reklama
Antuanet24
Październikowe mamy'08
straszna tragedia w Smoleńsku
[*]Do mnie nie dochodzi to co się stało, jakoś trudno mi w to wszystko uwierzyć co widzę w tv,słyszę w radiu. Tak wielu z nich odeszło za wcześnie. Łączmy się w żalu i pamiętajmy jak kruche jest ludzkie życie i jak nieprzewidywalny jego los. Powtórzmy za słowami księdza Twardowskiego " Spieszmy się kochać ludzi, bo tak szybko odchodzą..." Niech odpoczywają w pokoju...
sienio jak wróciliśmy ze szpitala to pierwszej nocy nam strasznie gorączkował, później przeszło i na drugą noc znowu.
Ale teraz jest już dobrze, Kubuś tradycyjnie poszedł spać o 19.
aluśka
ja też myślałam że będzie bez "rozmów" a zaczęły mi się po 12 tygodniu
gdzie teoretycznie powinny mijać. Życzę żebyś nie musiała tego przechodzić co ja...
misia2010 powoli się zorganizujesz w nowej sytuacji, najważniejsza teraz jest Natalcia.
Ja posprzątałam w kuchni, Kubuś śpi więc oglądam tv i czekam na małża bo wraca z Warszawy. Miłego wieczorka.
[*]Do mnie nie dochodzi to co się stało, jakoś trudno mi w to wszystko uwierzyć co widzę w tv,słyszę w radiu. Tak wielu z nich odeszło za wcześnie. Łączmy się w żalu i pamiętajmy jak kruche jest ludzkie życie i jak nieprzewidywalny jego los. Powtórzmy za słowami księdza Twardowskiego " Spieszmy się kochać ludzi, bo tak szybko odchodzą..." Niech odpoczywają w pokoju...
sienio jak wróciliśmy ze szpitala to pierwszej nocy nam strasznie gorączkował, później przeszło i na drugą noc znowu.

aluśka

misia2010 powoli się zorganizujesz w nowej sytuacji, najważniejsza teraz jest Natalcia.
Ja posprzątałam w kuchni, Kubuś śpi więc oglądam tv i czekam na małża bo wraca z Warszawy. Miłego wieczorka.
mandziula
Mikołajowa i Zosiowa mama
['][']['] straszne co się stało pod Smoleńskiem, ja ciągle nie moge w to uwierzyć....strasznie mi żal tych rodzin które straciły bliskie osoby...
misia ten bujaczek o którym pisałam to coś w tym stylu: PROMOCJA! 2010 LEŻACZEK bujaczek DLA DZIECKA (986182587) - Aukcje internetowe Allegro mojemu małemu bardzo odpowiada

super że Natalka dała ci cos zrobić dla siebie, teraz bezie już coraz lepiej

dla mnie to tak do 6-tego tygodnia było trudno bo mały ciągle cos chciał, teraz "widzi" juz zabawki więc jest łatwiej,moge go np zostawić w łózeczku z karuzelą i spokojnie zrobić obiad lub po sprzątać

fornetka w ten sposób organizm sie oczyszcza przed [porodem, ja tak miałam na kilka dni przed, ale jak cie to niepokoi to lepiej odwiedż IP

aluśka zdrówka zdrówka i jeszcze raz zdrówka!!!!!
witam wieczorkiem,
my mieliśmy dziś wizytę dziadków, dziadek z małżem posieli trawkę, juz się nie moge doczekać aż urośnie i wkońcu bedzie zielono

a babcia wyniuniała Mikołaja

tak sie maleństwo rozgadało że ąz się sam siebie przestraszył tak głośno gadał

misia ten bujaczek o którym pisałam to coś w tym stylu: PROMOCJA! 2010 LEŻACZEK bujaczek DLA DZIECKA (986182587) - Aukcje internetowe Allegro mojemu małemu bardzo odpowiada

super że Natalka dała ci cos zrobić dla siebie, teraz bezie już coraz lepiej

fornetka w ten sposób organizm sie oczyszcza przed [porodem, ja tak miałam na kilka dni przed, ale jak cie to niepokoi to lepiej odwiedż IP

aluśka zdrówka zdrówka i jeszcze raz zdrówka!!!!!
witam wieczorkiem,
my mieliśmy dziś wizytę dziadków, dziadek z małżem posieli trawkę, juz się nie moge doczekać aż urośnie i wkońcu bedzie zielono

maltanka
Fanka BB :)
Witajcie dziewczynki!
[*]
[*]
[*] nawet nie wiem co napisać. Zastała mnie ta wiadomość na uczelni, dosłuchałam do końca w samochodzie w radiu. Jakoś nie dociera to do mnie, nawet nie jestem sobie w stanie wyobrazić co czują rodziny ofiar:-( Co dalej będzie???
nawet nie doczytałam co dzisiaj pisałyście, tylko ostatni post.
misia potwierdzam z tym leżaczkiem. My mamy taki FISHER PRICE LEŻACZEK BUJACZEK WIBRACJE 2w1 0-18K (979165642) - Aukcje internetowe Allegro
mały uwielbiał w tym leżeć, brałam go do kuchni mówiłam co robię a on słuchał i się przyglądał
także bardzo polecam takie coś.
[*]
[*]
[*] nawet nie wiem co napisać. Zastała mnie ta wiadomość na uczelni, dosłuchałam do końca w samochodzie w radiu. Jakoś nie dociera to do mnie, nawet nie jestem sobie w stanie wyobrazić co czują rodziny ofiar:-( Co dalej będzie???
nawet nie doczytałam co dzisiaj pisałyście, tylko ostatni post.
misia potwierdzam z tym leżaczkiem. My mamy taki FISHER PRICE LEŻACZEK BUJACZEK WIBRACJE 2w1 0-18K (979165642) - Aukcje internetowe Allegro
mały uwielbiał w tym leżeć, brałam go do kuchni mówiłam co robię a on słuchał i się przyglądał

misia ja tez polecam taki bujaczek
nieoceniona pomoc! Ja mam taki FISHER PRICE LEZACZEK BUJACZEK 2w1 L0539 + KUBUS (979974755) - Aukcje internetowe Allegro do dzis Julka w nim siedzi jak bajki oglada :-)

anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Dokladnie to samo sobie myslalam,jak dzis relacje w telewizji ogladalam....i same lzy mi plynely po policzkach...Patrze na zdjecia tych ludzi co zgineli i choc polityka nie jest mi bliska, to mysle sobie, ze to byly czyjes rodziny... matki, ojcowie, zony i mezowie:--( tym bardziej mi smutno i przykro [']
Do mnie tez jakos nie moze dotrzec to co sie stalo....jak siorka do mnie zadzwonila zaraz po 9,to pomyslalam ze sobie jaja jakies robi.....Życie jest kruche :--
-( nikt nie wie co jest nam pisane.....
Do mnie cały czas nie dociera ta informacja
[*]
[*]
Kurcze , a siostra moja w czwartek leci na Kube,na wycieczke z pracy....troche ma pietra teraz

Ja juz powiem dobranoc,jakos smutno mi przez ta tragedie:-(
misia ja tez polecam taki bujaczeknieoceniona pomoc! Ja mam taki FISHER PRICE LEZACZEK BUJACZEK 2w1 L0539 + KUBUS (979974755) - Aukcje internetowe Allegro do dzis Julka w nim siedzi jak bajki oglada :-)
My tez mamy taki i Jula dalej z niego korzysta

Zastała mnie ta wiadomość na uczelni.
Maltanka na uczelni??Ty jeszcze studiujesz???Ja jak zwykle nic nie wiem

A co z twoimi fotkami ze spotkania BB pokazalas nam???

Marta1981
Rodzyneczka
Witam :-(. Akurat na szkoleniu kumpela dostał telefon że prezydent i inni zginęli (*):-
-(. Straszne...
Do jutra bo nie wyrabiam.
Do jutra bo nie wyrabiam.

reklama
maltanka no wlasnie, ja tez nie wiedzialam, ze studiujesz
i Ty mowisz, ze stoisz w miejscu??
Czemu nic sie nie chwalisz?
Witajcie
Pogoda super
znowu wiekszosc dnia w domu spedze
Jedyne czym sie moge pochwalic, to to, ze Julka szybko zalapala o co chodzi z nocnikiem i wielka radosc jej to sprawia
Milej niedzieli życzę

Witajcie
Pogoda super

Jedyne czym sie moge pochwalic, to to, ze Julka szybko zalapala o co chodzi z nocnikiem i wielka radosc jej to sprawia

Milej niedzieli życzę