reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
straszna tragedia w Smoleńsku
[*]Do mnie nie dochodzi to co się stało, jakoś trudno mi w to wszystko uwierzyć co widzę w tv,słyszę w radiu. Tak wielu z nich odeszło za wcześnie. Łączmy się w żalu i pamiętajmy jak kruche jest ludzkie życie i jak nieprzewidywalny jego los. Powtórzmy za słowami księdza Twardowskiego " Spieszmy się kochać ludzi, bo tak szybko odchodzą..." Niech odpoczywają w pokoju...

sienio jak wróciliśmy ze szpitala to pierwszej nocy nam strasznie gorączkował, później przeszło i na drugą noc znowu. :rofl2: Ale teraz jest już dobrze, Kubuś tradycyjnie poszedł spać o 19.
aluśka :) ja też myślałam że będzie bez "rozmów" a zaczęły mi się po 12 tygodniu:nerd: gdzie teoretycznie powinny mijać. Życzę żebyś nie musiała tego przechodzić co ja...
misia2010 powoli się zorganizujesz w nowej sytuacji, najważniejsza teraz jest Natalcia.
Ja posprzątałam w kuchni, Kubuś śpi więc oglądam tv i czekam na małża bo wraca z Warszawy. Miłego wieczorka.

['][']['] straszne co się stało pod Smoleńskiem, ja ciągle nie moge w to uwierzyć....strasznie mi żal tych rodzin które straciły bliskie osoby...

misia ten bujaczek o którym pisałam to coś w tym stylu: PROMOCJA! 2010 LEŻACZEK bujaczek DLA DZIECKA (986182587) - Aukcje internetowe Allegro mojemu małemu bardzo odpowiada:tak::tak::tak:
super że Natalka dała ci cos zrobić dla siebie, teraz bezie już coraz lepiej:tak::tak::tak: dla mnie to tak do 6-tego tygodnia było trudno bo mały ciągle cos chciał, teraz "widzi" juz zabawki więc jest łatwiej,moge go np zostawić w łózeczku z karuzelą i spokojnie zrobić obiad lub po sprzątać:tak::tak::tak:

fornetka w ten sposób organizm sie oczyszcza przed [porodem, ja tak miałam na kilka dni przed, ale jak cie to niepokoi to lepiej odwiedż IP:tak::tak:

aluśka zdrówka zdrówka i jeszcze raz zdrówka!!!!!

witam wieczorkiem,
my mieliśmy dziś wizytę dziadków, dziadek z małżem posieli trawkę, juz się nie moge doczekać aż urośnie i wkońcu bedzie zielono:tak::tak::happy: a babcia wyniuniała Mikołaja:-D:-D:-D tak sie maleństwo rozgadało że ąz się sam siebie przestraszył tak głośno gadał:-D:-D:-D

Witajcie dziewczynki!

[*]
[*]
[*]
nawet nie wiem co napisać. Zastała mnie ta wiadomość na uczelni, dosłuchałam do końca w samochodzie w radiu. Jakoś nie dociera to do mnie, nawet nie jestem sobie w stanie wyobrazić co czują rodziny ofiar:-( Co dalej będzie???

nawet nie doczytałam co dzisiaj pisałyście, tylko ostatni post.

misia potwierdzam z tym leżaczkiem. My mamy taki FISHER PRICE LEŻACZEK BUJACZEK WIBRACJE 2w1 0-18K (979165642) - Aukcje internetowe Allegro

mały uwielbiał w tym leżeć, brałam go do kuchni mówiłam co robię a on słuchał i się przyglądał:tak: także bardzo polecam takie coś.

Patrze na zdjecia tych ludzi co zgineli i choc polityka nie jest mi bliska, to mysle sobie, ze to byly czyjes rodziny... matki, ojcowie, zony i mezowie:-:)-( tym bardziej mi smutno i przykro [']
Dokladnie to samo sobie myslalam,jak dzis relacje w telewizji ogladalam....i same lzy mi plynely po policzkach...
Życie jest kruche :-:)-:)-( nikt nie wie co jest nam pisane.....

Do mnie cały czas nie dociera ta informacja
[*]
[*]
Do mnie tez jakos nie moze dotrzec to co sie stalo....jak siorka do mnie zadzwonila zaraz po 9,to pomyslalam ze sobie jaja jakies robi.....

Kurcze , a siostra moja w czwartek leci na Kube,na wycieczke z pracy....troche ma pietra teraz:sorry:
Ja juz powiem dobranoc,jakos smutno mi przez ta tragedie:-(

Dzięki za porady z bujaczkiem:tak::tak::tak:chyba w niego zainwestujemy, bo jeszcze przez tydzień mąż będzie w domu, a potem będę musiała sama sobie radzić:-:)szok:a mała skończy wtedy dopiero 3 tygodnie:sorry:

misia ja tez polecam taki bujaczek:tak: nieoceniona pomoc! Ja mam taki FISHER PRICE LEZACZEK BUJACZEK 2w1 L0539 + KUBUS (979974755) - Aukcje internetowe Allegro do dzis Julka w nim siedzi jak bajki oglada :-)

My tez mamy taki i Jula dalej z niego korzysta:tak::tak::tak:

Zastała mnie ta wiadomość na uczelni.

Maltanka na uczelni??Ty jeszcze studiujesz???Ja jak zwykle nic nie wiem:-p:-p:-p:-p
A co z twoimi fotkami ze spotkania BB pokazalas nam???:sorry::sorry::sorry::sorry:

reklama
maltanka no wlasnie, ja tez nie wiedzialam, ze studiujesz:) i Ty mowisz, ze stoisz w miejscu??:sorry: Czemu nic sie nie chwalisz?:rofl2:

Witajcie
Pogoda super:szok::szok: znowu wiekszosc dnia w domu spedze:confused2:
Jedyne czym sie moge pochwalic, to to, ze Julka szybko zalapala o co chodzi z nocnikiem i wielka radosc jej to sprawia:-p
Milej niedzieli życzę :rofl2:

Do góry