anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Gratulacje-ciociu,ja sie nie moge doczekac,siorka ma problemy,juz jest po 6 inseminacji i teraz czeka na rezultat,stresuje sie bardzo....mam nadzieje ze sie tym razem uda....bo jak nie to sie juz chyba zalamie:-(No to zostałam ciocią. :-)Moja bratowa urodziła już. Chłopczyk-Tymoteuszek.
Dobrze ze z Julcia juz lepiej,mojej Karolinie dalej zezi ta flegma,a juz dzis wieczorem 14 zastrzyk dostanie...wiec pewnie jutro na wizycie antybiotyk jeszcze jej dopisza....bidulka:-(Witajcie...u nas nocka już całkiem całkiem, mam nadzieje że antybiotyk zaczął działać i Julcia juz tak nie cierpi...
Teraz jeszcze sobie śpi więc zajrzałam do Was
Ale dzisiaj piękne słoneczko, a my siedzimy w domu buuu
A w domu tez siedzimy,tyle co na zastrzyki 2 razy dziennie sie jezdzi
No wlasnie,moj to z tgo typu,co nigdy nie wiedza o co chodzi........i czego ta zona znowu od niego chce?BTW z facetami to tak zawsze, najważniejsze, że zrozumiał, bo większość to ma z tym problem i wielkie zdziwienie o co chodzi.
Witam,Komp jakos chodzi,oczywiscie wiatraczka nie kupilismy ,bo nie ma takiego malego,no i to sie nazywa sklep dobrze zaopatrzony,nawet nie spytali czy moze chcemy zeby zamowili....
Karolina mi nie chce cyca ostatnio...tyle co na noc pocucha,no i w nocy ze 2 razy wstaje na amku,a tak za "chiny ludowe" nie i nie........pediatra mowila ze bedzie juz rzucac cyca,ale ona nie chce innego mleka pic,ni to z butelki,ni z kubeczka.....tylko kasze ale na gesto lyzeczka musi byc,no i zupki zjada,a pic nic,cuchnie troszke i pozniej sie bawi,czy to smoczkiem od butelki,czy to dziubkiem od kubka.....juz jej wczoraj dawalam z kubka takiego normalnego(mojego),no i pare lykow wypila...ale co to jest na caly dzien
A zjadla tez wczoraj pierwszego danonka(prawie calego),smakowal bardzo