reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

aluśka możesz wejść w "mamy będące w domu" bo mi gdzieś ten wątek zginął, a może teraz jest jako zamknięty i ja nie mam do niego dostępu?

reklama
czarować dziewczyny czarować żeby ta pogoda nas nie opuściła już

było cudnie i ja chcę więcej

Kacper ma już strupki na nodze hura :tak:

anaconda jest:-D:-D:-D znalazłam "Mamy będące w domu"a raczej zastępczy ten nasz wątek .....bo nie tylko nam on zniknął....

Wątek znajduję się teraz w "Dzieci urodzone w listopadzie 2006" i nazywa się "Mamy domowe wątek tymczasowy" Meg go stworzyła:laugh2::tak:

aluśka...ty sie wychowalas w naleczowie i mlodziutka jestes :tak:to pewnie znasz sporo ludzi gdzies okolicach tego rocznika lub starszego.

mam pytanko znasz kogos takiego o imieniu i nazwisku: Olka Koldej?

jesli ja znasz to jaka ona jest bo slyszalam rozne wersie.

aluśka...ty sie wychowalas w naleczowie i mlodziutka jestes :tak:to pewnie znasz sporo ludzi gdzies okolicach tego rocznika lub starszego.

mam pytanko znasz kogos takiego o imieniu i nazwisku: Olka Koldej?

jesli ja znasz to jaka ona jest bo slyszalam rozne wersie.
Niestety nic nie mogę napisać... bo jej nie znam..:dry:

Hej,
Miałam dobre checi. Bardzo chciałam się dziś zapisać na aerobik dla mam z maluszkiem, do klubu "Aktywna Mama" na Siwenej...pojechałam przez pół Lublina, a na miejscu mi powiedzieli, że zaniechali tych zajęc, bo grupy zebrać nie mogli... :crazy: Kurcze, a tak chciałam się poruszać... widziałam program w TV z tego typu zajęć i bardzo mi się to spodobało. Czy może wiecie, czy gdzieś jeszcze w Lublinie są takie zajecia z udziałam mam z maluszkami? Bo tam na Siewnej, to fajny nowy mają lokal i trochę szkoda, że grupy nie moga zebrać. Dziwne, bo teraz tyle dzieci się rodzi i sądzę trochę mam by było zainteresowch tą formą aktywnosci. Chyba nikt o nich nie słyszał, coś z reklamą u nich kiepsko...:baffled:

Asmodis ja znam Olkę Kołdej. A co chcesz wiedzieć?

jaka ona jest, bo z tego co slyszalam to niezbyt ciekawe opinie o niej, a troche w moim zyciu napiszala (sprawy damsko-meskie). nie znam jej osobiscie(nigdy nie bylysmy sobie przedstawione), ale wiem, ktora to, tak samo jak wiem, ktora to jej siostra. wiesz, pewnie jak to Twoja kolezanka z dawnych lat to ja znasz moze z innej strony lub cos w tym stylu.
napisz mi jaki ona ma stosunek do facetow np. jesli jest zainteresowana nim a on np. jest zajety (bo musze pewna sprawe rozwiazac i zastanawiam sie nad nia, a potrzeba mi informacji o jej zachowaniu)
i ogolnie jaka ona jest, co ludzie o niej sadza itd.
napisz na pv zeby nie zasmiecac forum;-)

reklama
Do góry