnik żywieia maego dziecka i próbki kaszek i jeden słoiczek z zupką , strasznie lubie takie pierdoły dostawać no i produkty mogę wypróbowac
Marta1981
Rodzyneczka
Ja też dostawałam takie gadżety z Nestle też wysyłają;-). Mi ostatnio przysłali próbki z Tena lady;-).aluśka głosik oddany
mandziula
z Tena też dostałam
a z nestle to trzeba jakąs ankiete wypełnić????
a z nestle to trzeba jakąs ankiete wypełnić????
reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Mandziula kiedyś wchodziło się na stronkę Nestle i ankietę wypełniało i wysyłali.