reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

luneło... to mało powiedziane:-D:-D:-D:-D ależ mnie przez tę pogodę głowa boli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

misia głowa do góry wszystko sie jakos poukłada:tak::tak::tak:

anaconda może idź na ten układ z Madzienką bo tego deszczu juz wystarczy:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

super że Fornetka już w domku:tak::tak::tak::tak:

reklama
czesc babeczki
ale ja tęskniłam za BB i za WAMI, nie posiedzę za długo bo jestem tak padnięta ze szok, schodzi ze mnie stres szpitala i porodu. Jak dojdę trochę do siebie to postaram się trochę napisać co u nas. A to nasze maleństwo NIKODEM

Hej girls

Fifi lepiej ale cały czas na inhalacjach.
Mnie tylko nerwy trzymają, chyba sobie kupię jakieś ziołowe leki uspokajające albo pójdę do lekarza po coś mocniejszego bo już nie wyrabiam.

Fornetka Ogromne, przeogromne gratulacje. Synuś przepiękny, najprawdziwszy mały/wielki cud. Odpoczywaj, regeneruj siły i zaglądaj do nas.:tak:

Madzienka dzieki za fotki a z ksiazeczka nie pomogę
Karlita pisalas ze ktos z Twojej rodziny jest lekarzem i przepisywal malej jakies leki homeopatyczne. Chodzi mi o to ze maly budzi sie w nocy i jest niespokojny i lekarz doradzil jakis syrop tylko one sa na bazie alkoholu i niby od 4-6roku zycia ale daje sie ponac od 1rż. Ale jak to jest z ta homeopatia bo zdania sa podzielone czy rzeczywiscie one sa bezieczniejsze i lagodniejsze. To pytanie do wszystkich rowniez mam!!!
Marta daj mi troche Twoich sil ja dzisiaj padam a musze jedynie nastawic zupke barszczyk z botwinki mam zamiar robic.
Fornetka super ze jestescie juz w domku pamietam swoje wyjscie ze szpitala niby czulam sie ok a potrafilam zasnac w kazdej pozycji. Duzo sil i koniecznie opisz nam jak bylo.
Maltanka kaktus bez komentarza:-D

My juz po szczepieniu placzu bylo co niemiara przy padaniu wazeniu i mierzeniu. Mniej przy samej szcepionce. Moj kawaler wazy 12,2kg i mierzy 89cm:-)no i mam teraz dylemat bo przypomnialam sie ze moze idziemy do zlobka no i dr wspomnial o szczepionce na pnemo czy kt z was szcepila i jaki ma zdanie. Mateusz w pazdzierniku konczy 2lata wiec zaszczepilabym go wtedy bo po drugim roku zycia daje chyba sie mniej dawek i sa o wiele tansze.
Jestem padnieta ale musze isc na dwor przypilnowac malego bo M musi cos zrobic przy samochodzie a on ucieka do dzieci no i spodnie do zmiany bo kaleze poznały:-D:-D

reklama
fornetka ogromniaste gratulacje, Sliczny Nikodem, fajniutkie imie wybraliscie :):)
marz no wlasnie ja tez sie nad tym zastanawialam. wiem, ze po 2 roku zycia szczepi sie 1 dawka. Dzwonilam do tesciowej ona jest pielegniarka w przychodni, ale niestety poszla na ploty :p ma do mnie zadzwonic jeszcze dzis to wypytam. Moze masz jakies konkretne pytania?
madzienka ja niestety nie wiem nic o tej ksiazce, ale wydaje mi sie ze widzialam ja w empiku

Kurcze tez pamietam jak wrocilysmy z J ze szpitala :) jakby to bylo wczoraj... :):)

Do góry