Dziewczyny jakie serki i co do picia dajecie swoim pociechom wiadomo starsze maluchy to juz praktycznie wszystkie ale te mniejsze??
I jeszcze Madzienka i Sunday jesli wasze dzieciaki sa juz w drugim pokoju to spia juz w jakims normalnym lozku czy jeszcze w lozeczku, bo mi maly budzi sie jak z zegarkiem w reku po polnocy i musze o brac do siebie bo jemu mam wrazenie ze jest za ciasno on sie wierci i wypycha. Od malego robilam wszystko zeby spal sam a teraz jest starszy a spi pol nocy ze mna/nami.
Jula je kaszkę mammą czekoladowa i śmietankowa Smak I ja taka z Kubusiem, danonki i jogurty bobovity i nastle....pijemy herbatke z dzika różą i sokiem malinowym poza tym soczki te dzieciece z reguły Gerbera....
Jula śpi w łózeczku...na razie ze szczebelkami, ale kupilismy juz taka specjalna barierke i nasze lozeczko zamienia sie w lozko
Anaconda czyli najblizsze wagary Mai podczas spotkania organizowanego przez BB...bo bedzie w Bugi....
Jaki zbieg okoliczności miałysmu sie wybrac tam same a tu BB nas zaprasza!!!!
Co do laryngoloda polecam Sidora, juz pisalam o nim zadzwon zapytaj jaki jest koszt wizyty...uwierz ten lekarz naprawde pomaga ludziom
Sunday chcialysmy sie tam spotkac jeszcze nie wiem kiedy, ale teraz nas BB tam zaprasza;-);-);-);-)