reklama
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
witam
Beza...moj maz zna bardzo dobrze naleczow. jego ojciec tu sie wychowal a my teraz mieszkamy.
co do spacerku to bardzo chetnie...tylko nie w ten weekend..bo bede miala duzo na glowie, a i pogoda chyba ma byc nie ciekawa...ale jakos sie bedziemy umawiac na forum.
malo osob tu znam...
Aluśka..wiem gdzie jest ta ulica, szkoda, ze juz tu nie mieszkasz...byloby nas wiecej;-)
zmykam bo dziecko placze
Asmodis ja mieszkam w samym centrum bo na ul. Partyzantów, Twoje okolice też znam, mam tam sporo znajomych. Może jakiś wspólny spacer?
Aluśka ja na polną chodziłam do przedszkola. Piękne czasy.... ))
Miłego dzionka
Beza...moj maz zna bardzo dobrze naleczow. jego ojciec tu sie wychowal a my teraz mieszkamy.
co do spacerku to bardzo chetnie...tylko nie w ten weekend..bo bede miala duzo na glowie, a i pogoda chyba ma byc nie ciekawa...ale jakos sie bedziemy umawiac na forum.
malo osob tu znam...
Aluśka..wiem gdzie jest ta ulica, szkoda, ze juz tu nie mieszkasz...byloby nas wiecej;-)
zmykam bo dziecko placze
My jutro wybieramy się do Łodzi po resztę gratów, jak pomyślę sobie o pakowaniu to wszystkiego mi się odechciewa, a na dodatek czuję, że coś mnie rozkłada!!!
Muszę się wziąć do kupy bo chcę pojechać na targi budowlane. Trzeba się w końcu rozejrzeć :-)
Miłego dzionka.
Muszę się wziąć do kupy bo chcę pojechać na targi budowlane. Trzeba się w końcu rozejrzeć :-)
Miłego dzionka.
Od miesiąca znacznie lepiej niż przez pierwsze 3 miesiące.... Pierwsza ciąża była znacznie "przyjemniejsza")anaklim jak się czujesz?
Jaka pogoda w Lublinie, dziewczyny??????
gaga
uzależniona
Kochane mamusie, tatusie, e-cioteczki forumowe.
Zapewne czytałyście o powstającej Fundacji (a dokładniej Stowarzyszeniu) działamy już jak możemy chcąc pomóc naszym forumowym dzieciaczkom - Zosi i Maciusiowi.
Bez Waszej pomocy nie uda nam się to. Wystawiamy na allegro różne różności, zresztą sami zobaczcie NASZE AUKCJE,
Jest nas tu prawie 30 000, jeśli każdy z nas wpłacił by złotówkę na Maciusia i na Zosieńkę, to Maciuś miałby już zebrane pieniążki na operację (została by niewielka kwota do uzbierania) a Zosieńce moglibyśmy kupić potrzebny sprzęt.
O Zosiaczku przeczytacie na STRONCE ZOSI
A o Maciusiu na STRONCE MACIUSIA
Możecie nam również pomóc przekazując rzeczy na aukcje. Przygotujcie paczkę, wyślijcie ją do nas a my porobimy zdjęcia, opisy i wystawimy przedmioty
Z góry dziękujemy za Waszą pomoc
Jeśli macie jakieś pomysły, pytania piszcie na wątku FUNDACJI
Zapewne czytałyście o powstającej Fundacji (a dokładniej Stowarzyszeniu) działamy już jak możemy chcąc pomóc naszym forumowym dzieciaczkom - Zosi i Maciusiowi.
Bez Waszej pomocy nie uda nam się to. Wystawiamy na allegro różne różności, zresztą sami zobaczcie NASZE AUKCJE,
Jest nas tu prawie 30 000, jeśli każdy z nas wpłacił by złotówkę na Maciusia i na Zosieńkę, to Maciuś miałby już zebrane pieniążki na operację (została by niewielka kwota do uzbierania) a Zosieńce moglibyśmy kupić potrzebny sprzęt.
O Zosiaczku przeczytacie na STRONCE ZOSI
A o Maciusiu na STRONCE MACIUSIA
Możecie nam również pomóc przekazując rzeczy na aukcje. Przygotujcie paczkę, wyślijcie ją do nas a my porobimy zdjęcia, opisy i wystawimy przedmioty
Z góry dziękujemy za Waszą pomoc
Jeśli macie jakieś pomysły, pytania piszcie na wątku FUNDACJI
anaconda27
styczniówka2006
A ja na czwartek zamawiam ciepełko i słoneczko bo chcę na targ pojechać i niech mi tylko pada
rocznik 86'aluska to który Ty jestes rocznik.
Z tego co wiem to teraz jedyne przedszkole w nałęczowie.
Przedszkole zostało zamknięte i w tym budynku powstała zerówka oraz 1 i 2 klasy podstawówki....
ale parę lat temu (nie pamiętam ile) znowu tam otworzyli ....
łojej toś Ty taka młodziutka :-)
pozazdrościć.
Kochane pomóżcie mi, jadę w środę z koleżanką do Lublina po zakupy. Podejrzewamy, że w przyszłym tygodniu urodzi.... chociaż termin mi za m-c.
Chcę ją solidnie wyprawić do szpitala i zaopatrzyć mieszkanko na przybycie małego cuda. Podajcie proszę jakiś adres sklepu. Pliiiis.
Pozdrowionka!
pozazdrościć.
Kochane pomóżcie mi, jadę w środę z koleżanką do Lublina po zakupy. Podejrzewamy, że w przyszłym tygodniu urodzi.... chociaż termin mi za m-c.
Chcę ją solidnie wyprawić do szpitala i zaopatrzyć mieszkanko na przybycie małego cuda. Podajcie proszę jakiś adres sklepu. Pliiiis.
Pozdrowionka!
reklama
beza - ale co to ma być za sklep? Z dziecięcymi rzeczami i mebelkami? Ja polecam Rampers - ul Smoluchowskiego. Jadąc od Zemborzyckiej skręcacie w Kruczkowskiego albo jadąc od Nowego Świata skręcacie na Smoluchowskiego;-) Traficie na pewno bo z daleka jest bardzo dobrze rozreklamowany, zresztą w pobliżu nie ma nic innego;-) a to naprawdę wielki sklep ze wszystkim dla dzieci