reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

anihira no wlasnie mialam pisac, ze czasem lekarz cos nasmaruje, ze nie ma mowy zeby normalny czlowiek prawidlowo to odczytał :wściekła/y: juz kilka razy sie zastanawialam jak ci farmaceuci daja rade:eek:
misia z nasza Julka tez tak bylo, ze nie chciala sama spac:eek: raz jak ja wyjelam z łóżeczka i wzielam na rece na jej twarzy mozna bylo zobaczyc cos jakby triumf z zadowoleniem pomieszane:-D:-D ale sie wtedy zdziwilam, tez byla taka malutka:tak::tak:
maltanka ja nie wiem co to jest,ale jak wyszlam na balkon i zobaczylam, ze pada, normalnie uszy mi sie zatkaly i glowa zaczela bolec, jakby cisnienie nagle spadlo...
marta no wlasnie mialam sie spytac czy juz mozna zamowienia skladac:sorry::sorry:?

Zmykam spac, dobranoc laseczki:rofl2::rofl2:

reklama
misia z tym zasypianiem przy cycu to różnie bywa, mój mały też się tak nauczył i zasypiał przy cycu, jakoś nie miałam z tym problemu, nie nadużywał tego, a dla mnie była wygoda, szczególnie wieczorem, cyca w buzię i nie musiałam lulać na rękach. A Natalka, taki czas, że non stop bedzie wisiała na Tobie.

z tym pismem lekarzy to rzeczywiście czasami jest przegięcie. Np. mój gin. jak dostałam receptę od niego to nie wiedziałam czy to ma być nazwa, czy ślaczek, kiedyś w aptece też mi powiedziała babka, że ona nie jest w stanie tego rozczytać, na szczęście on zawsze mi mówił co daje i wiedziałm co jest napisane. A moja karta ciąży:confused2: o matko, same jakieś chińskie litery:eek:

idę spać, bo siadłam do książki i ni jak nie idzie.

dobrej nocki

Witam się wieczorowo.
aluśka :)
ja rozmowy z "wielkim uchem" miałam od 12 do 18-ego t.c.. W między czasie odwodnienie i szpital...oczywiście na chłopczyka.:-) A Amandzie dużo zdrówka życzę. Oby to nic poważnego.
sienio to było do mnie zadzwonić, byłam Ci powiedziała że to na pocztę trzeba się pofatygować. Ale przynajmniej Julce kupiłaś ubranka.
madzienka super że rowerek pasuje Julce, a wiatr faktycznie okropny dzisiaj był.
fogia dobrze że spacerek udany.A z tymi aptekami to tak jest, nam kiedyś wydała leki na serce zamiast na przeziębienie:szok: ale zanim wróciłam do domu pani z apteki była już pod domem.
anaconda27 to gdzie w przychodni dostałaś takie "cenne" wskazówki? Dobrze że od laryngologa dobre wieści.
misia2010 nam Kubuś tak noskiem pokarm ulewał jako noworodek, i też myśleliśmy że to katar-ale zrobiliśmy rozmaz i się okazało że resztki pokarmu.:rofl2:
maltanka a jaki lekarz Ci ciąże prowadził?
Ja cały dzień zalatana. Wczoraj poszliśmy spać o 2 nad ranem:nerd: bo nie mogliśmy temperatury zbić. Dzisiaj byłam po wypis w szpitalu, później u pediatry i w carrefour jeszcze. A później nie miałam neta więc dopiero teraz musiałam nadrobić zaległości. Jutro już nie planuję żadnych wyjazdów.:-) Miłej nocki.:-)

Poczytałam i idę spać...

Robilam porzadki w fotkach(szczegoly na spotkaniowym) i przypomniało mi sie ze Maltanka nie pokazała swoich ze spotkania!!!!
Kasia czekamy!!!!!!

teraz juz naprawde ide spac:tak::tak::tak:

Witam sie jako pierwsza!!! Dzien zaczelam bardzo fajnie z meżem..........:-):-):-):-)!!!!
Juz po prysznicu, zaraz biore sie za jakies sniadanie i porządki w domu:eek::eek::eek: Pogoda dziwna,niewiadomo jaki dzień się szykuje:hmm:

Ja też się melduję w sobotę. :-)
My już od 7 na nogach:tak: Kubuś wygląda zdrowy więc super. Ja zrobiłam pranie,mam nadzieję że mi ładnie wyschnie na dworze, umyłam naczynia a teraz trzeba nakarmić małego i położyć go lulu bo maruda się robi. Na obiad chyba jakieś ziemniaki z kotletem bo nic mi do głowy nie przychodzi.;-) A to najszybciej....

reklama
Do góry